Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Stanucel mi-am dat seama ca asta faci, dar treaba ta nu tine numai de cartile de munca. Contracte, acte aditionale se vor face in continuare. Eu am lucrat in HR si stiu cum e, Pe vreme aia nu erau carti de munca, era perioada aia in care nu se mai faceau, si crede-ma ca aveamd e lucru de nu imi vedeam ochii.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita da asa este...sa dea domnul sa fie de munca...

fetelor am o fetita maricica,adelina mea sta in dormitor la frate-sau in premergator,si se uita la cartile lui(se chinuie sa traga cartile jos,dar nu reuseste)o las singurica acolo,ma uit din usa la ea,si imi intoarce spatele...parca ar spune dar lasa-ma am treaba,deci am plecat...las fata sa isi faca de lucru acolo...este o scumpete mica mica mica mica....o cat este de haioasa sa stea ea singurica intr-o camera??????

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am uitat sa va servesc cu sarmale si turte cu branza si marar si ceapa verde.

stanucel - multumesc frumos de ideea, dar as vrea sa merg direct la cineva bun, cu bafta mea cine stie cum nimeresc tot la unul care vrea sa pape niste bani si atat ?
Aici unde mergeam in dr taberii m-au chemat 3 saptamani ca v-a merge v-a merge sa ii fac electrostimulare si acum ca asa nu are cum sa mearga ca trebuie operata dar ca nici asa nu se stie. M-au mai trimis sa ii refac radiografiile si alea mai cista inca 220 lei la facultate + cat o fi operatis.
Si ca nici cu radiografiile astea nu se stie ca numai un RMN ne poate spune daca e afectata maduva si bla bla.

Pai atunci ramane asa ca ea e fericita se misca mananca singura, doar ca se taraie. Asta e o iubim prea mult si o tinem si asa.

Dar pe mine ma scoate din minti ca m-au trimis undeva sa fac radiografiile acum ca nu sunt bune alea desi si pe alea am dat 140 lei.

Niste cretini, numai sa mai pape cateva zeci de lei pe zi per total intr0o saptaman sunt destui bani.

Am gasit un electrostimulator in casa si o sa ii facem noi cu ala si speram sa mearag DAR AS MAI VREA SA CER O A DOUA PARERE SA VAD CE MI SE MAISPUNE.
Pisica are sensibilitate, adica daca o apesi pe picior putin il trage dar nu are coordonare adica sa le miste constient.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,mai spre amiaza

Azi facem cinste cu de toate pentru toti, printesa mea a implinit 10 lunite!Nu stiu cand au trecut, parca ieri eram inca gravi si acum am fetita mare!

La multe lunite Sara de Lara! Sa cresti mare si sanatoasa!

Multumim fetele de urari

Printesa mea inca e mucioasa, nu asa tare ca zilele trecute, dar inca ii mai curge nasucul. Deja de o saptamana o tinem asa,sper sa treaca mai repede, ca saracuta deja plange rau cand ma apropiu de nasucul ei

CASTELANA, WBv-ati stabilit pana la urma? Pupici Cezarelului!

ANCA si eu zic ca nu e de la dinti, a mea a facut 38 cu ceva si avea rosu in gat, desi prima zi cand a vazut-o dr a zis ca nu are, a doua zi avea...

Na, atata pauza mea, s-a trezit atomelul, pupici, pe mai tarziu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello.
Mai trecem si noi pe aici .

Sensibila - ai incerca la Dr alexandru diaconescu ? Nu stiu cat de mult se pricep ei la pisici, da un tel si intreaba.
Eu la ei i-am facut inseminare lui Honey. Cabinetul e undeva pe drumul sarii.

Mada- de ce nu ramaneti la dr de la medlife ?
Si noi am luat de la baby expo o gramada de prostioare mai mult sau mai putin utile. Am luat si ap de aerosori. Oare daca pun niste cafea in el isi face mai bine efectul ??

Anca si eu cred ca e cam mult sa fie de la dinti. Am mai auzit si de ferba asa mare la canini

Nafi - doamne ajuta sa se face bine prietenul vostru

Alina - tare frumoase pozele cu fotomodela ta

Atat am reusit sa vad . Nimic altceva. Poate recuperez azi.
Acum ma duc sa-i dau sa pape si iesim afara.
Ma dispera Maya cu nemancatul, mai nou de cand nu mai papa LM e si constipata

Stie cineva ceva de West eye hospital si de dr de acolo ??

Ma rog sa fie un succes operatia de azi pt bb Siluan.

Pup gasca

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Noi suntem cu febra 39 si astept sa sun doctorita mai tarziu sa vad daca sa ii dau ceva.Credeti ca ar putea face asemenea febra de la dinti????

Capraru zice No way! El zice ca e basm faza asta cu febra de la dinti.
Dar la ultimele 4 masele la tudor am avut peripetii. La 2 dintrele ele iesitul a coincis cu febra si il duceam la medic si nu ii gasea nimic. Febra disparea de la sine peste zi, facea numai in timpul somnului. Si dupa 2 zile, cand spargea maseaua, disparea si febra. Poate au fost totusi coincidente, cine stioe...dar febra care sa treaca de la sine, fara nimic dat...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, Samaria e internata cu baietelul la Tg MUres. Se pare ca de la raceala are probleme. Mi-a dat sms, i-am trimis inapoi sa o intreb ce are mai exact. Off... haideti sa ne rugam sa fie bine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana sper sa nu fie nimic grav. sa ne dai si noua detalii dc mai afli ceva .
samaria tin pumnii sa fie totul bine si sa va intoarceti repede acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Of, SAMARIA, suntem alaturi de tine si baietelul tau, toate gandurile pozitive le trimitem spre voi

ANCA nu sta asa cu Codrin, neaparat sa-l vada un medic!
Eu sunt patita, la primul meu semn de intrebare ma duc la medic, nu mai astept!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa tuturor! Offf, ma gandesc la Samaria si puiul ei si la Siluan! Sper ca seara sa ne gaseasca cu vesti bune!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput