Ce aduce Mos Nicolae?
Raspunsuri - Pagina 5
Tala spune:
Selene, multumesc pt link-uri insa n-am prea inteles de ce mi le-ai dedicat.
Si ca sa-i raspund si lui Xio, cred ca este in functie de copilaria fiecaruia: eu primeam in copilarie nuielusa - si asta insemna (mi se si spunea) ca n-am fost cuminte (asa...la modul general). Eu nu l-am placut pe Mos Niculae tocmai din cauza asta. Repet, pedeapsa nu cred ca are loc in sarbatoarea asta (ma refer strict la spatiul casei si familiei mele). Nu vreau sa se incheie anul si copilul meu sa ramana cu ideea ca nici anul asta n-a fost cuminte (ceea ce nici macar n-ar fi adevarat)
Si Rufus, nu-l mai plange pe Mos Craciun, el primeste pupicii ![]()
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
roxy spune:
Rufus s-a gandit bine mosu , aducandu-i o sticla de whisky mamei, ii face o bucurie tatalui
.Doar o degusta impreuna....
In rest la noi mos Neculai e cu banuti de ciocolata, ca dulciuri au deja in calendarul de advent (e moda la nemti cu asta si nu am scapat sa nu cumpar),fructe ceva ce nu cumpar tot anu, ma mai gandesc la ce ca ei au mereu fructe pe masa as ca nu cred ca i-ar incanta, si mai primesc si un cadou mai mic de jucarie , am gasit deja un joc din acela cu planse care au desenate animale, sau plante sau masini si pe laterala au ceva ce se potriveste cu desenul din plansa.Cu doua cabluri electrice conectate la un beculet, trebuie sa asocieze imaginea de pe plansa cu una de pe laterala si numai potrivirea buna aprinde beculetu.Celui mic i-am gasit un astfel de joc pentru copii de la 3 ani si pentru cel mare tot asa dar pentru mai mari, e mai complicat si trebuie mai multe cunostinte...asta pentru ca daca nu sunt la fel iese cu scandal la mine, mereu vor ce e al celuilalt.Asa ca nu as vrea ca ceva frumos sa se transforme in motiv de cearta.Greu e cand sunt mai mult de unu...
Iar pentru mos Craciun inca mai caut, sunt in pana de idei, ma mai inspir de la voi...
Cautare placuta va doresc si sa gasiti exact ce cautati la pretu dorit.
ina.click spune:
Fructe, dulciuri in fiecare an.
Iar tata fiind el insusi un mos Nicolae va primi de ziua sa ceva mai consistent. Doar ca nu stim inca ce.
25 + 
Panicoasa undercover.
Lorikay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaX Lorikay, de unde ai luat cutia muzicala cu fursecuri? EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2 |
Din Real. Costa 20 lei. Au cu Winnie sau cu Tinkerbel
cris_82 spune:
Primul Mos o sa ne aduca in ghetute fructe care nu le avem tot timpul in casa(smochine,curmale..),o carte frumos colorata din care ea sa admire pozele si eu sa-i citesc
si musai o noua periuta de dinti ca pe asta a papat-o,nuielusa nici nu incape in discutie,pentru ea orice betisor de e bun de zgarmat in singur ghiveci cu boschete veritabil ![]()
.
De Craciun,o sa vina mosul cu daruri consistente 
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
BAZAR
monica70 spune:
Nici la noi nu lipseste niciodata nuielusa - asta e de fapt o traditie cel putin aici in vestul tarii.
Pe langa asta, anul asta aduce carti de povesti si de colorat,creioane colorate,carioci si ceva hainute.Sunt deja cumparate,dar o parte din ele i le voi pune si de Mos Craciun,alaturi de jucarii (inca nu stiu ce jucarii
).Plus evident dulciuri.Iar celui mic ii pun si de Mos Nicole ceva jucarioara totusi,nu stiu inca ce ca lui inca n-am apucat sa ii iau chiar nimic
Eu si anul asta investesc iar in hartie de impachetat: anul trecut am cumparat o gramada de coli cu imagini super frumoase pe tema sarbatorilor de iarna si am facut o gramada de pachetele,chiar daca in unul era doar o pereche de sosete sau de manusi,a iesit de senzatie.Taia Diana de zor panglicile si desfacea fericita pachet dupa pachet
Ce e drept ca anul trecut a avut si o gramada de puzzle, jocuri, carti mai scumpe ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Rufus spune:
Nu uitati de Advent Calendar, sa-l daruiti pe 1 decembrie...inca se mai gasesc in magazine. O surpriza in fiecare zi pentru copilasi...ce zic eu copilasi, si fetele mele cele mari se bucura.
Stiu, stiu...un obicei imprumutat. L-am invatat in Germania, acum multi ani...nu ne lipseste niciodata copiilor mei.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
EllaX spune:
Rufus, am cautat de numa' calendar de advent. Am gasit pe la inceput de noiembrie, dar n-am luat, iar acum se mai gasesc unele cu adolescenti care se pupa si cu personaje din filme SF.
E un obicei imprumutat, dar e foarte frumos!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
andre_ea spune:
Indraznesc si eu sa intreb cum e acel calendar de avent?
Despre ce e vorba?
Am vazut in Kaufland vineri, dar am trecut repede pe langa el pentru ca nu stiam ce-i cu el.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Indraznesc si eu sa intreb cum e acel calendar de avent? |
In fiecare zi, de pe 1 pana pe 24, copilul deschide patratelul cu data respectiva si gaseste o figurina de ciocolata.
Ellax, incearca si tu la Kaufland, pe Campului...eu am luat azi din Cora. Dar...din Bucuresti.
Tot de la altii: coroana aceea de brad, cu conuri si 4 lumanari. In fiecare duminica din cele 4, ultimele pana la Craciun, se aprinde cate o lumanare si toati membrii familiei, reuniti, petrec impreuna momente magice. Cu povesti, amintiri si...degustari.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009