Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
Mari-Mariuk spune:
TANAMERA, eu am pus pana acum ori o pernuta, ori un scutec rulat, ori un prosop...nu am o regula, important e sa nu poata lasa capul in partea stanga, cel mult poate sa stea cu fata in sus (si sa rada sau sa planga din cauza asta)
Fetelor, am observat ca Vlad mai plange doar din 2 motive: ori ii e prea foame ori e prea obosit si nu are conditiile optime pentru a adormi-adica scutec plin, lumina prea multa sau vrea sa adoarma alintat. Sper sa nu apara alte motive...ca deja cu astea am invatat sa fac fata. Mai scanceste el uneori, dar nu asa rau incat sa nu stiu ce are.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
summertime spune:
Si eu as fi vrut s ao fi invatat pe miriam infasata de la inceput. Acum sincer cred ca e prea tarziu sa o obisnuiesc cu asta, cred ca innebuneste de nervi :)) O tin infasurata in paturica uneori..dar la verticala cum vrea ea, e mai greu..
La 4 o trezesc si nu o mai las sa adoarma pana la 8, s avedem ce se inampla..
am citit ca la 3 luni copiii trebuie sa doarma 5 ore ziua (in reprize) si 10 ore noapte, cu pauzele de masa aferente. Deci raman 9 ore de veghe, pe care am sa incerc usor usor sa i le introduc ziua. Sunt hotarat 3 nopti s anu o mai adorm plimbata prin casa sau la san. Cum da sa adoarma, o pun in patut, o las 15 min, daca trebuie o iau iar,si tot asa. La un moment dat tot trebuie sa adoarma, ca nu o sta treaza non stop. Numai eu sa rezist...
Ma duc sa o trezesc
-------------------------------------------------
proaspata mamica
tanamera spune:
Merci Mariuk.
Maitreyi tu ce LP ii dai la Bogdan?
Iau o pauza pana se face capitol nou.
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Mi-a depus sotul dosarul pentru indemnizatie,i-au spus ca voi lua primii bani dupa 15 ianuarie,daca sunt virati de guvern. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
asa repede?pai eu din octombrie nimic.si indemnizatia incepe de la sf lui septembrie.
pianna spune:
remember me?
Am dat bir cu fugitii dupa nastere, noul "job" mi-a acaparat tot timpul liber. Sau mai bine zis cand aveam un moment de respiro, somn la greu. Nici acum nu stau foarte bine la capitolul dormit, dar cred ca incep sa ma obinsuiesc si resemnez totdata cu programul asta haotic, asta este:)
Saptamana trecuta am implinit si noi o luna, ieri a fost pediatra e la noi, ne-a masurat, cantarit, suntem in grafic.
Mi-a zis ca are pliuri asimetrice la picioruse (observasem si eu asta), dar picioarele sunt egale si i-a mai facut ea nu stiu ce test si se pare ca nu ar avea displazie de sold. Doar ca eu nu-s linistita, oare sa merg si la un eco just in case, sau sunt deplasata?
ionela.n spune:
citat din mesajul lui botosel452 Buna ziua si de la noi Summertime, in timp ce citeam ce ai scris, parca citeam ce am facut eu azi-noapte. In loc sa se culce mai devreme, ieri am ajuns la ora 3 si ceva sa adoarma.De aceea ziceam ca vreau sa stiu si eu ce presupune acel training ...de oboseala sare peste o masa, pe care eu o pun la congelator dimineata, dupa ce ma mulg. Ionela,si eu am probleme cu hemoroizii. Am terminat o cutie de Dulcolax, pentru ca doar asa puteam sa "prestez". La un moment dat cineva zicea ca a folosit Carpicon si ca a avut efect. Apoi Kiti a mai recomandat inca o crema,dar nu imi aduc aminte cum se numea. Eu nu am gasit niciuna dintre cele 2 creme, dar la plafar mi s-a recomandat Phytonod, care pare sa aiba ceva efect, inmoaie zona respectiva. Ma uit acum la TV si vad ca ministrul muncii este atacat din toate partile. Poate avem noroc sa renunte la aberatia cu un an. Eu de abia la sf lui ianuarie ar trebui sa intru in CIC Valentina, mami de Alexandra |
La recomandarea lui Mari, am mers si am luat de la plafar unguent cu galbenele. Fac bai de sezut cu ceai de galbenele si apoi ma dau cu unguent. Am sunat dr si a zis sa imi iau Procto-glyvenol. Deseara ma dau cu el si dimineata la fel. Daca are efect, va anunt.
ionela.n spune:
citat din mesajul lui tanamera Mi-a depus sotul dosarul pentru indemnizatie,i-au spus ca voi lua primii bani dupa 15 ianuarie,daca sunt virati de guvern. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Imi trimiti te rog un PM cu ce anume a trebuit exact pt dosar? Eu ar trebui sa il depun la sfarsitul lunii decembrie, dar as vrea sa adun din timp ce imi trebuie, daca am cum.
Mersic frumos anticipat