Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 2
yoanag spune:
hi!
mai da ce semnaturi frumoase aveti care mai de care
ce harnicute ati fost
Stefy-faina lista,ai uitat sa-i pui carucior albastru la Georgyiuli
Nafi-am vazut un veevritz dulce si mare
si de voi sinteti minunati,chiar si asa obositi cum ziceai ca erati
Dana-nici eu nu-s departe cu dulciurile
in dec.imi pica rindul sa duc ciambellone
pina atunci tre sa fac neaparat o proba sa vad la reteta ce o am cit de mare iasa si mai ales cum
vb de copilasi si patut...ufff noi vara o culcam in patul ei iarna cu noi eu nu ca nu vreau sa o las singura sa doarma dar nu ma pot dezlipi de ea
cum zici tu Monica asa-mi place cum ma cauta si ma ia in brate si doarme linistita ca sintem linga ea
cred ca ea s-ar obisnui singurica da la mine e buba
noi avem casa asta mica.....
Kemsy-tu tot in schimbul 3 ai ramas?
o zi buna
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Dana-am vazut pozicile
sinteti o familie f frumoasa
ce bine seamana baietii intre ei de zici ca-s gemeni facuti la distanta,parca vad si bb 3 e leit cu ei
ce par frumos ai,ti-l vopsesti?
eu o data il vreau lung,o data il tund
acum sint in faza ca-l vreau mai lung dar nu stiu cit ma tine
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
neata si'o
gata am trimis si soatza la munca..sper sa ramana
e fain asa sa stea cate o zi de "relaxare" acasa..da' nu doua saptamani..ho-ho-ho... e prea mult pt mine..deja ma plictisesc e poi..cu banuti..cine ni'i procura daca el nu munceste..da' asta e.. au mai saltat niste planuri..
sper sa ne revenim...
ma duc sa fac sieu cate ceva prin casa..acum cat sunt singura,caci zilele astea cu amandoi ..nu prea am avut sanse..erau peste tot..
(cu jucariile imprastiate bineinteles)
am si o lada de brocoletti(frunze) ..am de curatat la ele..de'o sa-mi vina acru.. acum problema nu e asta.. ma bag eu usor, usor si le termin..le pun un pic la fiert/oparit si le bag in pungusoare la congelator..cand am nevoie scot de'acolo..fara sa mai iau surgelate de la superM.(costa si mai mult)
ideea era ca tb sa-mi mai inventez si alte retete ..ca cele ce le stiu sunt "expirate"
am facut cu paste, cu orez, fierte cu un danf de usturoi alte dati si ton.... am facut si omleta...nu prea merge, dar ... nu mai stiu ce sa-mi inventez..ceva idei???
acum suntem la "faza" de brocolli, am terminat cu zucchinele..nustiu ce va mai urma
sper sa reusesc sa gasesc o zi sa raspund din urma cate ceva zilele astea...
va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
nafi spune:
Yoanag - ce face frumoasa ta? de sarbatori pe unde va gaseste Mosul?
Danangie - felicitari ptr reusita poalelor in brau!
Slimatei - spor la curatenie , eu azi am luat conopida sa fac cu smantana la cuptor si imi era o pofta grozava de pipote asa ca mi-am luat sa papa acum la pranz, fac o ciulama rapida! pacat ca n-am malai ca faceam si o mamaliguta!
Alexandra - pe unde te-ai ascuns?
Mi-am tras si eu semanatura de sarbatori Dar nu e asa cool ca ale voastre ca am facut-o pe fuga. musiu deja s-a trezit si urla-n patut asa ca fuuuug!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
abramburika spune:
Ciao a tutte!!
Pe ultima suta de metri (vezi semnatura )!! Nu am noutati ... doar ca am terminat opera de arta, presepele pt. gradi. Am pus poze. Cer indulgenta la comentarii , e primul din viata mea, poate pe viitor o sa ne perfectionam.
nafi - vazut veveritu' grasun .
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
danangie spune:
Buna ziua fetelor, STEF ma bucur ca ai revenit printre noi. M-ai facut sa zambesc la faza cu "sa si ramana" soatza la munca.
YOANA multumesc de cuvinte.Stii....multi foarte multi mi-au spus ca parca sunt gemeni.
Azi am dus baietii la gradi si cand m-am dus sa-i iau erau ok. Mattia se juca acolo langa un copil nu avea fata extrem de entuziasmata dar macar nu plangea. Din moment ce ne-a vazut a inceput sa planga mult den u reuseam sa-l imbrac. Dimineata cand lk-am lasat plangea dar nu foarte disperat. Deci sa speram ca suntem pe drumul cel bun.
Si noi dimineata am avut program de curatenie. Si asa am descoperit in zanzariera unui geam un cuib de cimice! Offf ce urasc insectele astea!!! Imi vine sa vomit instantaneu cand le simt mirosul.
Ok, ma duc sa mananc. Spaghetti al basilico.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
LAlexandra spune:
Ciao, fetele!
Am citit tot, dar nu pot defel sa raspund la nimik.
Alessa a inceput iar sa nu mai doarma noaptea...de parca mult l-ar fi tinut perioada cu somn, asa ca treziri din 30 in 30 de minute, eu nervoasa rau, nici nu imi mai vine sa pun capul pe perna.
Asa ca, de aseara am inceput operatiunea somn, sa il invat sa adoarma singur si sa se inisteasca cand se trezeste. Sa vedem de o functiona. Vineri seara am stat sa vedem daca se pune la somn...la ora 12 noaptea era mai vioi ca niciodata, si abia dormise la amiaza vreo 30 de minute...asa nu se mai poate. De azi program strict si sa vedem ce o fi.
Daca tot asa continua, o sa ii spun pediatrei sa imi dea sa ii fac ce analize stie ea, dar sa imi spuna de ce saracie nu doarme Alessa, si mai e si vioi apoi.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
Alexandra-asa e din pacate pina nu-si face un program n-ai nici tu
sper sa ai noroc sa prinda bine programul din zbor asa sa nu ai stres pina il inveti
Danangie-multumesc si pt pozele cu ninsoarea
am uitat sa-ti spun mai devreme si tu le-ai pus pt mine,ce aiurita sint
tot pe fuga am fost azi
intr-adevar seamana f bine baietii si sint tot mai frumosi ,au ochii mari mari,cred ca luat ochii tai
Abramburika-chiar ca esti pe ultima suta de metri
pe S ai nascut-o la 38 asa ca asteapta-te
sa nu uiti ca te asteptam cu drag sa ni-l prezinti pe Gabriele
Nafi-ce papica buna ti-ai facut
eu gatesc si de pe la noi si de pe aici
pt deseara am luat sa fac ravioli cu sugò si broccoletti cu bovino
de unde atitea idei????
si mai fac salam de biscuiti ca n-am facut de-un secol
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
fetelor ca tot vb de atmosfera de craciun, eu am facut acum in week o coronita de pus la usa la intrare
am facut-o eu,ce am vazut nu mi-a placut,apoi mi-am luat 2 mosuleti care se catara pe scara dar vreau sa-i agat la brad
abia astept sa impodobesc,apoi va arat pozici
Vivi e lascia vivere!