Ce aduce Mos Nicolae?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

adventul incepe astazi, e prima duminica de advent la noi la catolici, se aprinde prima lumanare.

calendar am luat din kaufland, frumos cu desene animate si bradut. nu le inteleg pe cele cu HM sau alte filme. ca nuau legatura cu craciunul

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Rufus, in Kaufland Campului am fost acum vreo saptamana - nu erau decat de alea cum am zis. Miercuri merg sa mai vad, luni si marti n-am cand. Kauflandul oricum e plin de dulciuri faine, de sarbatori, in fiecare an. Merg si in Cora. Gasesc eu undeva!

Faina Befana cu dulciurile ei de sfarsit de sarbatori! Am putea-o folosi si noi (macar ideea, daca nu numele), sa mai stearga din tristetea zilei in care desfacem bradul.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Buna, fetelor
As vrea sa va intreb daca nu ati vazut cumva-undeva jucaria aceia Doodle daisy crayola, nu gasesc nicaieri, am cautat si pe net dar numai pe site-uri straine, sa nu fie niciun magazin online din tarisoara noastra care sa o vanda? Va rog daca stiti, dati-mi un link pe PM.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna!!!
Pentru albastrele am pregatit dulciuri si ceva creioane, acuarele.
Jucari si altele aduce Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eli30

Buna, fetelor
As vrea sa va intreb daca nu ati vazut cumva-undeva jucaria aceia Doodle daisy crayola, nu gasesc nicaieri, am cautat si pe net dar numai pe site-uri straine, sa nu fie niciun magazin online din tarisoara noastra care sa o vanda? Va rog daca stiti, dati-mi un link pe PM.
Multumesc!

Eli

Este.
Am vazut-o eu pe ookee si pe toyz sau crazytoys...nu mai stiu exact.

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-2039/EPEE-2076/7801/Daisy-paianjenul-artist.html

http://www.ookee.ro/desen-si-pictura/2678-daisy-buburuza-artista.html

Daca va place, dati-ne un vot:

La pozele bb1 si bb2.

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe+de+vara+2010&page=6

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

calendar de advent este si in Plus. Ilinca a desfacut deja prima fereastra

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si noi am desfacut azi la ora 7 prima ferestruica de la calendarul de advent (anul asta am incalcat traditia si am luat unul mai in ton cu moda, cu Sponge Bob ). ce bucurie!
la noi mosul aduce un ou Kinder, un ananas, o nuca de cocos si o carte pentru fiecare dintre copii. cred ca confectionez si o nuielusa...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
cred ca confectionez si o nuielusa...

Pentru mami???

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

la noi o sa vina mos nicolae cu o carte cu numere si as vrea si un puzzle,daca-l gasesc cum zic eu.fructe nu,mananca zilnic iar dulciuri nu-i dau deloc in fara de ce fac eu in casa dar ideea cu oul kinder imi place ...poate...
lui tati i-a adus tot boxeri de vreo 2 ani,tre sa fie mai original si moshu asta...anul asta inca nu stiemdar o atentie ceva va fi sigur.
duminica as vre sa invit cativa prieteni ai baiatului la gustare(merenda,cum se cheama aici)ptr ca el e si nicola,asa ca am cocait zilele astea si mai am doar 2 prajituri de facut.
mami asteapta o carte dar cred ca mosul e cam dezimformat,asa ca probabil o sa se multumeasca cu "traditionala" cutie cu ciocolata ,tttaaaarreeeee buna de altfel.
de craciun inca nu stim,dar cu siguranta o sa fie carti,lui davide i plac mult,si mai multe jocuri instructive.
sarbatori linistite si cu sanatate sa aveti toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetele au gasit, fiecare pe biroul ei, calendarul cu pricina.
Ana a venit direct la mine sa-mi multumeasca, desi nu m-a vazut cand le-am pus. Evident, am pus-o pe seama lu' Mosu...
Acum ii scrie o scrisoare...care va ajunge la "cutia cu maimute", impreuna cu toate lucrurile de pastrat si de aratat cand vor fi mamici...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput