Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Ana, te inteleg ca ai suferit, si eu am trecut prin multe la primul copil pana am invatat corect sa alaptez pentru ca ma niste sani imposibili.
Chiar si acuma mai sunt zile cand Alex mancaciosul imi face ragade, stau cu tzatzele la aer , pun Garmastan si trece, vin altele si tot asa, dar nu ma las.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)

Povestea nasterii

Eu consider ca am facut tot ce-am putut.Decat sa ma chinui cu dureri,si sa nu-mi pot tine copilul in brate dupa ce ma mulg,mai bine renunt.Bravo tie ca ai reusit! Toata admiratia! Nu toti suntem la fel de puternici.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Tanamera, cam cat timp plange pana adoarme? Si plange sau urla? :)) Ca Miriam mai intai plange si apoi urla, trage racnete din alea pana ramane fara aer, ieri am luat-o din cauza asta de pe masa de infasat in fundul gol si a facut pipi pe mine :)))

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi

Summertime, in timp ce citeam ce ai scris, parca citeam ce am facut eu azi-noapte. In loc sa se culce mai devreme, ieri am ajuns la ora 3 si ceva sa adoarma.De aceea ziceam ca vreau sa stiu si eu ce presupune acel training ...de oboseala sare peste o masa, pe care eu o pun la congelator dimineata, dupa ce ma mulg.

Ionela,si eu am probleme cu hemoroizii. Am terminat o cutie de Dulcolax, pentru ca doar asa puteam sa "prestez". La un moment dat cineva zicea ca a folosit Carpicon si ca a avut efect. Apoi Kiti a mai recomandat inca o crema,dar nu imi aduc aminte cum se numea. Eu nu am gasit niciuna dintre cele 2 creme, dar la plafar mi s-a recomandat Phytonod, care pare sa aiba ceva efect, inmoaie zona respectiva.

Ma uit acum la TV si vad ca ministrul muncii este atacat din toate partile. Poate avem noroc sa renunte la aberatia cu un an. Eu de abia la sf lui ianuarie ar trebui sa intru in CIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Summer parca o descrii pe terorista de fica-mea. Si ea racneste pana nu mai are aer si raguseste. Si culmea ca reuseste sa planga in halul ala intr-un minut ca mai mult nu suport s-o las sa planga. Si nici ea nu adoarme decat plimbata in brate ca daca ma opresc sau stau jos,da din maini si din picioare parca-i bagata-n priza.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

DA DA DA !!!! SE INEGRESTE si Mihai si da din maini ca un dirijor si din picioare zici ca are motoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele cu bebelusii cu spasmul hohotului de plans - noi saptamana asta am mers prin dr cu bebelusul la analizat - are anemie si hipocalcemie si de asta face asa. ia intrebati pediatrul ce parere are

cand plange pana se inegreste si ramane fara aer - sus la verticala, intrerupt ce faceati cu el, eventual scos la geam.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

TANAMERA, si al meu are o placere sa stea cu capul in partea stanga, dar il asez eu in asa fel incat sa ii pot pune ceva langa cap si sa stea cu el in partea dreapta macar 4 ore pe zi.
SUMMER, ai incercat sa o infesi pe timpul noptii? incearca sa o tii in brate infasata si chiar si cu o paturica mai pufoasa, ca e posibil sa nu ii placa senzatia de rece cand o pui in patut. Asa o adormi si toata caldura nu se duce cand o lasi din brate, si fiind infasata e mai usor sa o pui in patut fara sa se sperie. Eu inca il mai infas pe Vlad seara, si el stie deja ca pana la ora 22 trebuie sa doarma.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Tanamera, cam cat timp plange pana adoarme? Si plange sau urla? :)) Ca Miriam mai intai plange si apoi urla, trage racnete din alea pana ramane fara aer, ieri am luat-o din cauza asta de pe masa de infasat in fundul gol si a facut pipi pe mine :)))

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Plange si cate o jumatate de ora seara.El plange mai mult peste zi din cauza colicilor,insa sper sa se rezolve si astea cu debridat.

Mergi la inceput

Mi-a depus sotul dosarul pentru indemnizatie,i-au spus ca voi lua primii bani dupa 15 ianuarie,daca sunt virati de guvern.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

TANAMERA, si al meu are o placere sa stea cu capul in partea stanga, dar il asez eu in asa fel incat sa ii pot pune ceva langa cap si sa stea cu el in partea dreapta macar 4 ore pe zi.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Si ce anume ii pui langa cap?

Mergi la inceput