Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona, ti-am vazut si eu pozele acum inteleg de ce faci tu numai baieti pai tare frumusei mai sunt, m-am topit toata..as mai face si eu cativa

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Madutza, am activat pm-ul. Acum ce tre sa fac?

Bb yasmi, felicitari pentru 29s, ce repede trece timpul!

Englezoaica noastra unde e? Iar sub plapuma la caldurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am facut o salata de maioneza cu ciuperci, cu un pic de cimbru, mniam mniam - aveam mega pofta!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Am facut o salata de maioneza cu ciuperci, cu un pic de cimbru, mniam mniam - aveam mega pofta!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

stie ce puteai sa mai pui in salata un pic de usturoi asta daca iti place,este bun mie una imi place

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!
Ne-am intors si noi de la eco...putin nervoasa..ca doctorul asta nu m-a lamurit mai deloc, ca sa nu spun ca data trecuta la eco am fost la Iosup si mi-a dat la final un teanc de foi cu tot despre bebe...ce si cum....asta mi-a facut tot 4D, mi-a laut 4 mil si mi-a dat o foita si multi nervi. Deci, bebe dansa de mama focului ca abia l-a putut masura......a zsi ca avem 520 de grame la 22 sapt si 4 zile....ca este in regula cu tot dar, ca trebuie sa ma intorc miercuri pt ai vedea din nou stomacelul ca acum nu s-a vazut bine...deci....ma enervez iarasi. Acum pun poza pe Picasa...
AFI 15,6cm...este ok???

Vroiam sa va intreb ce greutate aveau bebeii vostrii cam pe la 22 sapt??...Stiu ca difera...dar sa stiu orientativ...sa stiu ca suntem in grafic!!!
Madutza, parca tu ai fost la 22 sapt....imi rasp te rog si mie?

Ma bag sa pun poza

Felicitari si fetelor care au fost astazi la eco si au venit cu super vesti!!

Ally , Eduard 22 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Madutza, am activat pm-ul. Acum ce tre sa fac?

Bb yasmi, felicitari pentru 29s, ce repede trece timpul!

Englezoaica noastra unde e? Iar sub plapuma la caldurica?

mersi dar nu am 29 s spuneam ca vinerea viitoare cand merg la dr am 29 s

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally felictari pt rezultatele bune de la eco!! uite aici un grafc: http://www.baby2see.com/medical/charts.html
eu zic ca trebuie sa te uiti la sapt 23, ca esti in sapt 23 (chiar daca nu e plina).

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata pozele ...nu sunt foarte clare pt ca le-am fotografiat....dar, se intelege!!!
Yasmi, mereu pe pozitie ...iti multumesc!!!

Ally , Eduard 22 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. am avut si prezentarea.a fost foarte bine- fara note strumph. dar am vazut din vorbele profei ca a fost multumita, asa ca si eu sunt multumita.mai ales ca a trecut, si nu mai am nici o "tema" in viitorul apropiat. de acum incolo, pot sa-mi vad saptamanal de cate o cumpaturicamacar cumpar ptr casa, dc ptr bebic inca nu.va intrebam data trecuta, dc se poate spala salteaua..binenteles ca m--am gandit mai bine, si nu o mai vreau pe asta cu imprumut, ce naiba..ma calicesc atat, ii astept atat de mult timp pe bebici, si acum o saltea noua nu le pot lua? chiar am avut un cosmar aseara, ca era prea jos tablia de la patut, iar eu care sunt mica de inaltime nu ajungeam pana jos..asa o sa visez pana la sfarsit?cred ca da..
alina m...ce ai povestit mi s-a parut rupt din filmele horor. eu duminica ma uitam la un film mai lacrimogen, apoi mi-a venit in gand ca, ce ma fac dc pierd bebicii, ca nu o sa rezist, m-am obisnuit cu gandul ca vor fi bine, ii simt miscand zilnic..si m-au pufnit lacrimile cateva minute bune..citind apoi povestea ta, mi s-au parut niste cacaturi gandurile mele. esti de admirat ca ai putut merge mai departe,ca ti-ai gasit niste franghii de care sa te tii, si nu ai luat-o razna de tot, bariera era foarte subtire..de neimaginat, sa-ti moara 2 copii in 24 ore..crud. iti doresc sa ai puterea de a duce cu bine aceasta sarcina, de a trece peste teama, amintiri..sa ai o sarcina cat mai usoara, si sa-ti tiii in brate bebicul sanatos peste cateva luni

22 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

azi nu am avut chef de nimic
nu am dormit bine si cand mi se intampla aa devin deprimata..plus ca somnul mi-a fost speriat de un cosmar
sper ca oin seara asta sa fie bine
v-am citit acum putin din urma , ca nu am avut rabdare....imi caut si medic de familie prin zona
Deci Cami felicitari ca ti-aiu iesit analizele bine!!!!
Ailed sper ca si tu sa vii fericita de la dr.
Mada felicitari pt grasunica..cred ca iese o bulanoasa tot ca si Cristi
Ally felicitari si tie pt bebelan si stai linistita ca esti bine pt 22s..eu am avut la 21 400 si vreo 5o de grame sau putin mai mult...am asa un lapsus si nu am nici dosarul langa mine

Viss pai si tie feliucitari...chiar daca nu a fost cu nota tot merit la cat ai munci pt prezentarea asta
si nu te mai gandi ..o sa fie bine cu bebicii...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput