Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LAvi, ROxy, merci, ce dragutze sunteti.
Lavi, nici nu ne mai putem compara sa stii...mi-ai luat-o mult inainte. Ti-am vazut ultimele poze, urtica, piciorusele (ca nu pot sa le zic altfel)Hehe Lavi...AM sa incerc sa pun niste pozici, o sa fac miine...ca nici nu prea am mai facut in ultima vreme...
Roxy, eu zic ca-ti iei foarte ine, eu la fel sper prin 38 -39 sa imi provoace nasterea...treuie sa refac un pic calculul, poate cind merg joi la ea vedem exact ce si cum...Miine intru si eu in 27s. Yeee!
Cristina, lene lene, dar faci tu tocanitza??De ce ti-e greata?? Inca ai greturi??
Dorinutza, imi pare rau ca nu merge cu lapte caldut...AM experimentat si eu de citeva ori arsurile, dar nu foarte des...de vreo 2-3 ori la sarcina trecuta. SUnt groaznice intr-adevar...Paarca citisem de anana undeva ca ar face si ea ine..>Sper sa nu ma insel..

Edit: Lavi, inainte adica artai muuult mai ine...in acest sens. Inapoi cu kg, inainte cu silueta

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah simo ca nuu te cred!!! probabil asa te simt tu....nu neaparat ca asa si arat. mai mult de 1 kg nu puteai lua in 2 zile....hai ca mai facut curioasa!!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hai mah simo ca nuu te cred!!! probabil asa te simt tu....nu neaparat ca asa si arat. mai mult de 1 kg nu puteai lua in 2 zile....hai ca mai facut curioasa!!!

Uite am sa fac si acum in seara asta poza, cu urta mare si umflata, indopata cu de toate...desi nu-mi va pica ine la psihic ....

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nuuu simo, daca nu vrei nu fa!!! eu astept si pana maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Dorinutz, dar tu nu esti din Buc? Ca blonda din mine nu mai intelege nimic...........Nasti natural?

Simo, am avut de la inceput, au mai scazut apoi in intensitate ca acum sa ma zapaceasca iar

Ma uit pe pro la stiri si ma enervez: astia chiar vor sa ne trimita la munca mai repede, parca nu mai sunt sanatosi la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Dorinutz, dar tu nu esti din Buc? Ca blonda din mine nu mai intelege nimic...........Nasti natural?

Simo, am avut de la inceput, au mai scazut apoi in intensitate ca acum sa ma zapaceasca iar

Ma uit pe pro la stiri si ma enervez: astia chiar vor sa ne trimita la munca mai repede, parca nu mai sunt sanatosi la cap!

Da Cristina sunt din Galati, stau in Bucuresti si nasc in Brasov prin cezariana la 39s. Oricum cel mai probabil ma duc cu cateva zile inainte acolo sa nu am vreo surpriza. Deci nu esti blonda, ai inteles bine

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari burticute!
am ajuns si eu intr-un final la zi cu cititul...caci mult mai scrieti!

fetelor as avea o rugaminte la cele care decoreaza camera lui bb daca gasiti ceva interesant dati-mi si mie va rog un link pt ca eu nu am gasit nimic interesant pana acum si mi-as dori sa ma apuc de ea.
toate burticile!!!

+21

Mergi la inceput

Pricipit, Dorinutz

Mergi la inceput

Fetili, cum fac si eu sa pun o pozica, de fapt 2? Ca sunt mic si nu stiu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns si eu acasa pe la 18 30 si de atunci ma chinui sa citesc

simo nu cred ca esti mare!
si eu vreau sa nasc la 38s nu mai tarziu si sper din tot sufletul sa nu se voteze nimic,e o porcarie,in loc sa umble la altzii la salarii sau la alte bugete alocate aiurea ne trimit pe noi la munca..nishte idiotzi!!!de parca noi facem copii ca sa ne imbogatzim si telul nostru principal este sa saracim tzara drept urmare trebuie sa fim aspru pedepsite noi si urmasii noshtrii

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput