Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 5
daviduca spune:
GIORGI-si davide e tare gelos daca iau vreu bb in brate,de fapt el se supara si cand vine cineva la noi si nu-i dau atentie cum vrea el....eu ma invinovatesc mereu ca nu socializez,deci el nu se poate obisnui cu alte persoane.boh....sper sa-i treaca.
am vazut semnaturi noi,frumoase si divertenti toate.eu nu cred ca o schimb,sincer nu ma incanta in mod deosebit sarbatorile.ma organizez si eu cat pot de bine ptr D dar daca ar fi dupa mine...
nu stiu d c sunt asa,niciodata n-am reusit sa intru in"spiritul" ca sa zic asa sarbatorilor.
merg acum sa pregatesc pranzul,a dopo.
danangie spune:
Buna ziua,
Va rog sa ma iertati daca nu nominez sunt tare naspa din cauza noptii care am avut-o cu Alessio si de asta nu reusesc sa retin. Vroiam sa raspund lui YOANA ca parul mi-l vopsesc si nu stiu cine ma mai intreba daca vine mama aici cand voi naste.Tu GEORGI? Va rog sa ma scuzati nu reusesc sa-mi aduc aminte. Nu stiu daca va veni mama.....teoretic asa ar trebui...practic nu stiu......
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - sanatate multa la pitici si odihneste-te (daca poti, cat poti). Te-am visat aseara ... de fapt nu pe tine in mod direct, ci pozele tale din Sardegna. Numai mare cristalina am visat si leneveala la soare ... hahhahaaa!!
Asa ... la noi iar se prezinta lacrrimi la gradi, cand o las dimineata. Cam ca la inceput, o idee mai intelegatoare sa zicem. Offf, maestra imi zice ca o simti in aer modificarile ce urmeaza sa le avem in fam. cu nasterea fratiorului. La gradi nu s-a intamplat nimic care sa o deranjeze ... nu stiu ce sa mai zic. Se linisteste dupa 5 min., dar despartirea e tot cu lacrimi.
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
nafi spune:
Fetelor va pup si urez LA MULTI ANI si o petrecere pe cinste tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica astazi sau au pe cineva drag cu numele de Andrei sau Andreea!
Vad ca va starnit curiozitatea planul meu de ieri noapte! A fost un succes total si nu numai ca a fost incantat dar a primit si un bis dimineata (profitand ca Ricky inca dormea dupa ceaiul de musetel baut la 5.30 am)
Acum ne pregatim sa iesim sa cautam perdelutze "a vetro" ptr bucatarie (asta in caz ca vreau sa schimb scena violului din dormitor in bucatarie! ca doar de aia am luat masa solida care a costat un sac de bani!)
Yoanag - pai ne gandim noi la ceva si ptr restul anului...
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Acum ne pregatim sa iesim sa cautam perdelutze "a vetro" ptr bucatarie (asta in caz ca vreau sa schimb scena violului din dormitor in bucatarie! ca doar de aia am luat masa solida care a costat un sac de bani!) |
Hahahaaaaaa ... esti nebuna!! Nu ca schimbi scena violului, ci cum povestesti!!
danangie spune:
PETRO multumesc. Eu sunt foarte disperata. Va rog sa am ajutati , sa ma sfatuiti.Nu stiu cum sa-l conving pe Alessio ca daca doarme singur nus e intampla nimic.Nu reusesc! El de la 8 luni nu mai vrea sa fie leganat.....asta ce si faceam pana atunci.A fost minunat ca s-a cerut singur sa nu mai fie laganat.Doar ca era obisnuit sa doarma cineva cu el. L-am invatat sa adoarma singur in patut....dar trebuie neaparat sa fie cineva in camera cu el. Adica el sta in patut, iar eu sau Alin stam in patul mare pana adoarme. SDar nu se mai poate. Nu mai reusesc sa fac fata atunci cand Alin e de munca noaptea. Cum sa fac????????????? Asta noapte, a avut 2 crize de plans isteric si extrem de nervos, cu urlete si trantit de picioare in patut......criza care l-a trezit pe Mattia.....nu va spun cum i-am adormti!!! Un infern.....sunt foarte disperata si de dimineata plang incontinuu de am impresia ca o iau razna....cum s afac????I-am explicat cu calm, frumos, cu voce duioasa ca nu se intampla nimic....sa nu mai tipe ca-l trezeste p eMattia si el face si mai tare si urat. Sunt depasita de situatie. Culmea e ca diineata cand en intorceam de la gradi ii povesteam lui Alin sperand sa gasim o solutie si el a inceput sa-mi povesteasca de cabluri!!!!Deci eu nu mai pot continua asa.Ce solutie sa gasesc????
Astea fiind spuse am fost dimineata sa ma prenotez ptr curva glicemica. Un braco de idioti!!! Ma duc la informatii sa cer detalii,etc...........ca s ama duc in spate la accetazione. Bun.Ma duc acolo, iau numar.O maree de oameni. Imi vine randul, nu ca s ama duc la etaj direct la laboratorul de analize. Inghit o injuratura extrem de porcoasa si ma duc. Acolo dau peste catvea nulla facente si ma trimit: in fondo signora!! Intru in salisoara aia si ma izbeste ca un pumn direct in fata mirosul ingrozitor de transpiratie de lipsa de aer,efectiv nu se repira acolo.Bun.Imi iau numar astept cam 20 min de incepusem deja sa vad stelutze si sa transpir sub nas....ajung la ghiseu NU CA TREBUIE SA MA DUC DUPA USA LA DREAPTA!!! am zis ca o omor pe aia. Deci nu mai puteam fetelor.Ma duc acolo imi da appuntamento joi. Caut sa ies din multimea aia puuzolenta si cand colo imi dau seama ca alin lucreaza joi toata ziua si nu am cum sa ma duc. Ca trebuie sa fiu acolo la 7,00.Deci toata chinuiala asta degeaba. Deci va dati seama in ce hal sunt.....
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - imi pare rau pt. problemele tale. Nu stiu insa ce sfat sa iti dau, avand in vedere ca ai 2 copii. Eu la S. am fost ff relaxata cu problema somnului, a dormit mult timp in pat cu noi, numai cu mine iar tati pe canapea, cum dorea ea. Nu m-am stresat sa o "oblig" sa doarma in patutul ei pt. ca imi era si mie drag sa o tin langa mine. Cu 2 insa, imi imaginez ca e cam necesar ca macar unul sa doarma la locul lui ... Iar acum, de vreo luna, s-a cerut singura in patutul pe care il pregateam pt. bb Gabriel. Si doarme fff fericita acolo, dar in camera cu noi, din motive de spatiu. F rar cu treziri noaptea, doarme ff bine.
In patul mare nu poti sa il iei? Mai ales cand e Alin de garda? Zic si eu ...
Fug sa iau buburuza de la gradi, pe maine!!
danangie spune:
PETRO cu Alessio asa faceam si noi.Adica el a dormit in pat cu noi pana asta vara, cand am decis sa doarma in patut si unul din mine sau sot, sa doarma in patul mare. si am reusit.Am facut acest lcuru deoarece era prea dependent de prezenta cuiva in pat.Si am reusit.Doar ca acum vreau ca sa nu mai dormim in camera cu el.Si asa pana acum mi-a fost enorm de greu ca atunci cand il auzeam pe Mattia plangand...alin fiind la munca.....trebuia sa ma duc la mattia si nu iti spun in ce chinuri psihice incercam sama dau jos din pat sa nu il trezesc pe ale.....acum e mai usor.....el dormind in patutul lui.....ma pot da jos din pat fara sa il trezesc.........problema e ca Mattia avand problemele astea de insomnie.....acum de cand cu ultima raceala nu mai vrea sa doarma in patutl lui............imi este enorm de greu ca se intampla ca alessio sa se trezeasca fix cand eu ma chinui sa il adorm pe mattia si cand isi da seama ca e singur in camera nu iti spun ce putanaio iese.Groaznic.Groaznic.
Pozici cu noi
nafi spune:
Danangie - imi pare rau ca nu reusesti sa rezolvi problema cu dormitul. Si noi trebuie sa-l invatam pe Ricky sa doarma singur in patut ca e obisnuit sa adoarma la noi in brate si pe urma il punem in pat asa adormit. dar adca e inca treaz si-l pun in pat urla de zici ca l-am pus pe carbuni incinsi!
Am decis sa asteptam sa treaca peste perioada asta cu iesitul primilor dintzisori si vom aplica metoda din cartea "Fate la nanna" pe care am luat-o de la Prenatal si mi se pare f logica si bine gandita desi iti trebuie un pic de sange rece. incearca sa o citesti (costa vreo 8 euro) si vezi poate reusesti s-o aplici. in teorie , intr-o saptamana maxim problema ar trebui sa fie rezolvata.
Bafta multa si sa ai forta sa treci si peste asta!
Abramburika - ma bucur ca te amuza povestioarele mele...cand sunt di buon umore asa's eu mai zapa!
Ma duc sa-i dau merenda lui musiu!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
bebelu86 spune:
multumesc tuturor pt raspunsuri. sunteti niste dragute
Abramburica si eu sper sa nu am nevoie. dar am zis k dc trimite acu pachet sa fie si picaturile astea in caz de ceva.
tuturor ce poarta numele Andrei, Andreea
sanatate multa tuturor
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 30 zile pana la marea intalnire