Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

am ajuns si eu acasa pe la 18 30 si de atunci ma chinui sa citesc

simo nu cred ca esti mare!
si eu vreau sa nasc la 38s nu mai tarziu si sper din tot sufletul sa nu se voteze nimic,e o porcarie,in loc sa umble la altzii la salarii sau la alte bugete alocate aiurea ne trimit pe noi la munca..nishte idiotzi!!!de parca noi facem copii ca sa ne imbogatzim si telul nostru principal este sa saracim tzara drept urmare trebuie sa fim aspru pedepsite noi si urmasii noshtrii

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Da, si mai era un fitecine acum 2 zile la TV ca ei vor sa incurajeze munca, de aia ne cheama mai devreme. ine ca se azeaza pe noi, proaspete mamici ...si atitia someri care n-au ce lucra nu sunt efectiv luati in considerare...Noi eram forta de munca in tara asta

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Madutza draga, de unde ai luat lustra de bebe? E tare frumoasa.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc imi permit sa iti raspund eu. nu stiu de unde a luat mada lustra dar am vazut o gramadaaaa de modele (printre care si acesta) la Practiker.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Lavi si Anaxena, am pus 2 urtoase imense din asta seara. Faceti astractie de pijama, de vergeturi...daca puteti. Am pus si citeva cu piticii peste care am trecut rapid prin calculator...asta ca sa mai indulceasca imaginea mea varza...

Mergi la inceput

simo ce pozici frumoase!!!! si ce flaca frumosi ai!!!! pozele sunt recente??? burtica a crescut si e minunata!!! nu vad de ce te plangi!!!! arati minunat!!
edit: cam asa e si burtica mea....la marime...ca la vergeturi sunt in top :(((((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo ce pozici frumoase!!!! si ce flaca frumosi ai!!!! pozele sunt recente??? burtica a crescut si e minunata!!! nu vad de ce te plangi!!!! arati minunat!!

Vaaai , Lavi...chiar voresti serios, mie mi se pare ca-s fff mare. Mersi pt laudele privind aietii mei, sunt tare minddra de ei Oricum, precum am mai spus....nu ne mai comparam de mult..din pacate.

Edit: pozele sunt din vara/toamna asta, recente deci. Iar cu verge, iuita...eu nici n-am avut curaj sa pun poza din fata, ca tine...din fata mi se vad mai ine vergeturile, ca-s in zona uricului

Mergi la inceput

simo, hai sa fim serioase!!! unde vezi tu ca burtica ta e imensa??? cum sa nu ne mai comparam, si burta mea e cam la fel. eu nu stiu unde se pun la tine kg mami....

Mergi la inceput

simo, daca vrei sa iti ridic moralul iti arat o poza cu vergeturile pe mess sa vedem atunci care e mai "tare'!!

Mergi la inceput

Citat:

simo, hai sa fim serioase!!! unde vezi tu ca burtica ta e imensa??? cum sa nu ne mai comparam, si burta mea e cam la fel. eu nu stiu unde se pun la tine kg mami....

nu stiu unde se pun, dar preferam sa se suie pe sani...aveam loc destul acolo. urtica ta e mai mica, dar raman sa o cred, n-o mai zic tare pt ca nu vreau sa ne incontram

Mergi la inceput

Citat:

simo, daca vrei sa iti ridic moralul iti arat o poza cu vergeturile pe mess sa vedem atunci care e mai "tare'!!

Ce tare!! Suntem de pomina, ne atem in vergeturi!!!

Mergi la inceput