Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 19
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Mamaaa ce pofta mi-ati facut cu soriciul. Mie imi placea cand eram mai mica si taia bunica porcul sa jupoi direct de pe porc, cald, imediat dupa ce era curatat porcu...Intelegeti voi. Imi ploua in gura
Danuta1979 spune:
Bai ce chestie cu zapada asta (lipsa). Speram sa ninga putin azi noapte macar sa-i pot arata si eu Alexandrei zapada....dar nimic frate! Anul asta Bucurestiul e fara zapada deloc
.
Cu indemnizatia, sper sa ne-o dea la timp caci suntem in plop rau (am cheltuit cam mult luna trecuta, ce-i drept..) Daca aflati ceva, dati un mesaj sa stim si noi.
Laura, cu febra asta eu zic ca nu e in regula. Mergi la un alt doctor sa vezi care e cauza. sa nu fie vreo infectie ceva si tu sa-i dai tratament pt. raceala. Multa sanatate!
monikus spune:
Buna fetele,
Aici in Militari ninge. In sfarsit ninge. Rares era tare mirat cand ii atingeau fulgii de nea fatuca. Era tare amuzant.
Azi avem prima petrecere de mos Craciun din viata lui Rares. Trebuie sa plecam pe la ora 14 la Salonul auto unde se tine. Din ce am inteles vor aduce chiar si reni adevarati. Vor fi colinde si mos craciun. Abia asteptam. De-abia astept sa vad cum va reactiona Rares cand va vedea atata lume, atatia copii, muzica, lumini.
Sper sa fie bine dispus pt ca nu am reusit sa il adorm si sa ne simtim bine cu totii.
Cat despre Ghita, azi au plecat la tara si socrii mei sa taie doi Ghita. Din pacate pe mine nu ma incanta pt ca eu nu mananc nici sorici nici slanina deci.... ca sa nu mai spun ca uras guitaturile bietului porc la taiere. Dar e si asta un obicei si trebuie apreciat pt ce e.
Laura eu merge la un alt medic, eventual as face si niste analize. Poate are vreo deficienta de ceva, nu stiu. Verificati sa nu faca febra de la altceva in afara de gat rosu. E adevarat ca poate fi si de la dinti. O sa spuneti ca nu se face 39 de la dinti. Ei bine, va spun cu certitudine ca se poate face de la dinti 39 si asta pe probate.
Pup si eu fetele minunate si sa ne auzim cu bine.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Cu indemnizatia, sper sa ne-o dea la timp caci suntem in plop rau (am cheltuit cam mult luna trecuta, ce-i drept..) Daca aflati ceva, dati un mesaj sa stim si noi. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Dana nu vreau sa te indispun dar eu stiu de la postas ca nu au primit inca banii luna asta. In consecinta, desi de 1 an iau banii pe 13-14, acum mi-a zis clar ca banii vor veni pe 22. Deci la mine e naspa rau.

Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
Danuta1979 spune:
Monikus, petrecere frumoasa diseara! Sunt convinsa ca Rares va fi incantat de mos, cadouri, brad si copilasi:)
Cu banii, vad ca pe un alt topic au inceput fetele sa anunte ca incep sa se primeasca banii pe carduri. Sper totuisi sa nu ne lase fara banii acum inainte de sarbatori. Mama lor de jigodii!!
Ioanna81 spune:
parca a deschis Catalina un topic nou si acolo lumea zicea ca au inceput sa intre banii.
Bonjurica 
mai ce putin mai e pana la Craciun! va vine sa credeti cat de repede a trecut anul asta?
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
x_ggg spune:
Neata!
Am facut si noi ieri ROR-ul, dr mi-a zis sa ma astept la febra intre 5-12 zile
Astept, ce sa fac....
Avem o gramada de zapada, asta ca sa va fac in ciuda
, dar e asa de frig ca mai mult de 10-15 minute nu putem sta.
Asteptam si noi 
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Din Bucuresti raportam soare, frig si nici urma de zapada. Asta e, asteptam si noi macar de Craciun.
In weekend cumparam si noi bradul si pe miercurea viitoare il si facem. Ceva sugestii de unde sa cumparam brad (bret/calitate ok?)Vrem din ala stufos, dar nu prea inalt.
Pupici
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata Din Bucuresti raportam soare, frig si nici urma de zapada. Asta e, asteptam si noi macar de Craciun. In weekend cumparam si noi bradul si pe miercurea viitoare il si facem. Ceva sugestii de unde sa cumparam brad (bret/calitate ok?)Vrem din ala stufos, dar nu prea inalt. Pupici Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
bonjurica

am vazut brazi foarte foarte frumosi la Ikea. preturi intre 75 si 300, cu si fara radacina, de toate natiile. foarte fruimosi, repet
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
Catalina eu nu mai pricep cu vaccinul asta. mie mi-a zis atunci cand l-am facut ca este vaccinul care are cele mai putine sanse sa dea efecte secundare
sper sa nu faca febra dragutul dovlecut ![]()
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii