Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

am pus 2 pozici cu coronita :)
creatie proprie

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele! Sa va salut repede ca inca citesc pe la celalat capitol si acusica se treeste Giulia si nu mai apuc sa zic o vorba.

Nafi sunteti un cuplu foarte frumosi iar veveritoiul iti seamana foarte bine.10kg- durduliu ,nu gluma!!!

Andreea nu am apucat sa-ti spun drum bun,dar itiurez distractie placuta acasa si odihna din plin.Profita de bunici si relaxeaza-te si tu!

Monica se mai intamplasi accidente de astea cu jucatul la dimineata.Nu intotdeAauna funtioneaza metoda cu somn tarziu-trezit tarziu.Au ei ritmul lor si de obicei sunt sensibili la schimbari!
Giulia doarme in patut,desi avem acum paturile alaturate prefera sa doarma la ea.

Stefania am uitat sa-ti spun ca imi place foartemult cum ii sta celei mici tunse!Simpatica foc!

Multumesc fetelor de ganduri bune!Giulia nu a mai facut febra de sambata dimineata,oricum am reusit sa o tin sub 37.5.Tuseste in continuare dar pediatra cica nu are nimic,asa ca daca tot mi-a trimis bunica o sticluta de sirop de brad ...o trec pe traditionale.

ma duc la lecturat din urma si ma uit si la pozele Ioanei si poate reusesc sa pun si cu Giulia.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 24+
Giulia!

Mergi la inceput

Danangie am uitat sa te felicit,ai o familie foarte frumoasa,baietii frumosi foc si seamama foarte bine intre ei.

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Ioana foarte frumoasa coronita!
Abramurica frumos presepele!
Vad ca ati intrat toate in spiritul Craciunului!

Am pus si poze...noi am fost ieri la prietna mea la Roma sa ii vedem bebele nascut acum o luna,care are si un fratior de 1an si 2 luni.Giulia s-a jucat frumos cu cel"mare" dar s-a pus pe urlete cand l-am luat pe bebe mic in brate!In rest il admira foarte interesata in carutul lui!
Oare ce ma asteapta???!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgy - gelozii cred ca or sa fie din partea Giuliei. Ma astept si eu sa am parte de de-astea, oricat de intelegatoare ar fi S. Insa mai ai timp sa o "pregatesti" sufleteste pe Giulia.

ioana - la fix 39 de sapt. am nascut-o pe S. Sigur ca o sa anunt si o sa ma "laud" cu ficioru' . Ba, chiar tu cred ca o sa fii mesagerul ... se non ti dispiace.

Asa, in alta ordine de idei .. cine s-a casatorit pana in nov. 2005? Nu fac sondaje, vreau sa va dau o veste buna, daca indepliniti aceasta conditie. Insa pe PM, nu vreau sa zic public. Maine insa o sa am mai multe detalii ...

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciao

M-am intors si eu de la scoala si de la cumparaturi. Am reusit sa rezolv cu practica in spital dupa atatea rugaminti, tutorul m-a trimis in ambulatorio la cto unde stau jos la birou, raspund la tel ptr prenotari, archivio dosarele..etc Problema este, mi entra la divisa? Maine incerc si va spun Sper sa am timp si sa invat pe acolo (daca nu pretind prea mult) ptr examenele din ianoarie

Azi noapte m-am trezit pe la vreo 3 cu lovituri prin burtica asa de sus ii simteam piciorusele, aproape sub cusatura de la sutien. Parca acum cateva zile ii simtieam miscariile in apropierea buricului..ce mult a mai crescut uterul? Asa m-am minunat parca ar fi prima sarcina si nu as fi stiut..dupa parerea mea se uita multe lucruri

Giulia e uneori cumintica, alte ori mai putin. I-am cumparat un costumas rosu de craciun deja desi as fi vrut sa astept reduceriile. Uneori o gasesc jucandu-se dea " gradinita" cu papusiile, le cearta ca nu stau cuminti pe scaune,...

Am fixat rogito pe 10 decembrie insa pare ca ne mutam abia prin iunie cand terminam de facut cateva modificari

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Georgy-ce bine ca nu mai are febra gogosica
am impresia ca seamana tot mai mult cu sotul tau,vero?
si cum e tunsa scurt si mai mult semana
si a mea facea crizute cind il luam in brate pe bb-ul prietenei mele,dar asta la inceput pina l-a cunoscut
la inceput o sa aveti episoade de gelozie ,sper sa te poti descurca cu ei
Abramburika-dar de ce nu scrii aici? e secret? sau nu vrei sa faci publicitate
no bine atunci las eu datele ianuarie 2001,ca n-ai zis incepind cu ce data numa pina cind...eu intru????
trimite-mi pm atunci daca e valabil in cazul meu
mammmma 10 ani aniversez imediat
Georgy-ma bucr ca-ti place coronita
cind avti timp dati cu parerea
mai incolo cind fac presepe si albero va pun poze ca asa mult imi plac ornamentele de craciun
va pup,merg sa fac cina,a domani

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ABRAMBURIKA ce vesti bune vrei sa ne dai?eu pe 30 iulie 2005 m_am casatorit
revin dupa ce adorm gogoasa

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Brrrrrrrr ce frig e aici!!!!Cand am plecat de la Pisa erau 10 grade,si la Cluj -7....saraca Ambra,ii dardaiau dintii....

Am calatorit f. bine,a avut doar 20 min. inatrziere avionul,asa ca a fost f. bine.

Ambra e f. fericita,n-am treaba cu ea,se joaca,coloreaza,am iesit si o jum. ora in curte,la animale azi....se vede ca se simte f. bine aici.

Giorgio e smiorcait din cale afara,doar in brate vrea.Cred ca ii ies alti dintisori,jos.Pana acum are 6,ca tot cate 2 ii ies odata,mai bine asa,ca scapa mai repede...

Maine o sa mergem la Zalau,si SPER sa reusim sa mergem la restaurant doar eu si sotiorul,pe Giorgio il las aici,cu mama,si pe Ambra o s-o ia sora mea acasa la ea,la amiaza,o sa manance impreuna.

Am maaaare noroc cu asa mama,face orice pt. noi,ne ofera tot ce vrem noi,ne face sa ne simtim ca la noi acasa....

Am vazut ca ati schimbat semnaturile...imi plac toate!Ce frumos ca vine Craciunul!Va fi primul nostru Craciun in 4...ma iau emotiile cand ma gandesc...e fff. greu,dar fericirea pe care mi-o dau puiutii nostri depaseste orice...

Mai ales cand ma pun seara in pat,si o aud pe Ambra ca imi zice ,,Te iubesc,mami!''...ce pot sa cer mai mult de atat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am incercat sa vad pozele,dar nu ma lasa sa intru pe adresa...poate are ceva blocat calc. asta,mai incerc ,sper sa reusesc pana la urma...

Nu prea mai retin ce am citit din urma,ca am citit ieri,si abia acum reusesc sa scriu...

stefania-nu mi-ai zis daca ai reust sa-i faci analizele lui Stefy...
macar ati reusit sa profitati umpic de timp pt. voi 2?

ioana-multi ani cat mai fericiti impreuna!!!Chiar ca sunt multi 10 ani...

Ce planuri aveti de Craciun?
Parca alexandra zicea ca o sa mearga la Roma,dar de restul nu-mi aduc aminte...poate ca mi-a fugit,sc...
Noi o sa fim la Pisa,nu cred ca o sa mergem nicaieri,stam acas,in familie...

pe toate!!!

Mergi la inceput