Probiotic L.reuteri contra colicilor
Am descoperit recent probioticul asta pt bebei si pot sa spun ca ne-a transformat fetita complet!! De la plans toata ziua, acum plange normal ca orice nou nascut, de foame,etc. Efectele pozitive s-au vazut dupa 3-4 zile.
Pana sa dau de probiotic, am incercat tot, nimic nu a functionat
Se nemeste BioGaia si se gaseste in multe tari, inclusiv Romania!!!
http://www.biogaia.com/health-care-professionals/biogaia-probiotic-products/find-biogaia-products
In link se pot vedea tarile si informatiile despre produs si studiile facute.
Sper ca poate sa ajute pe cineva!
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Raspunsuri
Alex@Sara spune:
In Romania se vinde sub numele de Protectis.Eu le-am dat copiilor cand au luat antibiotic(din fericire nu prea des )Chiar acum il am in frigider,pt orice eventualitate ca desi e cam scumpicel nu se gaseste la orice farmacie
Sanatate bebelinei si zile si nopti cat mai linistite
edit sa scriu ca sunt si pastilute-al meu a luat odata cand i-am zis sa ia Protectis si a uitat ca trebuiau picaturi.I-am zis pediatrului si a zis ca e ok,pot zdrobi o pastiluta in putina apa si sa dau in locul picaturilor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
blackpanterro spune:
Asa e, sunt si pastile, in Germania se numesc BiGaia. Pt noi sunt mana cereasca, Isabelle a avut dureri groaznice de burta si plangea toata ziua dar cum am inceput sa ii dau probiotic a incetat.
Noi dam picaturi pt ca sunt usor de administrat, 5 picaturi pe zi intr-o picatura de apa ca sunt uleioase si aluneca usor in putina apa.Pretul e scumput dar merita fiecare banut, am cheltuit o gramada cu alte produse ca Sab Simplex, Colic Calm, etc, fara nici un rezultat, macar asta e bun
Macrina spune:
Blackp si cum i le dai copilei? de cate ori? CHiar sunt bune contra colicilor?
Iei tu sau ii dai ei?
blackpanterro spune:
Macrina, primeste ea 5 picaturi, toate odata, 1 data pe zi.Sunt fenomenale! sa citesti studiul facut de ei. www.biogaia.com
In State sunt distribuite de Everidis, daca vrei sa comanzi, pe Amazon sa nu incerci ca le trimit fara gheata si probioticul trebuie sa fie la rece in tranzit. De aia eu nu le-am putut lua din State.
Pretul e de $36.99 si sticluta e mica, 5 ml, cam 3 saptamani tine dar toti parintii care au dat bebeilor sunt foarte multumiti si eu la fel.
blackpanterro spune:
Daca nu gasesti, Everidis.com livreaza repede si la rece, asa spun parintii de pe forumurile pe unde am cautat.
ana l spune:
Protectis-ul e valabil 30 zile de la deschiderea flaconului. Eu l-am folosit la fetita dupa un rotavirus si o diaree cu candida. A reparat totul repede.
Mereu dau probiotice cind e nevoie de antibiotic. Mai nou, am inceput sa tratez si diareea tot cu probiotice , ultimul incercat a fost Biopron ( e si mai ieftin si am vazut ca are mai multe "tulpini"). Incercate au fost si Enterolactis, Enterol, Dicoflor, Biotics .
hainute de vanzare
blackpanterro spune:
Ana, da e bun si la diaree dar si la constipatie. Eu una o sa il dau fetitei mult si bine, o sa cumpat si versiunea pt copii mari sa ii dau si lui Aidan.
Flaconul e atat de mic, 5ml, ca tine doar 3 saptamani daca e administrat in fiecare zi asa ca e ok cu valabilitatea.
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Ana, da e bun si la diaree dar si la constipatie. Eu una o sa il dau fetitei mult si bine, o sa cumpat si versiunea pt copii mari sa ii dau si lui Aidan. Flaconul e atat de mic, 5ml, ca tine doar 3 saptamani daca e administrat in fiecare zi asa ca e ok cu valabilitatea. Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani A ticket to hell has never been funnier |
Si Bipron merge si la constipatie si la diaree. Ir capsula nu e foarte mare si merge inghitita si de copiii mai mari. Daca dai o cautare pe google afi si daca se gaseste la voi in Germania. In Ro e convenabil la pret.
hainute de vanzare