Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor...buna dimineata

nu am mai fost la analize pt ca aseara m-am certat cu prietenul meu si ....a ales sa ma paraseasca....lol...imi vine sa si rad.....pt cea ce se intampla.......offf...
revin...

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

good morning

yasmi eu votez pentru lucas dimitri :) si oliver imi place, depinde cum suna lucas oliver cu numele vostru de familie noi suntem in pom, am doilea nume il stim sigur, andrei o sa fie :) dar la primul inca nu e consens...suntem intre alexandru andrei si luca andrei :) prevad ce vot o sa mi dai

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi.
De azi A e la gradi, nu a mai facut febra si au mai disparut bubitele, dar tot se mai vad pal numai pe fatzuca. Sper sa fie ok si sa dispara curand.

Am citit tot din urma dar nu am apucat sa raspund nimic din lipsa de timp, ca A vrea sa stau si sa ma joc cu el, a fost marait si greu ii intrai in voie.
Deci, am vazut burtici frumoase si sexy plus hainutze de bebici dulci.
Madutza, de unde ai luat body-urile cu capse laterale, ca tare imi trebuie si mie, o sa imi iau si eu minim 10, si ma gandeam cand ajung in Ro sa comand dupa hopababy ca am vazut la ei, dar daca imi spui de unde ai luat tu si am si posibilitatea sa le vad/pipai e si mai bine. Mi-au placut toate hainutele.
Lalely, noi am avut patutz de lemn la A, pe asta o sa-l folosesc si la M, e cu zabrele si la picioruse inclusiv, insa daca ai aparatori la patut, nu are cum sa scoata grasanele pe acolo. Oricum problema asta se pune cand bb e mai mare, dupa 1 an jumate, si nu mai incape in patut.
In Ro , la mama, am tzarc, adica patutz din ala cu panza, asta ptr ca l-am primit cadou, insa eu sunt 100% ptr cel de lemn. Si in cel de panza poti pune saltelutza, dar mie mi s-a parut prea aproape de podea, desi era pe 2 nivele.

Am vazut ca vorbeati de PureLan. Si eu imi iau de aici, ca mi-e mai usor, o sa-mi iau si Lansinoh, e tot pe baza de lanolina si e super buna gama, iar in Ro o sa iau Garmastan, just in case, sa fie in casa.
Roxy, PureLan pus link de alina.n ti s-a parut scump ptr ca este gramaj de 35g, iar cel gasit de tine la 18Roni are doar 7g. Mie sincer ala de 7g mi se pare f mic, la cat de des vei avea nevoie sa te dai pe sani.
Antguess .
Yasmi si mie imi place tot Lucas Dimitri. Poate si ptr ca am vazut intr-un sezon la So you think you can dance, un dansator sexos, care acum e coregraf, pe nume Dimitri. Oricum, parerea mea este ca dupa ce se va naste Lucas, o sa stii exact care e al 2 nume. Trebe sa-i vezi si mocutza.

Va pup pe toate, am pus supa de galuste la foc, si acum savurez cafelutza.

Aaaa. CAntarul e dusmanul meu azi, adica dupa 1 sapt, cu restrictii la ducliuri, am mai calcat eu pe aratura dar nu am sarit calul, azi +800gr.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata burtici!
Va scriu de pe laptopul cel nou . Am pus niste poze restante si merg sa citesc din urma

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, am terminat blanketul ptr M.
Ma bag sa pun poza in Picasa sa o vezi. Am spalat-o si miroase a bb miccccc, ca am spalat cu Persil sensitive si Lenor sensitive. Mmmmm. Imi aduce aminte de A bb mic mic.

Apropo, voi scrieti pe alt forum? Unde sunteti? Ati intrat in greva? Huh?

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

yasmi eu votez doar pt LUCAS,nu prea inteleg de ce copilul tre sa aibe 2 nume

m-am trezit si eu la fel de obosita si tre sa ma apuc de curatenie,ufff...mi-am servit lapticul cu caise deshidratate si poate mai bag un suc de prune si ashtept evenimentul

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata vorbaretelor cum am iesit eu aseara cum ati inceput
toate burticile

PS:cine da un ceai astazi??

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

happiness, toate body-urile le-am luat din Kiabi. Se ma schimba modele pe acolo si cand vedeam unul care imi placea il luam

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetelor...buna dimineata

nu am mai fost la analize pt ca aseara m-am certat cu prietenul meu si ....a ales sa ma paraseasca....lol...imi vine sa si rad.....pt cea ce se intampla.......offf...
revin...

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Hai mai Gabi, nu se poate asa ceva. Sunt sigura ca va veti impaca, insa cel mai important e sa te duci la analize, nu o lasa pe micutza printesa fara analize, ca sa te asiguri ca e totul bine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza si de la mine burticilor!

Eu am o nevralgie cumplita, nu stiu pe unde oi fi stat de m-a tras curentul, cert este ca ma doare toata partea stanga.

Simo ce se intampla cu tine de nu ai iesit la apel?

Miki ma bucur ca Vlad este mai bine!

Si eu ma apuc de curatenie, asa cum sunt , chiar daca nu ma simt bine.

Voiam sa va intreb, voi aveti dureri de picioare???? Eu nu am stat azi mai mult de 15 min in picioare si deja ma dor calcaiele foarte, foarte tare.

Vineri merg si eu la dr si am sa ii spun de durerile pe care le am, inclusiv in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta, am niste dureri cumplite. Nu se mai confrunta nimeni cu asa ceva????

Mi-am facut si eu comanda la patutz.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput