Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 20
Danuta1979 spune:
Da, nici a mea nu a avut reactii la caccinul de 1 an. si noi le-am facut odata pe amandoua.
monikus spune:
Buna fetele,
Am fost pe afara. E un ger de crapa pietrele. Am stat foarte putin. De fapt am facut un drum pana la banca si repejor inapoi.
Cata din ce stiu asa e. Poate da reactii pana in doua saptamani dar sunt putine cazuri.
Incerc sa fac capitol in viitorul apropiat.
Va pup. Revin cu impresii de la intalnirea cu mos craciun mai tarziu un pic.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
selen80 spune:
hellou fetele!
nu stiu daca ati citit dincolo, eu am avut o perioada in care nu prea am avut chef de nimic....
dar suntem bine, Ebru creste mare si sanatoasa, incearca sa mai zica una alta, e mancacioasa tare, e relativ cuminte, se joaca si singurica, ii place mult la plimbare....cam ca toti copilasii, cred ![]()
sper ca sunteti bine, nu am cum sa recuperez asa mult, o sa ma pun la punct cu noutatile pe parcurs..
va 
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Ioanna81 spune:
heeei Selen 
zici ca Ebru e mancacioasa... mai, Carol ar manca mereu! toata ziua rontaie cate ceva. la mesele principale mananca zdravan si intre mese rontaie ca un soricel. e adevarat ca alearga prin casa toata ziua si pe afara si mai si.
voi ii mai lasati sa se joace si singuri? Carol se joaca singur destul de mult. ba cu masinutele ba cu mingea, cu castroanele din bufet, lingirite, linguri, periute de dinti, cd-uri etc etc etc...ma gandesc ca e bine sa invete sa descopere si singuri sa-si dea seama cum sa iasa din diferite situatii
de exemplu, de dimineata si-a bagat masina sub pat si a incercat in toate felurile sa ajunga la ea dar, pana la urma, s-a prins ca trebuie sa lase SI capul in jos ca sa incapa. asa ca s-a bagat dupa ea si a scos-o ![]()
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbâtii 
Danuta1979 spune:
Da, Ioana, si a mea se joaca mult singura. Cand se plictiseste vine si ma trage de maneca sa ma joc cu ea cu baloanele sau carticelele de pus in ordine:) Avem jocurile noastre:) Dar se joaca mult singura. Asa descopera si ea lumea. Cateodata chiar se enerveaza daca ma bag in treburile ei:)))))))))))))
selen80 spune:
of, Ioanna, asa e si Ebru, toata ziua ar rontai ceva, daca nu-i dau sta ca un catelus abandonat la usa bucatariei
degeaba ii explic eu ca o fetita nu treuie sa pape asa mult, ea nimic! rontaie biscuiti integrali, rondele de orez/cereale, paine, pufuleti
, bucatele de fructe, de fapt, cred ca orice i-as da! si eu zic ca probabil consuma f mult, pt ca nu e deloc "pufoasa", doar la fatza, si i se mai umfla burta dupa ce mananca ![]()
si da, si Ebru a inceput sa se joace singura destul de mult, ii plac mult cerculetele, le pune si le scoate de nspe mii de ori, se mai chinuie cu casuta cu forme, cu un turnulet, in general vad ca astea ii plac...cateodata pune toate formele de la casuta intr-o cutie, apoi le scoate, iar le baga, si tot asa...n-o prea mai intereseaza jucariile cu muzicute, se plictiseste repede de ele....bineinteles ca dupa un timp se plictiseste si mai trebuie sa ne fugarim, sa facem bau, sau chiar numai sa stau langa ea pe jos in timp ce se joaca si sa mai zic un bravo din cand in cand...
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Danuta1979 spune:
Ce va invidiez la faza cu mancatul. Daca acum cateva luni manca si a mea bine, de atunci a inceput progresiv sa faca mofturi si sa manance din ce in ce mai prost. Acum la pranz mi-a mancat 2 guri de legume cu carne de vita la cuptor. Doar 2 guri. Am incerfcat toate mancarurile posibile si tot nu mananca bine. Arata bine, nu e slabuta dar nu-mi place ca e asa nemancacioasa in ultima vreme.
Or fi dintii, caci nu are decat 6...naiba stie, dar ma enervez cateodata de-mi vine sa dau cu ea pe geam. Asta e unul din momente
Asta e, ne-am obisnuit.
Va pup
monikus spune:
Am pregatit si
.....................……..
.................…….
~
..........…..
'~'
'~'
......….
' *
~~
* '
...
'*
Merry
*'

'*
Christmas
*'
...............
Pumpkins 
...................

///////////////////////////////////////////////////pentru noul capitol.
Va invit la Capitolul 5. Sa il asteptam pe Mos Craciun cu inima curata si cu multa voie buna.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)