*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 3

Otiliav spune:
Otiliav spune:
  Iulia cea scumpa, multa sanatate si petrecere frumoasa!
 Iulia cea scumpa, multa sanatate si petrecere frumoasa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Wow, Hera, Fluturasha, sa va traiasca comorile!

Noi tocmai ne-am intors de la ai mei, am mers ieri, toamna , si ne-am trezit azi-dimineata, iarna.
, si ne-am trezit azi-dimineata, iarna. Superb, totul alb, dealurile, brazii, z se uita pe geam `mamiii, pada, mami, pada`, a dus-o mama sa vada zapada, repede a venit s-o imbrac sa mearga cu buni afara - gest care nu prea-l face daca nu sunt si eu prin preajma. Am facut apoi om de zapada, am marsaluit, a fost superb.
 Superb, totul alb, dealurile, brazii, z se uita pe geam `mamiii, pada, mami, pada`, a dus-o mama sa vada zapada, repede a venit s-o imbrac sa mearga cu buni afara - gest care nu prea-l face daca nu sunt si eu prin preajma. Am facut apoi om de zapada, am marsaluit, a fost superb. Sunt restanta la poze de luni de zile, dar promit sa-mi iau revansa.
 Sunt restanta la poze de luni de zile, dar promit sa-mi iau revansa.
Bebecris, cum a adormit David pana la urma? Sa va fie de bine iesirea, vad ca bebe va aduce casa noua, lucruri noi si frumoase.
Ramo, poate te simte, ca ti-e mila, ca o compatimesti. Nu i-o mai da acum, doamne fereste, arunca-le, trece. Consecventza! Eu sunt convinsa ca astia micii ne simt mai mult decat credem noi. Cu z, nu reusesc, daca cere `babane`, si sunt in casa, sa nu-i dau. Desi ii spun ca nu sunt, ca le-a mancat daddy toate, ca numai la magazin mai sunt. Insista ore intregi, pana, bineinteles, sa scap de ea, ii scot una, gasita din greseala cica. Cand chiar nu sunt, o spun pe acelasi ton, ca nu sunt, si nu mai insista. Eu chiar fac eforturi sa fie acelasi ton.
  Eu sunt convinsa ca astia micii ne simt mai mult decat credem noi. Cu z, nu reusesc, daca cere `babane`, si sunt in casa, sa nu-i dau. Desi ii spun ca nu sunt, ca le-a mancat daddy toate, ca numai la magazin mai sunt. Insista ore intregi, pana, bineinteles, sa scap de ea, ii scot una, gasita din greseala cica. Cand chiar nu sunt, o spun pe acelasi ton, ca nu sunt, si nu mai insista. Eu chiar fac eforturi sa fie acelasi ton.  Nu neaparat numai la bomboane, la orice i se casuna ei...
 Nu neaparat numai la bomboane, la orice i se casuna ei...
A propos de consecventa, imi faceam candva planuri de apa, adica sa nu-i mai dau nimic sirop, ceai, decat apa. N-a mers. N-a baut, s-a constipat. I-am dat in continuare in sticla din care bea de obicei, ceai sau sirop, si-ntr-o cana cu o vacuta primita de la sora-mea, i-am tot pus apa, cate putin. Acu o bea cu placere, si de-acolo, si din orice cana, cu mentiunea `nu agiuta mami!`
Cu olita, nu ne lasam, daca e in fundi gol, reuseste sa ma anunte din timp, daca are chiar si numai chilotei pe ea, ii da drumu. Cu kk, nici o sansa. Il face in continuare, in picioare, la colt, ascunsa, cu olita langa ea.(Ultima data l-a nimerit, din greseala, pe marginea olitei...) Daca incerc sa ma uit de ea, imi face semn cu mana suparata `lasa, mami, lasa, du-te`.

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 Neatza! Hai la  !
!
Eu sunt treaza de pe la 6 juma...trezita intr-un mare stil de cine credeti?...de fi-miu, logic.  A primit ieri in avans de MOs Nicolae o masina de pompieri, mare cat el  , care piuie, tiuie, face in toate felurile...zeci de mii de butoane...nino-nino....nebunie....si Edi nici nu a facut ochi si a fost calare pe ea. Cred ca a trezit si vecinii.
, care piuie, tiuie, face in toate felurile...zeci de mii de butoane...nino-nino....nebunie....si Edi nici nu a facut ochi si a fost calare pe ea. Cred ca a trezit si vecinii.  Una peste alta nu va doresc sa fiti treziti in felul acesta.
 Una peste alta nu va doresc sa fiti treziti in felul acesta. 
Anca tare dulce zibe.  Vreau si eu zapada!
 Vreau si eu zapada! 
Bebecris cum a petrecut David noaptea? 
Flori, mami de  Eduard Stefan  (12.10.2008)
Eduard Stefan  (12.10.2008)

oceanborn spune:
oceanborn spune:
 Fluturasha, felicitari!!!! sa va traiasca micuta Delia( frumos nume ati ales), tie , refacere rapida si La multi ani, cu intarzire pentru Iulia.

criss703 spune:
criss703 spune:
 La multi ani Iulia !

Sa cresti mare si frumoasa si sa ai grija de surioara ta !
Sa cresti mare si frumoasa si sa ai grija de surioara ta ! 
ps. am pus poze de la 2 ani ..pt. doritori :)   http://family.webshots.com/photo/2716378690104281140uClvnd
Anca asteptam si poze cu Zibe !

Olivia26 spune:
Olivia26 spune:
 Fluturasha, felicitari! Sa va traiasca fetitele scumpe!
 de David  (5 nov. 2008)  si  Eric (8 oct. 2010)
 de David  (5 nov. 2008)  si  Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Darling_ spune:
Darling_ spune:

La Multi Ani! IULIA
  La Multi Ani! IULIA
 pentru ieri, sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa alaturi de surioara ta.
 pentru ieri, sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa alaturi de surioara ta. 
Criss am vazut poze cu Sofi. E superba fetita ta. Si s-a facut o adevarata domnisoara
la noi e tare frig si a nins. Eduard e mai bine, Alex parca parca respira mai usor, in orice caz doarme enorm . Ma gandesc sa nu-l mai duc la gradi pe Eduard, o sa-i lipseasca dar aduce prea multi crocobauri de acolo. Ma mai gandesc.
. Ma gandesc sa nu-l mai duc la gradi pe Eduard, o sa-i lipseasca dar aduce prea multi crocobauri de acolo. Ma mai gandesc.
Adriana mamica de  Eduard (09.12.2008) si
Eduard (09.12.2008) si  Alexander (03.10.2010)
 Alexander (03.10.2010)

manumanu spune:
manumanu spune:
 LA MULTI ANI, IULIA!!
 Fluturasha, sa-ti traiasca printesele Iulia si Delia (ce frumos rimeaza numele lor, o poezie!
 Fluturasha, sa-ti traiasca printesele Iulia si Delia (ce frumos rimeaza numele lor, o poezie! )!
)!
CRISS, Sofi e o frumoasa si o finuta!
 [ca mamica ei
 [ca mamica ei ]
 ]
RAMO, fii consecventa cu suzeta, nu i-o mai da de-acum! La noi a fost mai usor la Radu, am scapat de ea fara explicatii, la Anastasia ceva mai greu ("au mancat-o Tom si Jerry" ) dar consecventa e secretul!
) dar consecventa e secretul!
Cand am timp incarc si eu niste poze pe webshots...
o duminica minunata va dorim!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

manumanu spune:
manumanu spune:
 Fetelor, voi dati ciocolata la cozonacei? De care? Oare ce alte alimente se mai introduc la 2 ani (carne de porc?)...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Manumanu, eu ma gandesc ce sa-i mai dau (orice) ca sa manance.  Ciocolata... ar manca tone, de-abia o cenzurez, mai ales cand e in vizita sau primim vizite.
 Ciocolata... ar manca tone, de-abia o cenzurez, mai ales cand e in vizita sau primim vizite. Cumva-cumva scapam doar cu 2 tablete, sau 3.
 Cumva-cumva scapam doar cu 2 tablete, sau 3. Face un scandal monstru, nu ne permitem dulciuri in preajma ei, mancam seara dupa ce adoarme.
 Face un scandal monstru, nu ne permitem dulciuri in preajma ei, mancam seara dupa ce adoarme.