Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Gata tocanita, am facut-o alba pana la urma, a iesit delicioasa. Sotului i-am prajit si un carnat de casa , il astept sa vina sa mancam.
Inca astept sa imi spuna cineva unde intru sa pun si eu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

HELLO!
am ajuns acasa, dupa o ora de asteptat la dr..cu Cristi dupa noi, s-a plictisit, a inceput sa fie marait, i-a trecut si ora de masa..of mai mult nervisori am avut. Am intrat singura la dr, ca si asa era ofticat ca tipa copii pe hol , era Cristi si inca 2 fetite..deci a fost ceva alergatura pe holuri

Bun..avem 1122 gr , este 2 zile mai micuta, este in pozitie craniana, colul este inchis (dar nu l-a si masuratr), placenta grad 2.
Fetisoara nu s-a mai vazut asa bine pt ca era cu capusorul bagat jos si nu avea pozitie buna sa se vada. Lichidul amniotic in cant normala AFI 19 si ceva... deci toiatre bune. Abia astept sa o tin brate si sa o smotocesc

pisuc, lustra am luat-o din Obi, 150 RON.

Fug sa culc baiatul si apoi sa-i fac tortul. maine nu am timp si tb sa stea vre-o 3 ore la frigider. Asa ca am fugit la treaba . I-am dat din seara asta cadoul: o orga , canta cu tati in living acum

pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, daca vrei sa iti ridic moralul iti arat o poza cu vergeturile pe mess sa vedem atunci care e mai "tare'!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

sunteti criminale

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Madutza, felicitari pentru bb sanatos
La multi ani de pe acum lui Andrei, sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Fetele, cine imi da o idee ce sa gatesc maine? Am niste carne de vitel faina, fara strop de grasime, dar nu am idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada felicitari!!! pana acum nu era mai mare buburuza???
uff de abia astept si eu saptamana vitoare sa vad cat are buburuzu meu...o sa am 29 incheiate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Madutza, felicitari pentru bb sanatos
La multi ani de pe acum lui Andrei, sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Fetele, cine imi da o idee ce sa gatesc maine? Am niste carne de vitel faina, fara strop de grasime, dar nu am idei

cristina, o tocanita, un gulas, o ciorbica de vita , un gratar cu garnitura

Mergi la inceput

cine imi spune si mie o reteta de clatite simplaaaaa....si sa imi iasa sigur
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cristina sb, activeaza-ti pm-ul ca sa pot trimite parola

yasmi,multumesc da era cu 1 zi mai mare la 22 de sapt, acum e cu 2 zile mai micuta, dar asa a oscilat de la inceput.

simo, burtica e mare dar e ff frumoasa, si la ce flacai frumosi faci nici nu mai conteaza

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

HELLO!
am ajuns acasa, dupa o ora de asteptat la dr..cu Cristi dupa noi, s-a plictisit, a inceput sa fie marait, i-a trecut si ora de masa..of mai mult nervisori am avut. Am intrat singura la dr, ca si asa era ofticat ca tipa copii pe hol , era Cristi si inca 2 fetite..deci a fost ceva alergatura pe holuri

Bun..avem 1122 gr , este 2 zile mai micuta, este in pozitie craniana, colul este inchis (dar nu l-a si masuratr), placenta grad 2.
Fetisoara nu s-a mai vazut asa bine pt ca era cu capusorul bagat jos si nu avea pozitie buna sa se vada. Lichidul amniotic in cant normala AFI 19 si ceva... deci toiatre bune. Abia astept sa o tin brate si sa o smotocesc

pisuc, lustra am luat-o din Obi, 150 RON.

Fug sa culc baiatul si apoi sa-i fac tortul. maine nu am timp si tb sa stea vre-o 3 ore la frigider. Asa ca am fugit la treaba . I-am dat din seara asta cadoul: o orga , canta cu tati in living acum

pupici!

Povestea nasterii

Poze

madutza, felicitari pt bebelina si iti urez de azi pt maine ca poate nu mai intru LA Multi Ani lui Cristi, sa fie sanatos, voinic si sa-si ajute mamica cand va veni surioara

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

bbyasmi,eu le fac cu lapte cam 200-300 de ml,1 ou un varf de sare,faina ,sau in loc de lapte pun apa minerala.
cantitatile sunt "dupa ochi"

+21

Mergi la inceput