Ce aduce Mos Nicolae?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu fetitei mele ii voi cumpara de mos Nicolae un joc din acela care face reclama la tv "creionul fermecat"mi se pare ca este si pentru varsta ei si este si educational decat sa dau banii pe chinezarii si sa se strice mai bine ii aduc ceva frumos si am vazut ca in cora au si oferta la acest joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie30 spune:

bebe face in ianuarie 6 ani. Oare sa ii aduca mos niculae un joc ca asta: http://mixmall.ro/prod/47/26200_consola-playstation-2-satin-silver-? Sau ar fi bine sa il punem direct la calculator si sa mergem pe altceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sfatul meu ar fi sa mergeti pe o varianta mai buna, adica ps3. Cand pustiul meu cel mare a facut 7 ani a primit jumatate de psp . Pentru cealalta jumatate a muncit un an intreg (sa duca gunoiul, sa starga praful in casa...)
Anul acesta de Mos Nicolae vor primi Rasucila, mighty beanz, o caseta metalica (unul cu Winnie si celalalt cu McQueen) care are inauntru niste prajiturele, oua kinder si cate o pereche de pantaloni de ski.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am fost in Kaufland, in Cora, intr-un Plus si intr-un Carrefour (din 2) - n-am gasit calendare de Advent. N-am cautat in Carrefour-ul mare, nici in Billa.

Ce am gasit, insa: banuti de ciocolata (gustoasa, nu porcarie!) in Plus. Eram cu fata, dar am reusit, cu ajutorul lu' tanti de la casa, sa cumpar o plasuta cu banuti fara sa fie interceptata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

eu i-am cumparat copilului multe dulciuri, un Jojo si o masinuta. eu l-a invatat ca mos niculae aduce numai dulciuri si hainute, dar pt ca este ultimul an in care mai crede am cumparat si cele 2 jucarioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, la noi mosu Neculaie a si venit, pote manat de zapada de afara a ales sa ne lase mai repede ce ne-a adus si abia luni, asa ca azi dimineata au gasit in ghetute.Le-a lasat la amandoi cate un joc cu panse si doua fire electrice care atunci cand stii raspunsul corect la cel mic canta o melodie , iar la cel mare se aprinde un bec si stii ca raspunsul e corect.Le-a mai lasat cate un mos de ciocolata la fiecare si bombonele.Nu multe ca au si calendarul de advent din care isi iau zilnic portia de dulce.
Cam asta la noi.Asteptam acum celalalt mos, care musai trebuie cica sa aduca masini ca asa jocuri , e bine da nu super.

Melaroxy daca nu e cu suparare de ce e ultimu an in care copilul tau crede in mosu? E asa mare ca sigur nu mai e loc de un gand macar ca poate exista?Chiar daca mama e cea care il ajuta sa aduca cadourile, ca e batran saracu si nu mai poate?
Spun si eu asa , fara suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ella, in ce Plus ai fost? in cel din Crangasi pe langa banutii de ciocolata au si calendare cu 25 de zile cu ciocolata. Azi am vazut.DianaD & Alexandru 12 04 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianad

Ella, in ce Plus ai fost? in cel din Crangasi pe langa banutii de ciocolata au si calendare cu 25 de zile cu ciocolata. Azi am vazut.

DianaD & Alexandru 12 04 2006

In Plus din Cluj. De la Sigma Shopping Center. Daaa, peste tot vad ca mai sunt calendare, numa' aici au disparut. Eu ma tot minunez: sunt multe magazine in Cluj in care vad oamenii ca se vinde repede un produs si nu aduc din nou. Teoretic, calendarele astea se cumpara pana in 1 decembrie, dar sunt multe alte lucruri la care se intampla asa, in magazine. Parca n-ar vrea sa vanda!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

In seara de 6 decembrie, dupa ce dimineata copiii au gasit surprize in ghetute, credeti ca merge sa le spuneti o poveste ca aceasta?

Sunt Mos Nicolae si in aceasta dimineata mi-au atras atentia ghetele tale. Frumos le-ai sters. Cred ca ti-a luat ceva timp…
Iti lustruiesti ghetele in fiecare zi sau doar aseara ai facut asta pentru ca sperai sa iti aduc vreo ciocolata?
Sa-ti spun ceva: imediat ce te-ai nascut, a trebuit sa depui efortul de a respira pentru a putea trai. La inceput a fost un pic mai greu, dar acum iti e greu sa respiri? Nu. E ceva normal, asa este?
Dupa ce ai mai crescut un pic, ai inceput sa mergi singur. La inceput ai cazut de cateva ori, ai plans, dar apoi ai mers fara probleme. Acum e atat de firesc sa mergi !
Aaaa… si stii ce greu ti-a fost sa mananci singur ? Ai dat de-atatea ori mancarea pe jos si tot de-atatea ori ai murdarit hainutele, dar acum uite cat de ordonat mananci!
Si asa, ai reusit ca anumite lucruri care ti se pareau grele sa le transformi in obisnuite, adica in lucruri pe care acum le faci zilnic.
Putin efort la inceput si apoi totul pare foarte usor.
La fel se intampla si cu lucrurile care acum ti se par grele, ele iti pot parea usoare daca vei depune mai mult efort.
Daca ve incerca seri la randul sa-ti stergi singur ghetele, peste ceva timp vei face acest lucru mai repede si mai usor. Totul e sa incerci si maine seara! Si chiar daca nu vei primi o ciocolata in ele, sa stii ca la anul voi fi mai bogat pentru ca voi fi si mai mandru de tine, de tot ce vei realiza cu bine!
Daca acum iti e greu sa colorezi, sa inveti o poezie sau sa executi o sarcina ceruta de parinti sau la gradinita, crede-ma ca daca nu te dai batut imediat, vei reusi in cele din urma. Totul e sa incerci mereu si mereu pana vei reusi. Vei fi asa bucuros atunci!
Si mai vreau sa-ti spun ceva, repede ca ma asteapta si alti copii si tu abia astepti sa-ti mananci ciocolata de la mine:
Cand un lucru-ti pare greu,
nu te speria usor
Lupta-te precum un leu
Si vei fi triumfator!
http://educampion.blogspot.com/2010/12/ascultandu-l-pe-mos-nicolae.html

http://educampion.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Calendar a primit si Remus...noroc cu forumul cahabar n-aveam ce este acela,un Mos Nicolae de cioco mare...surprinzator diferit de Mos Craciun si o bluza cu cranii....ultima moda la el in clasa........

Mergi la inceput