Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 18
x_ggg spune:
Apropo de indemnizatie, a intrat la voi? la noi de obicei intra pe data de 9, azi e 13 si tot nik. Cadou de la Mos Boc!
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Apropo de indemnizatie, a intrat la voi? la noi de obicei intra pe data de 9, azi e 13 si tot nik. Cadou de la Mos Boc! ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Euam card la brd,si tot nimic azi dupa 9,merg si mai tarziu sa vad,ca pe net imi arata soldulde la data de ieri
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Apropo de indemnizatie, a intrat la voi? la noi de obicei intra pe data de 9, azi e 13 si tot nik. Cadou de la Mos Boc! ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Buna tuturor,
Eu am vb cu postasul azi, pt ca azi primeam de obicei banii, si mi-a zis ca luna asta vin pe 22 odata cu pensiile.
O zi buna tuturor.

Ps. Rares e un pic mai bine cu manuta. A inceput sa se jupeasca deja pielea uscata unde avea basicutele. Revin alta data ca acum sunt varza rau.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
Ioanna81 spune:
eu iau pe card BRD pe 18 ale lunii, cel tarziu (nu mai devreme de 15) asa ca astept sfarsitul saptamanii ![]()
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 eu iau pe card BRD pe 18 ale lunii, cel tarziu (nu mai devreme de 15) asa ca astept sfarsitul saptamanii ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() |
Eu iau indemnizatia de regula pe 16 ale lunii, dar nu mai devreme de 15, pe card pe Raiffeisen. SPER SA INTRE LA TIMP, CACI SUNTEM CAM IN PLOP.
laura78nico spune:
Buna fetele!
Din nefericire noi iar nu suntem bine. Mihaita a facut iar febra si maine mergem la doc. La ora 14 a facut 37.7 iar acum o ora avea 39.1. Sunt terminata ca nici azi noapte nu a dormit prea bine.Nu inteleg pt ca l-am scos afara doar 20 de minute ieri.
Lali azi ne-au colindat niste baieti si copii au fost tare cuminti, Mihaita chiar mima si el...
Pofta buna maine la ghita...niste sorici si tuica fiarta trimiti si la noi virtual?
am pe toata lumea si speram sa revenim maine cu vesti mai bune!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

laura78nico spune:
Apropo de indemnizatie eu am card la Transilvania si stiu ca intra dupa 15 undeva in jur de 17... si noi suntem cam in pom
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

Ioanna81 spune:
Laura ma tot gandeam la febra asta a lui! nici nu stiu sa zic de la ce ar putea fi. multa sanatate sa aveti ![]()
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Lali_mete spune:
'na searafetele!
Of Laura,dar de la ce o fi? Nu ma pricep,nu stiu cum as putea sa te sfatuiesc,doar ca daca un singur medic nu descopera de la ce raceste asa repede si des,atunci poate ar fi mai bine sa mai ceri o parere
.
Monikus,ce repede ai fugeat !
,ma bucur ca trece buba!
Cat despre postas,nu stiu ce sa zic,daca mi-as mai fi luat indemnizatia pe cupon,la mine ajungea mereu pe 25
,ca cica aia e data la blocul meu
.
Cat despre sorici ,pomana la porc
,coditza,sigur ca aduc si aci,sa salivam nitel...
O seara buna,revin maine cu o cafelutza tare
!
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Buna dimi!
Las
pentru toata lumea,am plecat sa-l facem pe Ghita sorici si carnati,si toba
!
Va puuup!
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Rares-Costin 4 oct 2009