Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Uff, te-am intrebat pt ca mie exact asa imi vine CM, cum descrii tu, dar eu mai alaptez si am dat vina pe tot soiul de hormoni, si de fapt asa mi-a zis si ginecoloaga, ca dupa nastere in primele 6 luni vine CM, in functie si de cat alaptezi, si de la femeie la femeie, mai pot dura inca 6 luni ca sa fie perfect regulat. daca esti ingrijorata consulta si gineco, dar eu cred ca inca hormonii si oboseala isi zic cuvantul. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
pe hormoni dau si eu vina si pe stres .. sper sa fie asa si acum.. o sa vad maine cum iese si testul de sarcina si o sa vad dupa ce-o mai fi.. acum incerc sa ma mai relaxez un pic.. adevarul este ca s-au strans cam multe in ultimul timp si inca n-am reusit sa ma descarc sau sa mai rezolv din probleme.. Sorin cica sa mai las stres si pentru maine ca mi-am facut norma pentru azi
in alta ordine de idei, as vrea sa stiu si eu cat de sigur este steriletul, cat costa si unde l-ati pus.. am vazut pe net clinica marie stopes unde pretul este 130 lei cu steriletul lor si 100 cu al tau dar parerile sunt impartite.. cateva persoane lauda clinica dar sunt destule si cele care se plang de tratament si profesionalism.. am citit cateva intamplari socante de acolo...
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
multa sanatate puiului eduard de Samaria doamne ajuta sa fie bine puiul...
doamne ajuta,doamne ajuta...
doamne ajuta si pe bebelusul Siluan sa se faca bine
chiar nu pot sa cred ca astia ne trimit la serv.....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
mihaelagrosan spune:
Multa sanatate Eduard de samaria!! Sa te faci bine cat mai repede!
Oanka ai ceva vesti despre Siluan?
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Acum am auzit stirile PROTv si se pare ca inca nu se stie daca ni se aplica si noua legea cu concediul. Cica asta va hotari guvernul.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
briza_marii spune:
Samaria Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede micutul!
Dayanara n-avusesi de lucru cu poezia aia..Aseara nu ma lua somnul.."cum? o sa se faca mare Ericutu meu si o sa plece ..si casa o sa fie pustie..."..mama si ce imi venea sa ma jelesc. "drobul de sare" era pe capul meu.
Bluekidoo si eu am zis ca printez poezia de la tine. F inteleapta
Sensibila ce o mai rasfatati voi pe Gia...norocoasa de ea..numai lucruri "sucare" ii ia mami si buni
Nu mai stiu ce vroiam sa va scriu, sunt zombi rau: ieri am fost in vizita cu Eric, la o fetita cu cateva luni mai mare...La inceput a plans de imi venea sa plec, apoi nu mai puteam sa il iau de acolo. Nu stiu ce l-a impresionat, cert e ca toata noaptea a plans si a vrut numai in brate, si azi a fost zi de facut mancare, spalat..una alta. Ma duc sa fac un dus si direct la culcare ma bag.
A, Stanucel asta stiai?:
"Incepand cu ianuarie 2011, Serviciu de Evidenta Muncii se desfiinteaza. Acest serviciu asigura pana acum inregistrarea si evidenta angajatorilor si a contractelor de munca ale acestora (contracte noi, modificarea si inchiderea acestora, statele de salarii, carnete de munca si adeverinte de vechime). Inspectorii care pana acum prestau aceste servicii catre angajatori vor trece in cea mai mare parte la Corpul de Control a Inspectiei Muncii.
La acest moment, inca nu au fost publicate informatii oficiale cu privire la modalitatile in care se va realiza activitatea de evidenta a contractelor de munca.
Exista doua aspecte care sunt insa sigure:
- Evidenta relatiilor de munca va cadea exclusiv in sarcina angajatorului, pe baza programului informatic national Revisal (registrul electronic de evidenta a salariatilor);
- Corpul de Control al Inspectiei Muncii va verifica direct la angajator indeplinirea prevederilor legislatiei muncii.
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Bumbitza spune:
Intru rapid ca tre sa se trezeasca Ilincus ca n-a vrut sa pape inainte de somn.
Briza, eu nu ii pot curata limuta singura, taica-su o tine asa la verticala cu o mana pusa pe deasupra mainilor ei si eu imi fac treaba. Mai exact o tinem ca atunci cand se uita dr in gatut si e ok.
Of, m-a intristat vestea cu Eduard mic, insanatosire grabnica si multa putere mami Samaria! Sa dea D-zeu sa nu fie nimic grav. Suntem cu sufletul alaturi de voi
Sanatate multa si lui Siluan! Doamne ajuta!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
selina-d spune:
Doamne ajuta sa se faca bine toti copilasii
M-a impresionat si pe mine f tare bebe Eduard de Samaria sa te faci bine cat mai repede puisor. Ma gandesc la voi
Ma gandesc si la bebe Siluan Doamne ajuta sa fie bine si el. Am citit acuma pe subiectul lui asta
http://bebesiluan.wordpress.com/
in jurul orei 19 (ora Romaniei) am fost anuntati ca putem sa mergem sa il vedem si pe Siluan. Pe mamica lui o vazuseram mai devreme. Dupa operatiile facute, atit Siluan, cit si preoteasa Cecilia sint bine. Acum se afla amindoi la Terapie intensiva. Echipele de doctori care i-au operat sint foarte multumiti de evolutia amindurora. Deocamdata, partea de ficat prelevata se iriga foarte bine cu singe. Mai multe detalii va vom da in zilele urmatoare
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selina-d Doamne ajuta sa se faca bine toti copilasii M-a impresionat si pe mine f tare bebe Eduard de Samaria sa te faci bine cat mai repede puisor. Ma gandesc la voi Ma gandesc si la bebe Siluan Doamne ajuta sa fie bine si el. Am citit acuma pe subiectul lui asta http://bebesiluan.wordpress.com/ in jurul orei 19 (ora Romaniei) am fost anuntati ca putem sa mergem sa il vedem si pe Siluan. Pe mamica lui o vazuseram mai devreme. Dupa operatiile facute, atit Siluan, cit si preoteasa Cecilia sint bine. Acum se afla amindoi la Terapie intensiva. Echipele de doctori care i-au operat sint foarte multumiti de evolutia amindurora. Deocamdata, partea de ficat prelevata se iriga foarte bine cu singe. Mai multe detalii va vom da in zilele urmatoare Mami, Stefan (13.04.2010) si Victor (31.08.2007) |
Selina - multumesc ptr noutati! m-am infiorat toata citind si sufletul mi s-a umplut de speranta ptr micul Siluan! Sa dea D-zeu sa fie bine si accepte transplantul fara probleme!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
selina-d spune:
Va multumesc tuturor pentru aprecierile si comentariile de la poze Am niste baieti de nota 10 stiu, si ii iubesc la nebunie
honeybaby spune:
Intru repede sa-i urez multa sanatate si noroc de dr buni lui Eduard de Samaria. Maria ma rog sa fie tare si sa-i tansmiti asta si puiului mic. of ce greu trebuie sa fie pt voi
Bb Siluan este bine. Trasplantul a reusit si bucata de ficat de la mami se iriga bine. Mamica este si ea bine
Un SMs primit de una din fete de la tatal lui "Totul este foarte bine, nu mai am cuvinte...Mare este Dumnezeu!".
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna