Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Neata! Reteta supusa spre aprobare:"pizza" pentru pitici Se ia aluat de paine (homemade), se intinde intr-o tava(eu folosesc mereu hartie de copt), se unge cu suc de rosii(tot homemade).Pe jumatate am pus feliute de rosii, pe jumatate carne de pui fiarta data prin masina de tocat, cascaval ras din belsug si un ou batut pe deasupra. Dat la cuptor la foc mic pana e gata.Lui Rares i-a placut.Partea fara carne.Era cam fada fara un condiment ceva, dar a papat mami. Cum e? Are oare voie? DIn ingrediente pare sa fie permis. De cand ne chinuie dintii astia, mai roade ziua cate o bucatica de paine. ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
suna foarte bine. nu vad de ce nu ar fi permisa. nu e prajit, nu e sarat... e foarte bun
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Sotul a plecat in delegatie, deci 2 zile am ramas singurele. Ma pregatesc sa o scot pe Alexandra in parc la plimbare. Ma uitam la Tv si vad ca inca se mai discuta despre concediul maternal.
Atata s-au sucit si s-au invartit cu acest concediu in loc sa-l lase cum era, cu 600 min si 4000 maxim 2 ani. Bani putini si efecte multe. Ce dobitoci!
Ioanna81 spune:
Sa salit si eu cum se cuvine ![]()
Bonjurica 
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
fetelor aveti idee de unde pot cumpara mocheta pentru casa? ieftina si buna, evident! ![]()
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
monikus spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor aveti idee de unde pot cumpara mocheta pentru casa? ieftina si buna, evident! ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() |
Eu ti-as recomanda hornbach-ul. Noi avem din proges, adica de langa kika dar e mai scumputa un pic.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
monikus spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Sotul a plecat in delegatie, deci 2 zile am ramas singurele. Ma pregatesc sa o scot pe Alexandra in parc la plimbare. Ma uitam la Tv si vad ca inca se mai discuta despre concediul maternal. Atata s-au sucit si s-au invartit cu acest concediu in loc sa-l lase cum era, cu 600 min si 4000 maxim 2 ani. Bani putini si efecte multe. Ce dobitoci! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Ai spus-o tare bine. Mari dobitoci.
Plimbare placuta. Sunt sigura ca va veti descurca de minune amandoua singurele.

Santa
monikus spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Neata! Reteta supusa spre aprobare:"pizza" pentru pitici Se ia aluat de paine (homemade), se intinde intr-o tava(eu folosesc mereu hartie de copt), se unge cu suc de rosii(tot homemade).Pe jumatate am pus feliute de rosii, pe jumatate carne de pui fiarta data prin masina de tocat, cascaval ras din belsug si un ou batut pe deasupra. Dat la cuptor la foc mic pana e gata.Lui Rares i-a placut.Partea fara carne.Era cam fada fara un condiment ceva, dar a papat mami. Cum e? Are oare voie? DIn ingrediente pare sa fie permis. De cand ne chinuie dintii astia, mai roade ziua cate o bucatica de paine. ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Eu zic a e tare buna ideea asta. Eu as mai adauga niste ardei si poate si ciuperci. Daca roade asa ceva e tare bine.

Santa
monikus spune:
Si acum vorba Ioanei, sa zic si eu: Neatza everyone.
Noi am fost pe afara. A fost tare bine. Sa mai tina vremea asta buna, dar stiu ca de maine se strica:P.
Laura78nico, Kemsy acum am reusit sa vad pozutele cu voi. Minunate toate.
Am trimis si eu link catre pozele de Sf. Andrei si de Mos Nicolae.
Pupici tuturor.
Santa
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Eu ti-as recomanda hornbach-ul. Noi avem din proges, adica de langa kika dar e mai scumputa un pic. Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009) |
multumesc

Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Voiam sa ii dati un vot Ursulicai,da cica-i reclma ilegala
,asa ca am sters linkul...
Hello toata lumea! La mine parca timpul s-a comprimat,nu mai am timp de nimic si nimic nu fac. Am citit aseara aici despre mine
.Zic despre mine pentru ca si eu din pacate aman tot,pana in ultima clipa si mai tarziu de ea daca se poate,si eu nu eram asa,asa ca acum ma mobilizez,fac cutii si cutiute,scot tot ce nu imi mai trebuie ,sau mai bine zis tot ce nu am folosit de mai mult de un an,si ori arunc ,ori duc la tara,ori pun la bazar,in functie de starea lor,,am vraiste casa acum,dar sunt sigura ca in cateva zile voi respira altfel aici,voi avea mai mult spatiu,nu imi vor mai cadea toate in cap. Asa ca va pup,sper sa reusesc sa pun pozele cu bijuterii pe blog,cele pe care am zis de ieri ca le fac. deci? Ce va spuneam?
Hai va pup!
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar

Rares-Costin 4 oct 2009