Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 17
daciana.ilie spune:
am uitat sa o incurajez pe Catalina ... sa vad daca-mi iese :) ...hehehe ..noi facem parte din clubul EBA de mult .. asa ca "Bine ati venit!"
..si ca si cum n-ar fi de ajuns ca suntem membrii cu state vechi, mai zici ca are norma Darius .. una pe saptamana macar :), chiar si azi s-a "julit" dar nu m-am prins cum;
Rareselul buzat
daci
Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptele!
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Cad primii fulgi de nea - firavi ce-i drept- si in Bucuresti. asteptam cu drag zapada de duminica noaptea:)
De 2 nopti a dormit si andra mea mai bine si sunt si eu mai odihnita.
Vroiam sa o intreb pe Monikus cum mai e mana lui Rares, daca au ramas semne.
Pupici
Ioanna81 spune:
A nins cu soare!!!! nu credeam ca este posibil asa ceva
frumoasa vremea oricum. nu bate vantul si sunt 2 grade. e chiar placut ![]()
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Buna seara fetele, va las sa vizionati www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank"> Culori cu viata, chestiute facute cu manuta mea. Daca nu va plac nu aruncati cu rosii
,sunt scumpe rau acum iarna
.
Vapup,si sper sa reusesc sa intru iar in seara asta,sa va spui la fiecare cate un cuvant-doua
.
PS. Crissbebe,unde esti? Da un semn sa stiu ca esteti bine si tu si restul familiutzei.
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
laura78nico spune:
Hola fetele!
Acum chiar am confirmare de la doc ca suntem ok. Asa ca de maine putem iesi cate un pic afara.
Multumim mult pt incurajari.
Daciana ti l-as trimite dar mai rau te enervezi...Mihaita nu-i mare bautor de lapte. Abia daca atingem cu indulgenta 300-400 ml pe zi.In schimb bea suc de fructe.Cred ca daca i-as da un litru atat ar bea.
Lali sunt foarte frumosi! Felicitarile mele!
Va dorim toate cele bune
ici in general si sunt prin zona!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
vreti? La Constanta e ger ,in sfarsit simt miros de iarna! Va pup,tot nu am timp sa scriu mesajul luung
cu care va tot amenint.
Vine
,abea astept sa
si sa
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Buna dimineatza dragele mele!
O
aburinda vreti de la Constanta?Aici totul e cuprins de bruma,tare frumos se vede afara,as vrea sa fie alb mai tare,sa fie zapada,nu bruma,dar asta e... Paulica este iar la bunici, maine mergem la sora-mea sa taiem pe Ghita ,sa mancam sorici,abea astept!
Laura si mie imi plac tare mult colindele,si cu Hrusca si cu altii,dar parca nu-i Craciun daca nu canta nitel "Leru'i ler"
,poate mai tarziu le vor placea colindele la pici,cine stie.
Am vazut ca in ultima saptamana a facut ravagii in gandurile mamelor legea asta cu indemnizatiile,sper ca acum sunteti mai bine toate.
Monikus spuneai ceva de butoi,ca a ajuns la mine? Nu mamico,pe al tau l-am dat mai la vale,si a cazut in mare,il aveam pe al' propriu
,dar s-a dus dupa al tau
. Ce face Rareselul? Te-a lasat sa te odihnesti in we?
I-a trecut buba la manuta ?
Am recitit mesajele cu bucuriile aduse de Mos Nicolae,si m-am emotionat,cat de frumos au reactionat toti
! Noi il asteptam pe Mos Craciun
deja !
Iulia cum a iesit tochitura
?
Claucia sigur ca te tinem minte
,foarte interesant mesajul tau ,bine ca ai mers la dr-ul bun. Eu nu stiu ce as face sa merg la un dr si sa greseasca ceva in tratament,si sa ii faca mai rau,cred ca as muri cu dr de gat!
Xggg a papat bine puiucul pizza speciala pentru el? Al meu mananca tot ce ii pun sunb nas si e comestibil, iar reteta ta chiar nu pare deloc periculoasa pentru pici
. Ma bucur ca ti-a facut cineva o bucurie de Mos Nicolae,e placut sa vezi ca te inseli in privinta unei persoane in felul asta. Mai rau e cand e invers
.
Danuta a fost bine singurele? Cum v-ati descurcat?
Ioana ai gasit mocheta? Dacva erai din Cta te puteam ajuta,asa
,doar sa ma rog sa gasiti am putut .
Va las,fac curatenie azi ,cica ultima generala
,am de pregatit gentuta pentru la tara, tre' sa fac ceva mancare sa papam azi, sa ajung si prin oras... imi trebe musai o zi mai lunga de 2 de ore
.
Va puuup!!!
Vine
,abea astept sa
si sa
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
bonjurica 
Lali n-am gasit mocheta... nici n-am cautat
astept indemnizatia ca sa pot face prospectarea pietei ![]()
Sa fie o saptamana numai cu bune, da?!
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii