Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
e Boc in conferinta de presa in direct la teveu
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
a zis asa:
1. indemnizatiile in plata nu se schimba
2. cine naste dupa 1.01.2011 are doua optiuni: A. concediu 1 an cu indemnizatie intre 600-3400 lei si prima 500 de lei daca se imtorc inainte de 12 luni la serviciu pana ce copilul face 2 ani B. concediu 2 ani cu indemnizatie plafonata intre 600-1200 lei
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
x_ggg spune:
Neata!
Copilul meu intra in clubul EBA
. Aseara a venit cu fatza/barbia de o usa si si-a spart buza pe interior sus. Nu a plans tare, dar a curs sange, nene! SI acu e asa umflatica, altii ar da bani sa aiba asa buza![]()
Aseara, inainte de culcare, l-am dat cu orajel. Si a dormit cam 4 ore jumate. A inceput sa se foiasca, am vrut sa ii dau san, m-a refuzat si s-a culcat pe partea cealalta dupa ce a tras un partzuletz. S-a trezit azi dimineata la 8, el bine mersi, eu cu sanii cat casa.A luat si el un mic dejun copios si am rezolvat si pb asta.![]()
Va pup
Ioanna81 spune:
Buna dimineata 
hai mai Catalina e buzat? mititelul
e minunat ca a dormit insa ![]()
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Ne-am intors si noi din parc. Ce vreme frumoasa! Pacat ca de diseara vine frigul si zapada...
Ioanna81 spune:
am intrat si noi acum in casa. nu am stat mult in parc pentru ca a inceput sa ploua. este o lumina absolut ireala afara. se simte insa o oarecare schimbare de vreme ![]()
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
laura78nico spune:
Hola!
Am intrat sa va spun ca untem un pic mai bine, dar nu am mai iesit afara de lunea trecuta... Mihaita ca eu o duc pe Ramona la gradi![]()
Sper ca sunteti bine ca nu am recuperat nimic.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

kemsy spune:
Seara buna!
x_ggg, dupa ce ti-am trimis PM am vazut ca s-a rezolvat. Daca pot sa te ajut cu ceva sa-mi spui 
monikus, ms pentru comentariile la poze.
Chestiile alea din farfurie erau fructe de mare, in general calamari, prajiti
. Imi pare rau ca doarme rau tare Rares. Nu stiu ce sa iti sugerez, eventual o rutina. Noi ziua avem rutina, dormim impreuna cate 1,5-2 ore la amiaza. Imi aduc aminte ca si eu, copil fiind, dormeam cu mama (de fapt ne adormea apoi mergea la serviciu
).
Pentru somnul de noapte nu am idei
, traim aceeasi situatie.
iuliapapusa, esti o norocoasa cu luta cea cuminte
. Ai aflat parola la webshots?
claucia, foarte interesant ce spui acolo. Trag o concluzie rapida, si anume ca Loris are imunitatea innascuta buna, din moment ce nu a racit si nu s-a imbolnavit decat o data, a facut enterocolita.

Despre indemnizatie: e f urat ce fac domnii politicieni.
Oricum, 2 ani e o raritate in Europa, cred. In Italia prenatalul si maternitatea, la un loc, sunt 5 luni. Se mai poate sta acasa 6 luni, peste astea 5 luni, dar esti platita cu 30 %. Sau se mai poate sa-ti dai demisia
.
De vreo 2 saptamani eu si Loris suntem ca plicul si timbru
. Noaptea nu mai doarme in patut, se trezeste de n-spe ori, iar cand il iau in pat cu noi, doarme normal (adica doar cu trezirile de alimentare
). Ziua, pe la 11-12 face jumatate de ora de nani, si ala calare pe mine. Daca vreau sa-l dau jos e mai ceva ca o caracatita
.
A mai descoperit si "cuvinte" noi, asa ca toata ziua il auzi prin casa "da,da" sau "dai, dai", cu vocea de parca noi am fi surzi ![]()
Am de vazut poze
.
Seara placuta!
Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti 

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

daciana.ilie spune:
salutare fetelor
Lali ... de cand ai pomenit de bijuterii ma tot gandesc la ele ... da sa "vaza" fata la ce muncesti :);
Catalina - m-ai facut tare curioasa ... cine e binefacatoarea? daca nu vrei sa spui public, da un pm
- in alta ordine de idei ... eu te ajut cu placere daca vrei ceva din buzau - adica suntem si noi oras mare, cu carrefour si un mic mall;
Laura - ce bine ca sunteti mai bine - m-am tot gandit daca e normal sa fiti de atata timp tot bolnaviori - oare asa e in familii cu frati mai maricei?! din pacate nu stiu cum i-ai putea creste imunitatea ..am o singura idee si aia nastrusnica .. sa-l aduci pe Mihaita la mine sa-i dau san ... o luna macar :); va
si sper sa va faceti repede bine de tot;
Monica, Darius m-a lasat cu gura cascata azi ... in genere are ce are cu sosetele si si le mai da jos, au fost si incercari timide de a si le pune la loc dar fara vre-un rezultat, evident ...ei bine, azi am vazut cum a bagat manutzele amandoua si a tras de elastic si a incercat sa-si bage soseta asa ..si ..m-a socat
..mare realizare, nu?!![]()
in rest ..nu zice nici acum nimic :( si eu tot incerc sa nu-mi fac griji pt ca vad ca intelege cand ii spun "du-i-o lui tata, da-i-o lui bunica" etc ...; cand vrea ceva mai nou nu ma mai trage de mana ci ma impinge de la spate
;
cat despre somn ..iar imi vine sa ma fac mica-mica ..darius doarme bine si nu stiu cu ce sfat te-as putea ajuta :(; cred insa ca tine de temperament si Rares va fi mai activ intotdeauana asa ca tb sa gasesti o solutie ca sa te odihnesti tu mai mult ..ca e de cursa lunga ..nah, am zis-o ... nu-i asa ca-mi ies bine incurajarile ?!
iarta-ma!
daca te intrebi de ce sunt treaza acum, nu e Darius de vina; se intampla sa ma trezesc noaptea si sa nu mai pot adormi pana nu-mi limpezesc gandurile ..s-au intamplat multe intr-un timp scurt si asa le "asez" eu, asa fac fata schimbarilor ..noaptea e parca singura perioada cand pot fi ... doar cu mine :);
oare ce mai fac elle, madalina, maria, selen ?
ah ca uitasem ... apropo de cele 6 ore pt alaptat ..ni le dau oare si dupa ce face copilul 2 ani? nu ca ar fi vre-o "afacere"; in conditiile in care m-as reintoarce in bucuresti (doamne fereste! :)) ...o ora jumate dus, o ora jumate intors ...m-ar vedea copilul "esact" 5 minute inainte sa adorm
hai va pup ca incep sa ma confuzez
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!