Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
buna tuturor, scuze ca dau buzna p aici. dar am si eu o intrebare. mama finului meu vrea sa imi trimita pt bb un sirop pt colici care se numeste alginor. dar am inteles k nu prea e indicat. voi ce parere aveti? se merita sa il iau? mai ales k o sticluta e 10 euro si e ff micuta.
Abramburica te asteptam si pe la buburuze. k numai stim nimic de tine
sarcini usoare incontinuare si multa sanatate tuturor
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 31 zile pana la marea intalnire
nafi spune:
Buna seara gagici vorbarete!
L-am culcat pe veve , am sarit in pijamale si desi n-am mancat inca m-am infiintat in fata calculatorului ca vad ca v-ati pus pe scris si ramaneam in urma!
Yoanag - eu zic la anul sa te apuci de un business cu coronite caci vad ca le faci f frumoase! eu ma anunt ca primul client si nu-ti cer nici discount ca sa vezi ca vreau sa te incurajez!
Abramburika - vazut si creatia ta, ai nevoie de rabdare nu gluma sa faci asa ceva! bravos!
Georgyiuli - merci ptr aprecieri Giulia e asa de scumpa si delicata! chair si cand sta pe "tron"
Berarpiri - succes cu cina in 2 ! e asa de bine cand mai prinzi cate o iesire asa intre 4 ochi! Ptr tine e chiar mai greu caci ai 2 copii de "plasat" . si ptr noi va fi o noutate acest Craciun..prima oara in 3
Bebelu - sorry dar nu te pot ajuta caci n-am auzit de acest produs. eu am folosit colinox si a fost ok. sarcina usoara in continuare
Ma duc sa pap ceva ca lesin aici pe taste...si revin...
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Gata! am mancat si m-am intors pe pozitii!
Poate va intrebati ce m-a apucat de scriu atata! De maine e sotul acasa si cum el mereu vine cu cate o idee sa mai batem un cui, sa mai mergem sa vedem ceva...etc etc...o sa intru mai rarutz probabil si nu o sa mai stau asa mult la taclale.
Nici pe la el la munca nu sunt toate roze caci au fost vandute niste zburatoare din astea de-a lor si acum sunt multe echipaje pe putine avioane si le vine randul mai rar dar mai bine asa decat sa-i bage in casa integrazione! Ca urmare in luna decembrie va merge la munca doar 6 zile , inainte si dupa Craciun!
Deci timp impreuna vom avea berechet nu numai luna asta dar si in cele ce vor urma. si ca tot are timp acuma, s-a inscris la un curs ca sa-si reinoiasca licenta de instructor de zbor. m-a emotionat tare cand mi-a spus ca vrea sa o aiba in continuare ptr a fi el cel care il va invata pe Ricky sa tina mansa unui aeroplan! Mi-am inchipuit scena si mai ca mi-au dat lacrimile!
De Craciun cred ca ne vom duce la socrii mei. mie mi-ar fi placut sa petrecem primul Craciun in 3 in noul nostru cuib...dar m-a convins sotul meu spunandu-mi ca e mai bine ptr veveritz sa mai vada si alta lume decat doar noi 2 tot timpul, mai ales ca acolo are si verisorii , matusi, unchi, bunici care abia asteapta sa-l smotoceasca Ricky e un tip f sociabil, ii place la nebunie sa cunoasca lume noua si sa vada lume in jurul lui (seamana cu masa' ) asa ca , e o idee buna chiar daca ne vom obosi un pic cu drumul.
Azi am avut babysitter-a la mine 5 ore! S-a jucat Ricky de a dat in dambla! de asta a si cazut lat in timp ce isi papa biberonul de cina!
Bineinteles ca eu mi-am dat de lucru si am facut curat, pus masina de spalat, masina de spalat vase, am mai scos lucruri de prin cutii si le-am pus pe unde le era locul..iar la sfarsit mi-am acordat si mie insami 2 ore de rasfat...facut unghii...facut un dus...dat cu straturi straturi de creme...am scos de la naftalina niste lenjerie shecsi in care reusesc sa intru din nou...si am pregatit o atmosfera relaxanta in dormitor cu betisoare parfumate , lenjerie de pat fina si caucioacele la indemana astfel incat , cand o ajunge sotul acasa de la munca (dupa miezul noptii) frant de oboseala sa se lase "violat" volentieri
Acum ca am dat tot din casa....ma duc sa ma pregatesc de culcare ca am o presimtire cum ca veve imi va da alarma maine dimineata f devreme.
Ah...uitashi sa va zic. am mai pus 3 poze facute ieri cand m-a amuzat tare musiu care mi-a inhatat farfuria si a inceput sa pape singur cu mana de parca voia sa-mi zica , mami..apetitul meu e prea mare ptr lingurita aia minuscula cu care imi dai tu sa pap!
Pupicei si noapte buna tuturor!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
monica2008 spune:
neata fetele dau fierbinte
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF ANDREI
NAFI ce plan romantic aveai aseara,cred ca sotul a fost ff incantat
ABRAMBURIKA ff frumosa creatia ta
BERARPIRI distactie placuta acasa si poate va ies toate planurile
YOANAGA vazut si coronitele tale super.mami meu se pricepe la facut coronite eu sunt un dezastru
CRIS85 ce emotii cred ca te_au luat cand l_ai simtit pe bebe ca misca.cat despre diviza asta e daca nu incapi cred ca nu se supara nimei nu?....
GEORGY lasa ca o sa fie bine ...o sa fie la inceput geloasa GIULIA dar cu timpul se invata si sa verzi ce iubire pe ele
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
georgyiuly spune:
Neata fetele!!.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi![0s]
Bebelueu i-am dat Giuliei Alginor,la recomandarea pediatrei,nu mai tin minte cate picaturi,dar oricum la noi si-au facut efectul.Nu prea a plans de colici.
Fetelor m-a mancat aseara undeva si am facut salata orientala si am pus si ceapa...si m-amtrezt dimineata cu o durere de stomac si niste arsuri de nu mai pot.Desi am imbratisat cu drag toaleta,degeaba...madoae stomacul de crap. Am luat un Malox,poate trece ca sunt/ leguma osi Giulia se tot agita pelanga mine.
Nafi frumoase planuri ati avut aseara!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
yoanag spune:
hello vorbaretelor
Andreea-doamne da sa va iasa planul sa iesiti singuri
ce fain ca Ambra sta linistita cu sora ta
iar pe Giorgio poate reusesti sa-l adormi si apoi sa iesiti
ce sa-i faci....asa e cu dintisorii astia
te cred ca-i frig acolo
am uitat sa-ti spun cind ai plecat dar e valabil si la intoarcere -cind treci prin cj pensa a me poco poco
chiar daca avem aceeasi destinatie nu am avea cum sa ne intilnim ca tu mergi de la pisa eu de aici
Raluca-cum mai e Maeva? Anais si-a mai revenit? Brambu-allora?
Monica-ce bine ca esti mai vorbareata,ne mai oferi cite-o cafea
cred ca esti de servici zilele astea ca mereu apuci sa lasi tu
Nafi-esti mortala cu mesajele tale
ce mai ride veveritzu si se vede ca-i place sa manice
cum a fost la nottata?
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Georgy-maninca paine sau biscuiti poate iti mai trece
aveti grija de voi ma bucur ca v-a placut creatia mea
Nafi-prima e a ta
numai ca vezi tu bissnesul asta e pe perioada de craciun si in restul anului ce fac?
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
Neata!!
Acu' m-am adunat de pe drumuri ... si am citit din urma.
andreea - ce fain sa fii rasfatata acasa!! Profita din plin!
nafi - hahahaaa... ti-a reusit violul aseara? Tare nostima esti!!
ioana, monica - rabdare, rabdare ca vin si cu PM-ul.
raluca (bebelu) - ce placere sa te vad pe-aici . Pe la buburuze nu am mai dat pt. ca sunteti prea rapide, ma pierd printre voi. Va citesc insa. Ok, am sa mai trec macar pt. un salut ... Despre picaturile alea, nu stiu ce sa zic, nu am folosit. Am gugalit un pic si am citit ca nu sunt indicate pe termen lung. Asa, 1-2 ori, da. Eu la S. am folosit Mylicon, tot picaturi, dar au fost apa de ploaie. Acum citisem pe-aici (pe DC) despre colostru cu probiotice ca ar fi mai eficient pt. colici. Vad ca se gaseste si pe-aici, sub denumirea de Lactobacillus reuteri. Studiaza si tu un pic problema, dar poate nu o sa ai nevoie, iti doresc o bebelusa necolicoasa .
Multumesc pt. aprecierile la presepe ... sunteti niste dragute !!
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
slimatei spune:
iar v-am citit tot pe sarite..m-am bucurat degeaba ieri asa ca incontinuare e "vacanza "la noi...nu mai zic nimic.... nu's ce'o facem de sarbatori
petro m-ai facut curioasa... noi ne'am casatorit aici in 2004 se pune?
in rest fetele va salut si va pup pe toate!
scuzati ca nu ma pot lungi....
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
daviduca spune:
salut vorbaretelor,ce ati mai asternut voi pe aici....
de la noi vesti mai bune,desi duminica am fost cu D la PS ptr ca a facut doar apa toata ziua,ieri a facut doar o data iar azi deloc.era moale si ieri,dar am inceput sa-i dau mancare normala,lapte si tot ce-mi cere,mi-au zis la PS ca asa cum a venit trece,sa-i dau mai departe fermeti....speriamo bene.el e tare allegro,se joaca si canta toata ziua.maine incerc sa-l duc la cresa,asta daca reusesc sa prind azi pediatra ptr certificatul de rientro.
am vazut pozici,
IOANA-tare faine coronitele,subscriu si eu la ce a zis nafi,baga-te la o afacere,macar de craciun,apoi in timpul anului..mai vedem noi.uite,ar trebui s-o punem de un restaurant romanesc(PS.asta e visul meu secret,dar banii....),hai mai vedem noi
NAFI-frumusei la cina,chiar daca obositi.veveritu e veveroi in toata regula,sa va traiasca,e tare frumos.si da-i baiatului acolo mancare,ia lingura serioasa nu-l mai incurca cu de alea mici.si sa ne povestesti cum ti-a mers aseara cu.eu in ultimul timp nu prea mai reusesc asa sa intru in ..atmosfera,de faptb am avut si ceva reclamatii,in ultimul timp.tot incerc eu sa ma mobilizez dar....
ALEXANDRA-multa rabdare iti doresc sa reusesti sa-l calmezi pe alessa.or fi dentini??
DANANGIE-meno male ca s-au mai calmat lucrurile la asilo si stau baietii mai bn,cred ca esti si tu mai linistita.
STEFANIA-faina s tunsa asa n-am vazut-o pana akum.
na,uit mereu pe drum ce vroiam sa mai zic.
eu m-am ocupat zilele astea de bucatarit,cu D ca ajutor,ne mai trece timpul,si am facut niste cornulete sarate care au disparut urgent iar ieri fursecuri si le-am lipit cu gem.am dat peste niste retete de cand eram eu copil si..n-am rezistat.
hai,trimit mess asta si revin .va.