Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Samaria mi-a mai dat un sms in care mi-a zis ca a mers acolo cu tuse, nas infundat si sa ii faca toate investigatiile. Probabil s-a speriat si a preferat sa mearga acolo.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Foarte frumoase cantecele, poeziile postate. Poezia Roxanei mi-a mers la suflet!
ALINA tare dulce-i ASTEROPI, indiferent de ipostaza: Craciunita, Ren, cu gluga pe cap, mergand sustinuta de mami, langa mami, pe la Mc, cu gasca de soc, cu bunicii etc
ANCA sanatate lui Codrin!
CASTELANA m-am bucurat sa te citesc! Sper sa va reveniti rapid la forma maxima si sa va adaptati noii locatii!
SENSIBILA foarte faine jucariile pentru Gia.
OANKA ridic si eu o rugaciune pentru Siluan. Si aseara am fost cu gandul la el si parintii lui!
SAMARIA ma rog pentru sanatatea puiului tau mic!
Doamne ce m-au dat peste cap vestile astea despre copiii bolnavi :((!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

SAMARIA - sa dea Dumnezeu sa se fca iepurasul repede bine !

S-a stabilit concediul maternal se reduce la 12 luni !
Dar nu au specificat nimic pt cine se aplica !

Biroul Permanent National al PD-L l-a mandatat pe ministrul Muncii Ioan Botis sa implementeze reducerea duratei de acordare a indemnizatiei pentru mame de la 24 la 12 luni, urmand ca dupa un an mamele care se reintorc sa munceasca sa primeasca inca 500 de lei lunar pe o durata de 12 luni.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Am primit sms de la Samaria, zice asa:"Nu stiu exact ce are, se credea ca e ceva viroza, intre timp s-a suprainfectat, a primit niste suspenise de vineri pana duminica, duminica dupa-amiaza a inceput cu varsaturi+diaree+febra, azi i-au pus branula si perfuzie cu glucoza+3xamoxicilina. Si mi-a spus ca o sa ii mai ia iar sange sa vada daca nu are infectie in sange :( Si o sa ii ia sange dintr-o vena din cap, ca pe restul i le-a facut praf la recoltarile anterioare.:( Sunt demoralizata complet, rugati-va pt noi, nu ma pot opri din plans"

Fetele sa ne adunam puterile sa ne rugam pentru Eduard si Samaria.

Mergi la inceput

Astea sunt probleme mamelor si astia ne taie concediul. Sa se duca domnii minstri pe apa sambetei si sa se inece cu totii. Mama lor de hoti ca nu-i mai satura Dzeu de cat au furat.
Sunt super suparata cu Samaria si mai vine si vestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Am primit sms de la Samaria, zice asa:"Nu stiu exact ce are, se credea ca e ceva viroza, intre timp s-a suprainfectat, a primit niste suspenise de vineri pana duminica, duminica dupa-amiaza a inceput cu varsaturi+diaree+febra, azi i-au pus branula si perfuzie cu glucoza+3xamoxicilina. Si mi-a spus ca o sa ii mai ia iar sange sa vada daca nu are infectie in sange :( Si o sa ii ia sange dintr-o vena din cap, ca pe restul i le-a facut praf la recoltarile anterioare.:( Sunt demoralizata complet, rugati-va pt noi, nu ma pot opri din plans"

Fetele sa ne adunam puterile sa ne rugam pentru Eduard si Samaria.

Samaria draga ramai tare si ai incredere ca Eduard isi va reveni repede. E f dureros sa-ti vezi puiul bolnav dar fii sigura ca el e puternic si va dezvolta rapid anticorpii de care are nevoie si va invinge infectia asta pacatoasa. Ne rugam ptr voi!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BABYANGEL sanatate lui CODRIN
BUMBITZA sa poarte Ilincutza sanatoasa noile achizitii
SAMARIA suntem alaturi de voi..doamne ajuta sa se faca bine puiul tau
NAFI saru'mana mult pt complimente esti o dragutza
DENISA, REBIANA pt vz pozele cu piticutza mea.

doamne ajuta pt bebe Siluan

LA MULTE LUNITE PT IEPURASII CARE SARBATORESC AZI:
BRIANA MARIA
EDUARD TEODOR
SARA

doarme fiimea cu tasu, asa ca am reusit si eu sa va scriu

va pupik....sa auzim numai de bine ...si sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multa sanatate pui mic de samaria! sa te faci bine repejor

asteropi e asa frumoasa fetita ta , inaltuta si cu ochii aia mari!
imi place in rochita de blugi si cornite de ren :)
si aia unde sunteti voi amandoua pe canapea

am revazut si pozele comune si-am lasat comentarii

pe vremea lui ivan era mai usor, nu exista facebook

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Doamne ajuta pt Eduard-Teodor de Samaria, pt Codrin de babyangel, pt bebe Siluan si pt toti bebeii bolnaviori. Doamne cate probleme, sunt intoarsa pe dos, mamici cu prunci bolnavi, micuti si firavi si ne obliga porcii astia sa ii lasam balta si sa ne intoarcem la munca cu drag . mi-e scarba fetelor de tara asta de 2 lei, mi-e scarba

la multe lunite sarbatoritilor de astazi: Briana Maria (de Ramy77), Eduard-Teodor (de Samaria), Sara (de Lara)

m-am mai inveselit putin cu niste poze dragute cu Ioana grecoaica . alina draga, fotomodel ajunge fiica-ta dupa cum pozeaza

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

azi e zi de sarbatoare pt Teodor de Samaria, si petrec ziua in spital . trimitem ganduri frumoase si inaltam rugaciuni sa fie totul bine

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput