Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
donna79 spune:
TANAMERA, si cand ai terminat postnatalul?
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
mihaelka77 spune:
TANAMERA dar de 170 la o masa ce zici la 6 saptamani? Cam la 4 ore. Petra e mancacioasa Si de iasit afara pe vreme rea cam 1.30 minute ca inghet eu. Pitica doarme foarte bine in carucior cand afara e frig.
NASTASIE mie mi-au venit rusii a doua oara deja. Fuga la doctor
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 TANAMERA dar de 170 la o masa ce zici la 6 saptamani? Cam la 4 ore. Petra e mancacioasa Si de iasit afara pe vreme rea cam 1.30 minute ca inghet eu. Pitica doarme foarte bine in carucior cand afara e frig. NASTASIE mie mi-au venit rusii a doua oara deja. Fuga la doctor Mihaela si PETRA (01.09.2010) |
mamaaa, 170 la o masa.pai al meu abia mananca 150 la 3 ore.
ma duc ma duc si la dr.
summertime spune:
La multi ani sarbatoritilr si sarbatoritelor!!!
Miriam a mea e singura care nu doarme noaptea si doarme toata ziua???
Nici nu mai stiu ce sa fac, noapte de noapte si eu si sotul meu stam si ne plimbam cu ea prin casa. Si ziua e o liniste... Acum sotul ma bate la cap s ao iau noaptea cu noi in pat si sa o las sa molfaie la san pana adoarme. Eu cred ca e mai comod, dar pe termen lung cred ca e o idee proasta. Nu mai stiu ce sa fac sa-i schimb programul. I-am facut baie la diferite ore, i-am dat supliment de lapte praf, am tinut-o treaza, am lasat-o cu lumina stinsa, aprinsa, cu muzica, fara muzica, cu cantat, fara cantat...nu mai am idei
-------------------------------------------------
proaspata mamica
tanamera spune:
citat din mesajul lui donna79 TANAMERA, si cand ai terminat postnatalul? Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Astazi e ultima zi.
Nastasie eu am impresia ca se face cam pufos Albert,nepotelul meu e mai mare cu o saptamana decat Albert si mananca 120 ml la o masa,e drept altfel de lapte.
tanamera spune:
Sa imi laud si eu Printul,azi noapte a dormit de la 12 pana la 6:20.Nu ma mir la cat a plans ieri,abia aseara i-am dat prima doza de debridat.
Summer eu zic sa nu o luati cu voi in pat,voi o lasati sa planga peste zi?
ana_25 spune:
Lyvy, am incercat si alaptatul la san. Cand am venit acasa de la spital,am alaptat-o o saptamana,dar sa nu spun ce chin a fost. Se enerva ca scapa tzatza din gurita de 10 ori pana s-o apuce si atunci tot n-o apuca calumea. Imi dadeau lacrimile cand sugea,ca apuca doar de o parte a sfarcului,nu stiu daca ma intelegi ce vreau sa spun. Primele ragade mi le-a facut ea si s-au sporit de la pompa.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
summertime spune:
citat din mesajul lui tanamera Sa imi laud si eu Printul,azi noapte a dormit de la 12 pana la 6:20.Nu ma mir la cat a plans ieri,abia aseara i-am dat prima doza de debridat. Summer eu zic sa nu o luati cu voi in pat,voi o lasati sa planga peste zi? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Nu o lasam sa planga niciodata. Daca incepe sa planga o luam in brate. Oricum ziua nu plange...ca doarme Si daca o terzesc ziua mai rau face, ca noaptea tot nu doarme si mai e si ziua agitata daca ma chinui sa o trezesc.
Eu am alptat-o la cerere, ma gandesc ca de asta are programul invers, ca nu am respectat si eu niste ore de masa..nici nu mai stiu ce sa zic.
Acum de ex doarme dusa, m-am dus langa patut, am luat-o de manuta, si.a intors capul invers si doarme bustean. Noaptea cum o ating de patut cum urla. Si nici macar in brate la mine nu sta decat daca ma plimb. Daca ma asez jos incepe sa imi dea cu picioarele in burta si sa planga pana ma ridic. E terorista rau
-------------------------------------------------
proaspata mamica
lyvy spune:
Ana, te inteleg ca ai suferit, si eu am trecut prin multe la primul copil pana am invatat corect sa alaptez pentru ca ma niste sani imposibili.
Chiar si acuma mai sunt zile cand Alex mancaciosul imi face ragade, stau cu tzatzele la aer , pun Garmastan si trece, vin altele si tot asa, dar nu ma las.
Donna, da, asa e , depinde si de copil.Oricum cel mai important este punerea corecta a copilului la san, si cu oricata experienta as avea, tot mai dau gres , cand e el agitat sau cand alaptez noaptea prin somn, dar toate trec, noi sa fim sanatosi.
tanamera spune:
Summer eu cred ca ar trebui sa va inarmati cu rabdare si sa o lasati in cateva seri sa planga pana adoarme singura.Va adormi pana la urma daca e satula si cu scutecul schimbat.
Eu de exemplu seara dupa baita(care nu e la o ora fixa din pacate) ii dau lapticul,il tin la ragait,apoi il pun in patut,il mangai pe frunte si ii povestesc in soapta.Daca nu adoarme in 5 minute il las in pace chiar daca plange si adoarme singur.