*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 4
criss703 spune:
Manumanu ,Darling
Manumanu noi ii mai dadeam ceva ciocolata (ceanco ...cum zice ea , asa zice la dulciuri in general , ne-a luat ceva timp sa intelegem ) insa cum i-au tot aparut bube/ blande rosii umflate am incerrcat sa nu-i mai dam dulciuri in special ciocolata .De la Kinder ii mai luam ciocolatete de copii .
Darling insanatosire grabnica la intreg familionul ...in special la puiul cel mic ...de azinoapte are si Sofi muci
Anca si noi practicam "mancatul pe ascuns seara " ca tot vrea ce mancam noi .
Ramo cum mai e cu "operatiunea suzeta" ? noi inca nu ne-am indurat ..
fluturasha23 spune:
Multumim pentru urari! Va dorim sa vi se intoarca si voua inzecit tot ce ne-ati urat!
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Darling_ spune:
Eu ii mai dau cateodata clatite cu nutella. Se bat turcii la gura lui. Si chiar azi i-am facut snitele din file de porc cu piure si salata de sfecla rosie. A mancat foarte bine. E a doua oara cand ii fac.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)
ginye55 spune:
Cioco mai mananca si al meu, dar carne de porc inca nu i-am dat si nici nu o sa-i dau prea curand.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
eliza_cri spune:
buna fetele
LA MULTI ANI! IULIA fluturasha sa iti traiasca printesa de 2 ani
ramo fi tare pe pozitii si gata scapati de ea..sora mea a tinut suzi si un dinte il are dat pe bolta gurii inca nu s-a hotarat sa se opereze...lasa bine si acum...
manumanu cioco mai basculeaza si dimi 1-2 cuburi ,dar nu prea des adica odata la nush cat timp sunt tare stresi cu , carile...cat priveste carnea de porc eu ii dau si de aia, si fasole si varza le-am bagat de pe la 1 an si ceva si nu a avut nimik
anca ne vedem luni seara am decis ...sper sa ma tine burta ca de joi seara o tin ba in contractii , ba in dureri de spate, ba greata....avem niste emotiiiiii
feti ce sa va zicem am reusit sa facem rost de o parte din banii pt tg-mures si parca ne-am mai linistit...ca daca va zic costurile fugiti nu alta.....cezariana, bani vaccin rh, bani benzina , bani rovinieta, bani pt o alata zi de spiytalizare si analize pe langa baniii de ceza, bani pt tata ion sa infulece si el ceva..si tot asa.....,dar abia asteptam sa intalnim pe 'scumpa lui tata' cum ii zice ion si la propriu si la figurat
in alta ordine de idei plecam luni dupa ce vine ionu de la scarbici, dormim la anca dimineata pe 30 ma interneaza pt analize [ziua in plus de spitalizare si analize] si pe 01 ne intalnim cu patrioata ....sunt asa de stresi, stresi
o sa ii las lui ion instructiuni sa va anunte, oricum va anunta anca
va pup ..maine schimb semnatura , dar numai aveam rabdare
38+Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
monicabo spune:
Eliza, Doamne ajuta, bafta multa, sa fie totul bine!
Ma gandesc la voi zilele astea!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ginye55 spune:
Eli cum a trecut timpul....mai e asa putin! "Scumpa lu' tata" sa faca bine si sa mai stea acolo .... inca putin... drum bun maine! Asteptam vesti de la Tg Mures!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
ELI, tinem pumnii sa fie bine, asteptam vesti!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Am reusit sa vad si eu toate pozicile cu Sofi - incepute de aseara, cu tare mare drag ma uit la cozonacei, cand au trecut, Doamne, 2 ani?
Eli, va asteptam cu mic-cu mare!
Si lui z ii ies pete de la cioco.
criss703 spune:
Anca da trece ff repede timpul , 2 ani mi se pareau o eternitate
Eli ..deja marea intalnire !! Sa te ajute D-zeu sa decurga totul bine si repede ..azi a oprit-o in spital la Sibiu si pe cumnata mea pt. nastere asa ca avem si noi deja emotii