Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

La multi ani Andreilor si Andreelor, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aduceti mumai bucurii parintilor!-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!
Andira, parca l-ai descris pe David. Aseara la ora 11 avea ochisorul sting lipit. Secretiile sunt din ce in ce mai abundente. Azi dimineata a facut si febra 38.4 rectal asa ca am mers la dr.
Imi fac mustrari de constiinta ca nu am mers mai devreme pentru ca nasul curgator il are de saptamina trecuta. I-am dat Sinupret, am aspirat am facut aerosoli cu ser fiziologic dar nu a mers. Sigura a adus ceva Daria de la gradinita pentru ca si ei ii curge nasul. Rezultatul la exudate iese abia miine dupa-amiaza.

Dr. ne-a dar Zinnat pentru 7 zile. O sa am grija sa ii dau si Enterol sau Erce-Flora Duo si va trece...pina la urmatoarea imbolnavire.

Sper sa nu faca febra pe antibiotic si mai sper sa nu se fi dus si la urechi. Cum se face bine ii fac Prevenar 13.

Sanatate fetitelor tale!

Ca sa destind atmosfera: asa-i ca filmul a fost cam bleak si...pretty lame? S-a mulat pe imaginea pe care ti-o facusei cind ai citit cartea?

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, noua la mucisori (stiti ca ma plangeam ca zile intregi ii tot curgea nasucul continuu, nici nu putea sa doarma, ca nu putea respira) ne-a mers foarte bine cu coryzalia, pastilute homeopate, se gasesc in orice farmacie.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata,
"LA MULTI ANI" tuturor sarbatoritelor, sarbatoritilor de azi, cu mamici,tatici, bunici, fratiori si tot ce au prin preajma

Sper ca Eduard sa fie deja mai bine, Samaria curaj, bebelusii nostrii sunt foarte puternici. Noi trebuie sa facem fata situatiei, ca ei........
Ma bucur enorm pentru bebe SILUAN Doamne ajuta!!!
Robin sanatate multa si tie. Ina, n-are cum sa fie febra de la ochisori
Si Codrin e bolnavior? Sanatate mult pui mic si frumos
Roxana felicitari pentru Silvana, sunt asa de scumpi cand fac cate o isprava de asta
Sa ma laud si eu, nu stiu daca v-am mai spus, si Sofia face pa-pa, si spune cand are chef, zice cum face gasca, ga-ga, ne imita cu diverse sunete, bombane pe limba ei de ne innebuneste si mai nou ar merge incontinuu, dar sustinuta de ambele maini, de mi s-a taiat spatele.
Ieri si vad ca si azi, n-a dormit ziua decat de doua ori cate un sfert, respectiv juma de ora.
Am luat si si eu dulceata fara zahar si a fost un adevarat succes cu iaurt si avocado ieri .

Acum am citit si de fetele Andirei. Offf sanatate multa celor doua, Doamne ajuta sa nu ia si nr.2 cum spui tu, iar tu, Andira, iesi din butoi ca vin cu bata

Oana pupam si Ericutu sa nu aiba problemute si multumim mult pentru vestile de la Samaria

La noi ploua de doua zile incontinuu, e pericol de inundatii, azi s-au inchis scolile, sotul n-ajunse la servici din cauza d autostrada inundata, sper sa se opreasca odata ploaia ca noi stam intr-un cartier cu pericol mare de inundatie.

CAm atat a putut neuronul meu, va doresc o zi buna, cu sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanara nu stiu cum de am ratat postul tau. Ce isteata e Silvana ta...i-a pune tu un filmulet cand face papa, sa ii arat si eu lu Ericutu si sa ii zic "rusinica, uite pe silvana cum face si tu??? nimic nimic"!!!. Bravo voua
Castelana sper sa isi revina micul Cezar cat mai repede cu fusul orar. plimbaretii nostrii
Kossir asa de rau a plouat de nu a mai plecat sotul la munca?? Woaw!! Felicitari si voua pt progrese

Noi am iesit pana la piata dupa fructe si ne-a prins ploaia si vantul. Noroc ca piata e la 3 strazi de mine, si am venit fuga fuga acasica. Era asa frig, si imi inghetase mana pe carut..Si ma gandeam la Yaia cu -14 grade
Doamne, ce lunga o sa fie iarna asta!
Erina cand a fost Eric bolnav, si haraia rau in piept, si noua ne-a dat Zinnat. Desi la inceput am ezitat sa i-l dau, trebuie sa recunosc ca a fost tare bun. Eu l-am dat cu Biotics Baby - antibioticul dim la 8 si seara la 8, si Bioticsul ziua pe la 2

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR MAMICILOR SI IEPURICILOR CARE SARBATORESC ASTAZI, DE SFANTUL ANDREI, ONOMASTICA!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Pentru fetele din tara , citeam chestia asta in Adevarul:

"Reprezentantii Minsterului Muncii iau īn calcul si alte variante ale noii legi care includ schimbari si īn ceea ce priveste mamicile care se afla deja īn concediu de maternitate. Una dintre aceste variante prevede ca mamele care au nascut de curānd si se afla deja īn concediu maternal, vor fi obligate sa se īntoarca la munca dupa cu an cu toate ca ele au luat decizia de a aduce pe lume un copil stiind ca vor avea grija de el doi ani"

Aveam si noi in tara o chestie buna si vor sa o distruga si pe asta! Aici in IT e un dezastru cu 6 luni platite cu 85% si alte 3 luni cu 30% . Gradinita la stat o platesti in functie de venituri (pe noi ne-ar costa vreo 430 euro pe luna) iar la particular cam 600 euro pe luna programul fiind de la 8.30 la 15.30 . o babysitter te costa intre 700-1000 euro in functie de orar . Rezultatul...daca nu ai bunici pe aproape care sa te ajute sau un cont baban in banca, renunti sa mai faci copii! Niste nenorociti!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

SALUTAREEEEEE!

Multumim pt urari.

Intru scurt sa va fac cinste cu un pahar de suc[cheers si cu un tortulet.

Azi sunt f emotionata fiind prima onomastica a puiutului meu..
Am citit azi-noapte vesti triste pe forum si m-am intristat f tare. Multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Va pup, merg sa pun tava cu friptura. Peste cateva ore ne vin invitatii.Petrecem restrans, in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani sanatosi si voiosi tuturor celor care-si serbeaza astazi onomastica!!

Multumim pentru urarile facute copilutzilor mei! I-am sarbatorit tare frumos; pe Luca l-am sarbatorit si la gradinita unde am fost impresionata de comportamentul puiului meu dulce care a realizat inca de acum cateva zile ca urmeaza sa fie ziua lui onomastica si ca i se pregateste ceva dar si de ceilalti copii dragalasi care i-au cantat minunat!

Ma bucur din suflet ca Eduard de Samaria este mai bine si sper sa se insanatoseasca rapid!

ANDIRA sper sa scapati si voi de cumplitele raceli! LMA pentru printesa ta!

Multa sanatate si celorlalti puiutzi bolnaviori!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

sensibila si Michelle-sf Nici nu ma gandesc sa il pun la cura pe mititelu meu el nu e deloc grasunel chiar deloc ... doctorita neonatoloaga zice ca intre lunile 8-9 n-ar trebui sa puna mai mult de 250g al meu a pus 400 mi se pare normal ptr ca el nu se tareste si nu merge de a busilea dc ar fi facut chestiile astea ( facute de copii la varsta lui) n-ar mai fi depus 150g in plus ... oricum o sa fac ce consider eu mai normal ( mi a venit sa ii dau in cap aleia) , in schimb am o prietena pediatra care de cat ori il vede pe Dani il serveste cu budinci prajiturele cu branza si stafide si ma cearta ca de ce nu ii dau de toate inclusiv zahar... deci parerile de la unu la altu difera o sa fac ce cred eu mai bine..

Mergi la inceput