Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina_sb spune:
Alina.n
Fetele, voi aveti vreodata senzatia ca va ard extremitatile? Eu am impresia ca imi ard obrajii, ochii, mainile si picioarele, fara a avea neaparat febra. O fi de la hormoni? Sa imi fac griji?
bb_yasmi spune:
happy pa tocmai de aia am pus eu luna a-7 la semnatura sa nu mai am treaba sa schimb saptamaniile... asa inca 3 saptamani nu mai am treaba
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_sb Alina.n Fetele, voi aveti vreodata senzatia ca va ard extremitatile? Eu am impresia ca imi ard obrajii, ochii, mainile si picioarele, fara a avea neaparat febra. O fi de la hormoni? Sa imi fac griji? |
Eu pot sa-ti zic sa am tot timpul o stare de prea cald, stau si in casa imbracata ff subtire-maneca scurta si pant scurti sau lungi dar subtiri
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
bb_yasmi spune:
alina .n. iti cunostiti avantajele!!??!! ffff bne stai cu gura pe mine...
mada, sa vi cu vesti bune. sunt tare curioasa ce greutate are buburuza.
cristina, eu nu am patit,
madutza_bra spune:
happi, multumim de cap nou. Spor la caciulita. Si eu imi trec saptamanile dupa ce se implinesc. adik azi am 28 si 1 zi deci trec 28+. Mi se pare aiurea graba asta sa trec saptamana care urmeaza, si doctorii considera saptamanile dupa ce se implinesc.
Fara suparare fetele, e doar parerea mea , sa nu dati cu rosii.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mie mi se pare normal sa trec saptamana in care sunt!! adik eu acum sunt in sapt 28. ca doar nu o sa zic cui ma intreaba sunt in 27+... oricum la cine ntreaba spun ca am intrat in luna a7-a...ca multi nu nteleg cu sapt....
Happiness_4_us spune:
Madutza, bafta la eco azi!
da, si eu sunt la fel cu saptamanile. Nu ma grabesc sa le trec, desi tare as vrea sa nasc si maine, ca mi-e din ce in ce mai greu.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
madutza_bra spune:
yasmi, tu vrei sa te treg nitel de urechi? pai atat timp ai avut grija ce mananci si acum bagi cat nu ai bagat in 7 luni? Ce vrei? sa se mareasca vergeturile alea? daca 7 luni ai pus 6 kg, nu o fi foc daca daca in inca 2 luni mai pui 4-5 kg.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
da mada, bine ar f.... stii ca am mai spus, ca la iasmi am pus cam 25 in ultimele 19 sapt???? lasa ca si 15 kg sunt ffff ok!! si da....vreau bataita!!!!! poate imi mai revin.....ca acum sunt cu nutela in fata
aaaa si nu uita ca vin sarbatorile....upssss