Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

e Boc in conferinta de presa in direct la teveu

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

a zis asa:

1. indemnizatiile in plata nu se schimba

2. cine naste dupa 1.01.2011 are doua optiuni: A. concediu 1 an cu indemnizatie intre 600-3400 lei si prima 500 de lei daca se imtorc inainte de 12 luni la serviciu pana ce copilul face 2 ani B. concediu 2 ani cu indemnizatie plafonata intre 600-1200 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Copilul meu intra in clubul EBA. Aseara a venit cu fatza/barbia de o usa si si-a spart buza pe interior sus. Nu a plans tare, dar a curs sange, nene! SI acu e asa umflatica, altii ar da bani sa aiba asa buza
Aseara, inainte de culcare, l-am dat cu orajel. Si a dormit cam 4 ore jumate. A inceput sa se foiasca, am vrut sa ii dau san, m-a refuzat si s-a culcat pe partea cealalta dupa ce a tras un partzuletz. S-a trezit azi dimineata la 8, el bine mersi, eu cu sanii cat casa.A luat si el un mic dejun copios si am rezolvat si pb asta.
Va pup

Mergi la inceput

Buna dimineata

hai mai Catalina e buzat? mititelul e minunat ca a dormit insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Ne-am intors si noi din parc. Ce vreme frumoasa! Pacat ca de diseara vine frigul si zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Nici nu mai stim cum arata parcul...la noi e un vant de te ia pe sus...

Mergi la inceput

am intrat si noi acum in casa. nu am stat mult in parc pentru ca a inceput sa ploua. este o lumina absolut ireala afara. se simte insa o oarecare schimbare de vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola!

Am intrat sa va spun ca untem un pic mai bine, dar nu am mai iesit afara de lunea trecuta... Mihaita ca eu o duc pe Ramona la gradi

Sper ca sunteti bine ca nu am recuperat nimic.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
x_ggg, dupa ce ti-am trimis PM am vazut ca s-a rezolvat. Daca pot sa te ajut cu ceva sa-mi spui
monikus, ms pentru comentariile la poze. Chestiile alea din farfurie erau fructe de mare, in general calamari, prajiti . Imi pare rau ca doarme rau tare Rares. Nu stiu ce sa iti sugerez, eventual o rutina. Noi ziua avem rutina, dormim impreuna cate 1,5-2 ore la amiaza. Imi aduc aminte ca si eu, copil fiind, dormeam cu mama (de fapt ne adormea apoi mergea la serviciu ).
Pentru somnul de noapte nu am idei , traim aceeasi situatie.
iuliapapusa, esti o norocoasa cu luta cea cuminte . Ai aflat parola la webshots?
claucia, foarte interesant ce spui acolo. Trag o concluzie rapida, si anume ca Loris are imunitatea innascuta buna, din moment ce nu a racit si nu s-a imbolnavit decat o data, a facut enterocolita.

Despre indemnizatie: e f urat ce fac domnii politicieni.
Oricum, 2 ani e o raritate in Europa, cred. In Italia prenatalul si maternitatea, la un loc, sunt 5 luni. Se mai poate sta acasa 6 luni, peste astea 5 luni, dar esti platita cu 30 %. Sau se mai poate sa-ti dai demisia .

De vreo 2 saptamani eu si Loris suntem ca plicul si timbru . Noaptea nu mai doarme in patut, se trezeste de n-spe ori, iar cand il iau in pat cu noi, doarme normal (adica doar cu trezirile de alimentare ). Ziua, pe la 11-12 face jumatate de ora de nani, si ala calare pe mine. Daca vreau sa-l dau jos e mai ceva ca o caracatita .
A mai descoperit si "cuvinte" noi, asa ca toata ziua il auzi prin casa "da,da" sau "dai, dai", cu vocea de parca noi am fi surzi

Am de vazut poze .
Seara placuta!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

Lali ... de cand ai pomenit de bijuterii ma tot gandesc la ele ... da sa "vaza" fata la ce muncesti :);

Catalina - m-ai facut tare curioasa ... cine e binefacatoarea? daca nu vrei sa spui public, da un pm - in alta ordine de idei ... eu te ajut cu placere daca vrei ceva din buzau - adica suntem si noi oras mare, cu carrefour si un mic mall;

Laura - ce bine ca sunteti mai bine - m-am tot gandit daca e normal sa fiti de atata timp tot bolnaviori - oare asa e in familii cu frati mai maricei?! din pacate nu stiu cum i-ai putea creste imunitatea ..am o singura idee si aia nastrusnica .. sa-l aduci pe Mihaita la mine sa-i dau san ... o luna macar :); va si sper sa va faceti repede bine de tot;

Monica, Darius m-a lasat cu gura cascata azi ... in genere are ce are cu sosetele si si le mai da jos, au fost si incercari timide de a si le pune la loc dar fara vre-un rezultat, evident ...ei bine, azi am vazut cum a bagat manutzele amandoua si a tras de elastic si a incercat sa-si bage soseta asa ..si ..m-a socat ..mare realizare, nu?!
in rest ..nu zice nici acum nimic :( si eu tot incerc sa nu-mi fac griji pt ca vad ca intelege cand ii spun "du-i-o lui tata, da-i-o lui bunica" etc ...; cand vrea ceva mai nou nu ma mai trage de mana ci ma impinge de la spate ;
cat despre somn ..iar imi vine sa ma fac mica-mica ..darius doarme bine si nu stiu cu ce sfat te-as putea ajuta :(; cred insa ca tine de temperament si Rares va fi mai activ intotdeauana asa ca tb sa gasesti o solutie ca sa te odihnesti tu mai mult ..ca e de cursa lunga ..nah, am zis-o ... nu-i asa ca-mi ies bine incurajarile ?!
iarta-ma!

daca te intrebi de ce sunt treaza acum, nu e Darius de vina; se intampla sa ma trezesc noaptea si sa nu mai pot adormi pana nu-mi limpezesc gandurile ..s-au intamplat multe intr-un timp scurt si asa le "asez" eu, asa fac fata schimbarilor ..noaptea e parca singura perioada cand pot fi ... doar cu mine :);

oare ce mai fac elle, madalina, maria, selen ?

ah ca uitasem ... apropo de cele 6 ore pt alaptat ..ni le dau oare si dupa ce face copilul 2 ani? nu ca ar fi vre-o "afacere"; in conditiile in care m-as reintoarce in bucuresti (doamne fereste! :)) ...o ora jumate dus, o ora jumate intors ...m-ar vedea copilul "esact" 5 minute inainte sa adorm

hai va pup ca incep sa ma confuzez

daci

Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!

Mergi la inceput