Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Miki, din cate imi amintesc de la nepotica mea, bolile astea ale copilarie gen rujeola, debutau cu febra. Dar parca Vlad e cam micut pt asa ceva... Sanatate!

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

naty a facut rubeola la 6luni...deci nu prea are legatura cu varsta

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

MIKI febra poate fi de la masele da sa tina maxim o zi ... daca mergi la pediatrii tineri nu vor fi de acord cu asa ceva ... ei vor zice mereu ca e viroza ... noi am avut 39 cu 3 5 zile si am stat in spital unde eram supravegheate
imi era frica de convulsii
ai grija de bebe
e periculoasa rau la ei febra de peste 39
dai alternativ panadol si nurofen
sau suna un medic
raceste camera unde sta
dezbraca-l cat mai mult
fai o baita cu apa calduta doar
si sanatate multa! sa ne tii la curent

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

cami, merci de sfaturi..stiu si eu parerea majoritatii pediatrilor privind febra vs masele, nici pe noi nu ne-au crezut cand iau iesit primele masele, ba mi-au dat si antibiotic dar l-am depus la stoc..am acasa un stoc de cred ca pot sa vindec o gradinita astept sa vad ce se intampla, nu ma sperii prea usor..singura mea problema e ca vlad nu arata deloc febra..adica el e perfect vioi si jucaus si nu-ti dai seama, nici la 40 de grade nu arata bolnavior..de se speriau si doctorii..plus ca mananca ca de obicei, d'asta trebuie sa fiu mereu f atenta ca el nu arata..sper ca pana maine sa fie bine

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Yasmi..eu nu ma pricep la carucioare recunosc..dar clar nu avea landou.Copilul putea sta intins,avea o bucatica de material cu care se acoperea la picioara..si se facea si sport.Carucioare 3 in 1 fara 10 mil nu cred ca gasim.Inca nu am analizat toate ofertele si nu stiu ce vrem.Nu as vrea sa dau prea multi bani pe el..dar pana la urma vom vedea.

Si la patut cred ca pana la urma raman la lemn...cel de plasa este si mai neconcenabil daca fac cezariana,iar la cele de lemn am vazut ca sunt variante in care poti cobori peretele astfel incat sa nu te deranjeze la operatie..Bine inca nu am gasit modelul ideal la pretul ideal..cautam

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Eu am avut din panza si a fost ff ok desi am facut cezariana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Yasmi am vazut de toate, m-am indragostit de 2 carucioare de la Peg Perego unul vreo 1400 si altul 1600 parca.

Miki multa sanatate lui Vlad. Foarte interesant site-ul, gasesti o multime de produse acolo din toate gamele. Sa ne spui cum au iesit biscuitii si sa ne dai si noua reteta.

Alina.m extrem de impresionante povestirile tale, am plans si am citit fiecare cuvintel. Sa ai credinta ca totul va fi bine si ca se va naste un baietel sanatos si la termen. Multa sanatate iti doresc.

Roxy de unde iti comanzi patutul? Te-ai hotarat cu ce firma veti colabora pentru celule stem?

tuturor fara exceptie!

Antguess, Cami si va tin pumnii pentru maine la dr. Asteptam vesti!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

mandreac, multumim f. f. buni au iesit, reteta ce sa va spun ca am combinat doua si nici cantitatile nu le-am mai respectat chiar asa..in principiu are fulgi de cereale ( eu am facut cu ovaz si porumb), fructe confiate ( dupa preferinte, eu am pus prune, caise si stafide..a si papaya ca aveam in casa + 1 banana zdrobita bonus ), indulcit cu cateva lingurite miere si sucul de la o portocala, o cana lapte, un pachet unt topit, faina neagra si oua..asezonata cu arome iar dupa gusturi ( scortisoara, vanilie, migdale, lamaie, rom ). se pot pune si nuci, migdale, fistic..eu n-am pus de data asta..vlad i-a apreciat ca a mancat vreo 5..oricum eu zic ca sunt sanatosi si rau n-au ce sa faca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki, ai grija, sanatate multa pt puiutul tau, ai pus si tu o masca sa eviti vreo contaminare....?
alina m
Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare si cu singuranta bb asta l-a trimis la tine cu un scop deosebit, o sa te bucuri mult de el..
Stiu prin ce ai trecut ( ma rog aproape)si eu am un ingeras (tot fetita)si a plecat de langa noi la 37 de sapt de sarcina si 3.000
kg, doar ca saracuta n-a vazut lumina zilei a luat-o Doamne-Doamne din burtica.. fetele stiu povestea....cu printesa mea de 7 ani am stat 4 luni in pat si 5 ani nu am avut curajul sa incerc , iar acum mi-au trebuit dupa ce am pierdut ingerasul, doi ani sa o iau de la capat..
te imbrasitez cu drag si bun venit in gasca noastra
yasmycu siguranta va tin la curent... sti ca data trecuta cand am fost in spital ma gandeam ce or vb fetele mele ( ca asa ma refer eu la voi toate), imi lipseati ....
azi (seara) am poftit la o salata verde cu ridichi, ceapa verde, castarveti si otet( ca n-are carbohidrati)si am papat-o cu dorada la cuptor si cartofi la cuptor....eu pap peste din speciile permise ca omega 3 nu mi-a zis dr nici alba nici neagra...
si am fost la mc donalds ca nu aveam unde sa ne oprim azi, eram pe drumuri, la pranz si erau multe localuri inchise ca e duminica, si mie imi venise ora de masa si simteam ca mi se face rau si am luat mc naggets de pe care am luat coajasi aici in loc de cartofi iti dau salata de legume ( si n-am luat sos) si apa plata in loc de suc...am pacatuit prea tare...?am numarat carbohidratii, ca-i gasesti pe spatele hartiei de pe tava si n-am depasit nr..
nu vreau sa par exagerata cu nr carbohidratilor dar ma intelegeti cat de stresata sunt, de abia astept sa vad daca regimul meu a dat rezultate ,la analize
camipupici dulci, bafta la dr , ma gandesc la tine sa fie bine.
strumph, sa ai grija sa-ti fie caldut ca la ce anuntau la tine acolo...
lalely si eu am patit la fel cu bb si am baut o cafea tare(ca cioco n-am voie) si a inceput sa dea semne, poate au pusee de crestere si dorm mai mult

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

ailed, tare greu cu regimul tau..eu zic ca te descurci admirabil, eu nu cred ca as fi rezistat..adica esti f stricta si e f bine

de contaminat nu-mi fac griji..ca eu am facut cam toate bolile copilariei daca e sa fie ceva contagios daca o fi raceala, om vedea noi..

Mergi la inceput

ma duc la nani langa puiul meu ca sa-l urmaresc la noapte..iar maine daca e totul bine ma duc la analize si la fratemiu sa invat, il las cu mama..asa ca sper sa ne mai auzim maine seara.
va pup

Mergi la inceput

miki cum mai e vlad? daca creste temp eu zic sa-i dai un sup de novocalmin,nu prea e ok sa stea mult timp cu febra

naty la dinti nu a facut temp pana acum dar cand a avut rubeola a facut 39 o noapte iar a doua zi au aparut bubitele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki cum mai e vlad? daca creste temp eu zic sa-i dai un sup de novocalmin,nu prea e ok sa stea mult timp cu febra

naty la dinti nu a facut temp pana acum dar cand a avut rubeola a facut 39 o noapte iar a doua zi au aparut bubitele

alina, i-a cedat de la prima doza de panadol..acum sper sa nu mai creasca la noapte, o sa vad..

nu puteam pleca pana nu mi-am schimbat semnatura..saptamana 27..yupiiiiiii

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

felicitari pt noua semnatura deci tot luni o schimbi si tu...iata ca amschimbat-o si eu acum

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

fetelor ma bag si eu la somn,ne auzim maine

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput