Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita si denisa, sa stapaniti sanatoase noile achizitii

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Samaria, si noi suntem cu gandul la tine si la Teodor! Multa putere mamico, pentru puiul tau! Sunt sigura ca se va rezolva!

Uram sanatate si lui Codrin si tuturor iepurasilor bolnaviori!

Dimineata am aprins o lumanarica si pt bebe Siluan.

Din pacate, tot azi am aflat ca bebe Mihai, copilasul nascut la 26 sapt al preotului care a botezat-o pe Eliza, s-a dus ieri la ceruri, dupa o luna in care s-a luptat la Universitar unde chiar s-a incercat totul pt el...F grele incercari..ramai fara cuvinte.

Stiu ca nu v-am mai scris de mult, v-am citit cat de des am putut, dar pe langa faptul ca o saptamana intreaga nu am avut laptop, gospodaria+Petala imi lasa f putin timp. Totusi micutza mea e cumintica, se joaca singurica frumos, sunt tare multumita. Zice mama, tata si bubu (avem o patura cu buburuze si eu vazand ca le admira i-am tot repetat cuvantul). Sta in picioare dreapta, fara sa se tina de nimic pret de cateva secunde. Inca ne luptam cu biberonul sau alte instrumente de baut..dar voi reusi eu pana la urma:)
Sunt devastata la randul meu de vestea cu scurtarea CIC la doar 12 luni....brrrrr...nici nu vreau sa ma gandesc.

Va pup pe toate, va doresc multa sanatate si hai sa-l asteptam optimisti pe Mos Craciun!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Samaria multa sanatate micutului tau, sa va intoarceti cu bine acasa!

Fetelor am si eu o problema.. trebuia sa imi vina CM pe 23 si inca nu a venit.. voi ati patit asa ceva? la 2 luni dupa nastere mi-a venit pe 15 si urmatoarele 2 luni si-a mentinut data.. apoi a inceput sa vina pe 23.. iar acum pauza.. am uneori niste mici "jene" in zona ovarelor dar atat.. plus secretie de parca as fi iar in perioada de ovulatie.. maine o sa fac si un test de sarcina dar tot nu ma linistesc.. am inteles ca mai poate intarzia si din caza stresului, ma gandesc ca poate sunt si hormonii de dupa sarcina.. habar n-am ce sa zic.. dar sunt tare nelinistita.... a mai trecut cineva prin asa ceva dupa nastere? adica sa va intarzie atata timp?
nu am absolut nici un simptom de sarcina iar la Tanya am inceput sa simt schimbari inca din prima saptamana

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Bluekidoo mai alaptezi? daca da, dereglarile sunt normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

am ramas fara lapte dupa 1,5-2 luni, cand mi-a venit si menstruatia

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,

multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase! Nu ma asteptam sa stiti! multumesc!

nafi , ai dreptate, este greu uneori sa ne revenim cu tot bioritmul dupa alt fus orar, acum era o diferenta de 7 ore, cel mai greu este pentru copii. Dar ne revenim npoi ca doar suntem calatori inascuti!

babyangel, rami77 de stabilit... nici eu nu stiu unde suntem... deocamdata suntem la Sigapore, cel putin pana anul viitor.

oanaiacovita, merci, sanatate multa! cum te mai simti?

mihaelagrosan, ai dreptate, sunt asa de obosita ca nu stiu ce e cu mine. mai si alptez si ma resimt uneori slabita, dar imi revin, promit!

rebiana merci mult! si mie mi-a fost dor de stat la povesti cu voi!

oanka pup fetele frumoase!

samaria, sanatate si ma rog pentru voi! este devastator si fara cuvinte! tarie si incredere ca va fi bine!

merg sa ma culc, este 11,25 la mine, poate in noaptea asta ma lasa sa dorm pui mic.
mai aveam sa scriu la fete dar sunt cu capul vraiste!

va pup si sanatate multa!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Uff, te-am intrebat pt ca mie exact asa imi vine CM, cum descrii tu, dar eu mai alaptez si am dat vina pe tot soiul de hormoni, si de fapt asa mi-a zis si ginecoloaga, ca dupa nastere in primele 6 luni vine CM, in functie si de cat alaptezi, si de la femeie la femeie, mai pot dura inca 6 luni ca sa fie perfect regulat.
daca esti ingrijorata consulta si gineco, dar eu cred ca inca hormonii si oboseala isi zic cuvantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana bine ai revenit! ma gandesc la tine de cate ori ii dau fructele silvanei :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana bine ai revenit! ma gandesc la tine de cate ori ii dau fructele silvanei :))

POZE

multumesc mult oentru gandurile dulci si aromate!

sa-mi revin un pic in fire si ma pun pe forumeala!
mi-ati lipsit mult de tot mai dragelor!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetele, Samaria e internata cu baietelul la Tg MUres. Se pare ca de la raceala are probleme. Mi-a dat sms, i-am trimis inapoi sa o intreb ce are mai exact. Off... haideti sa ne rugam sa fie bine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

O DOame!! Doamne ajuta, sa nu fie nimic grav.

Poate ne tii la curent, si-i transmiti toate gandurile noastre bune Multumim!!!

Mergi la inceput