Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am intrat scurt sa va multumesc inca o data de urari Suntem cu antibiotic(Cedax)si cu febra si antitermice din 3 in 3 ore Incercam sa-i scadem febra cu orice pret! Asta este!

Am citit ceva urari catre Samaria,insa nu stiu ce s-a intamplat.

De asemenea, Sanatate iepurasilor dspre care am mai citit ca sunt bolnaviori...
Noi santem tare maraiti si nu pot intra!

La multi ani Andrei si Andrelute

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

knock-knock vecinelor

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Nici de data aceasta nu va cer parola

Ultima data am batut la voi in poarta cand am avut o problema cu podoaba capilara si, pentru ca ati fost atat de amabile si mi-ati raspuns indraznesc sa mai vin cu o vorba spre voi.

Intre timp insa mi-a crescut in suflet si in gand ideea unei Biblioteci Romanesti aici, departe de casa si, cu tot optimismul, am dat start acestui proiect:

http://www.bibliotecaromaneasca.org/

O carte, o recomandare, un gand bun, toate ne sunt de folos.

O iarna plina de frumos va doresc,

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Babyangel sanatate multa lui Codrin!

Multumim si noi pentru urari si sfaturi. Child o sa caut si eu pastilutele homeopate.

Daria acuza dureri de ureche deci cred ca suntem pe tratamentul corect si la David.

De unde acum citeva luni nu spunea nici pisss la aerosoli, aspirat acum e jale!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145093658876727&saved#!/video/video.php?v=145093658876727

nu merge pe picasa pt ca e facut cu tel si nu admite formatul cred
oricum nu prea sta sa o filmez, dar face pa pa tot timpul, mai ales cand ii zice ivan adios sau pa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele dragi!
tuturor ce poarta numele de Andrei si Andreea!
Samaria sunt aluturi de tine si ma rog pt micutul Eduard sa se insanatoseasca cat mai repede cu putinta! Doamne ajuta!
Ina, sper sa-i treaca repede ochiul lui Robin! Numai bine!
Babyangel, multa sanatate si lui Codrin!
Andira, aceleasi ganduri de sanatate si pt pisicutele tale! Cat de greu trebuie sa-ti fie cu fetitele bolnavioare, multa putere pt a putea avea grija de cele mici!
Nu prea am avut timp sa citesc toate postarile, dar, in schimb, am vazut toate pozicile cu ingerasii nostri, sunt asa de frumosi!
Astero, papusa ta este superba, am vazut si pozicile cu voi.
Castelana, vad ca v-ati stabilit si acum poate ca ai mai mult timp sa te odihnesti si sa petreci cat mai mult timp cu iepurasul tau!
Am vazut-o si pe dulceata Roxanei, este asa de haioasa cum face ea cu manuta!
Ma intreb ce mai fac Vladi si Miria, sper sa ne mai dea vesti despre iepurasii lor.
Noi suntem foarte bine, Diana nu sta o secunda locului, dar asta nu are nicio importanta atata timp cat ea este sanatoasa!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

ANDREI si ANDREEA de mami REBIANA.
ANDREI de mami DIANAMI
ANDREI de MAMI_25
ANDREI de mami LORIANGI
ANDREI de mami BIANKA
ANDREI de mami DELIA
ANDREI de mami MICHELLE
ANDREEA de mami ANDIRA
ANDREI de mami RIELLA

Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti in viata numai bucurii.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI,APOSTOLUL ROMANILOR: Andrei de Dianami, Andreea-Irina de Andira, Victor-Andrei de Loriangi, Eric-Andrei de bianka1,David-Andrei de delia13, Mara-Andreea si Luca-Andrei de rebiana27, ANdrei de michelle_sf, Andrei-Eduard de riella_ela

la multi ani si pt mamicile: AMI[red], [red]Andira[red], [red] andra_s[red]. sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de multe bucurii

la multe lunite si iepurasului sarbatorit astazi: [red]Alexia Briana (de Yaia)

ma bucur mult si pt bebeii Siluan, Teodor si Codrin ca sunt bine. sper sa auzim numai vesti buna de acum inainte
o imbratisare pt toate mamicile

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetele,
noi am stat afara azi doua ore,a dormit in carut nici nu imi venea sa intru in casa,atat de frumos a dormit afara...

fetelor ieri a cazut cu premergatorul sunt o mama
a sunat mamaie la usa m-am dus sa deschid, a venit si ea dupa mine avea viteza,si s-a oprit roata premergatorului in prag,un pragulet mic (doar a trecut mereu de el) si s-a rasturnat premergatorul,nu s-a lovit dar m-am speriat rau rau rau, nu am mai lasat-o in premergator deloc....sunt o mama

eu mi-am propus sa nu cada niciodata...si mititica nici nu a facut un anisor si a cazut offfff

am vazut pozele bebeilor sunt frumosi....foarte frumosi bebelusi...ii

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanara noroc ca avea sotul cont de FB ca eu nu am. Scumpa foc foc... isteata mica

Arturici frumoasa initiativa ta! Sper sa ai succes.

Babyangel sper sa va mearga bien antibioticul si sa scapati cat mai repede
Rebiana sa ne pui si noua poze cu Luca sarbatoritul
Miruna imi vine sa rad-plang..e atat de tipic pt doctori sa fie la poluri opuse cu sfaturile, de nici nu mai stii cum sa faci. Dar tu o sa faci asa cum simti tu ca mamica..si totul o sa fie bine

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Urez si eu LA MULTI ANI, fericire si impliniri tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!
LA MULTE LUNITE pentru Alexia Briana de Yaia, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!

Am citit de iepurasii bolnaviori, Eduard de Samaria, Codrin de Babyangel, Iris si Irina de Andira, multa sanatate tuturorsi mult curaj mamicilor .

Roxi, felicitari Silvanei pt Pa-Pa, nu am putut vedea filmuletul, n-am cont pe facebook. Poezia de pe prima pagina e super, multumim ca ne-ai impartasit-o! ,
Stanucel, nu mai fi suparata, esti o mama foarte buna, dar accidente se intampla oricui. Si Mara a cazut cu premergatorul la un prag foarte putin inalt. Dupa cateva zile am inceput sa o pun din nou in el, dar sunt foarte atenta la orice denivelare, inclusiv la covor, pe care il indoaie uneori sub roti, la jucarii aruncate pe jos, sunt cu ochii pe ea de atunci.
Ioanaa, eu nu am mai intrat de cateva zile, te rog sa accepti si de la mine o urare sincera de LA MULTI ANI si un buchet mare de , ca sa ma ierti de intarziere.
Astero, am vazut poze cu fetita ta, e minunata.

Am auzit la stiri ca au renuntat la reducerea perioadei, vor sa reduca plafonul maxim al sumei acordate. Parca vad ca se mai razgandesc de 10 ori si iau o decizie in ultimele zile ale anului.

Mergi la inceput