Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata ajunge cat m-am plans!!! va pe toate si va multumesc pt vorbele bune.
ce o fi o fi, eu incerc cat pot, uneori poate nu depnde in totalitate de noi....ma gandesc ca ma mult de max 1 kg pe sapt nu pot pune si tot e bine si asa...

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Madutza, bafta la eco azi!
da, si eu sunt la fel cu saptamanile. Nu ma grabesc sa le trec, desi tare as vrea sa nasc si maine, ca mi-e din ce in ce mai greu.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

da, si eu la fel

strumphi!!!!!! esti lipsa la apel!!! dormi, sau ai plecat deja la vre-un mall sa lingi vitrine?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Cafea intravenos se poate ?

Deci good morning!!

Mi-a luat ceva sa va citesc ce ati scris de aseara pana acum se vede ca e luni dimineata si ati revenit cu forte proaspete, eu mai incet asa, ca pentru anisorii mei ...valeu maica daca ma vaiet de pe acum... ce-oi face mai tarzior ?

Multumesc tuturor celor ce ati intrebat de mine, nu intentionam sa fiu strigata, dar zau daca am chef de ceva azi... tot frig e si imi pare rau de floricelele din gradina ca mi le-a omorat gerul si ce gradina frumoasa aveam , da si eu duda nu le-am dat in casa desi au spus astia ca vine frigu` de la Polul Nord
Am dormit de m-am rupt in c..r nici acolo nu-i bine sa te doara , va spun eu , ca am trecut print-o operatie deasupra de .... nu am stat pe fund vreo 2 luni, mergeam la facultate dupa ce am iesit din spital dupa operatie si stateam la cursuri sau seminarii pe parti sprijinita in maini nu mai spun cum dormeam si nu mai spun cum era cand mergeam la toaleta , un cosmar, un calvar mai bine spus
Deci unde eram ca iar ma iau cu povesti si deviez de la subiect , ca de obicei Am dormit aiurea, m-am dus in pat destul de drevreme ca adormeam pe canapea, pe la 9 deja eram sus la dush si apoi m-am dat cu crema ca m-a luat mama de urechi ieri ca sa ma dau cu crema sa nu ajung ca ea ca are burta dupa 4 sarcini bombardata, ca cica mai am nevoie de ea si mai tarziu si am ascultat-o pe mami si m-am dat cu crema si apoi nani pana la miezul noptii cand a venit nick in pat si a inceput concertul de sforait , mi-am luat sticla cu apa si telefonul si m-am mutat in camera alaturata sa pot sa dorm si eu nu sa ma foiesc pe toate partile si sa stau sa ii ascult concertu Da am schimbat patu, somnu s-a dus.. am readormit destul de greu , apoi m-am trezit de vreo 3 ori sa ma duc la baie la pish si de la 5 pana la 8 eu nu am mai putut dormi, m-am foit si invartit pe toate partile , dupa ce a plecat nick la munca am revenit in dormitor la noi si am mai dormit vreo 2 ore dar se ridica si patul cu mine cand am dat sa ma trezesc

Nu va spun ce frumos salta asta mica in burtica alea 3 ore cand nu am putut dormi, cum schimbam pozitia, pe stanga sau dreapta, cum se misca in alte parti si dadea cu shutu mangaiam burtica si o trimeteam la nani sa ma lase si pe mine sa dorm, da` de unde.. ea tot se misca peste tot prin burtica si ma shuta

Gata, iar am scris cat pentru o zi .Ma duc sa fac un espresso de ala special asa ca pentru mine ca mi-s ochii lipiti

Cand revin va scriu la fiecare in parte dar am o lene de ma doaaaarreee

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am plecat sa ma imbrac.
ne auzim spre seara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Am intrat putin pt a va saluta si sa va spun ca am mari emotii ca mergem la eco azi!!
Am programare la ora 16...abia astept...sper sa fie totul bine cu bebe.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si linistita!!! Vorbim deseara cand ajung!!!

Ally , Eduard 22 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata cu curatenia,fac un dush ma imbrac si fug la salon

la noi a mai dat soarele...ce frumos
gata,fug la treaba...abia ashtept sa vina ianuarie sa lenevesc in casa in fata calc,ca noi in ianuarie ne luam concediu 2 sapt si apoi nu o sa mai fie agitatie mare,in februarie incepe dar eu tre sa nasc,deci de la 1 ianuarie sunt in concediu!!!cum o fi sa stai acasa?eu nici cu Maria nu am stat acasa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

da mada, bine ar f.... stii ca am mai spus, ca la iasmi am pus cam 25 in ultimele 19 sapt???? lasa ca si 15 kg sunt ffff ok!! si da....vreau bataita!!!!! poate imi mai revin.....ca acum sunt cu nutela in fata

aaaa si nu uita ca vin sarbatorile....upssss

ha ha ha si eu tot cu nutella eram in fata

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

happi, multumim de cap nou. Spor la caciulita. Si eu imi trec saptamanile dupa ce se implinesc. adik azi am 28 si 1 zi deci trec 28+. Mi se pare aiurea graba asta sa trec saptamana care urmeaza, si doctorii considera saptamanile dupa ce se implinesc.

Fara suparare fetele, e doar parerea mea , sa nu dati cu rosii.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

da madutza, asa zic si doctorii..cand am fost sambatala dr ma intreaba in cate saptamani sunt si eu zic 26..baga in calculator UM si ce sa vezi..zice pai esti in 25..pai cum, ca am 25 implinite +5zile din sapt 26..si zice nu, abia poimaine vei avea 26, adica dupa ce le-am implinit si pe acelea

e, fiecare cum doreste, cum pofteste..oricum bb vine cand vrea el

intrevedere placuta la eco cu buburuza..sunt curioasa ce va zice cristi..il luati si inauntru cand faci eco ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Ally bafta la eco
Anaxena nu mai ai mult caci acus vin si sarbatorile
Yasmi pa!

Mergi la inceput

Eu am culcat fetita si mai bantui putin pe aici cu voi, sper sa mai am cu cine

Mergi la inceput