*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Operatiunea suzeta merge binisor.De ieri de la pranz pana azi la pranz a stat la ai mei si nu a plans deloc, a adormit si la pranz si seara fara probleme, in schimb azi la pranz acasa, a facut o criza de isterie...nu va exagerez, mai avea putin si se dadea cu capul de pereti...m-am speriat f tare...sarea in patut si se balanganea dintr-o parte in alta si urla efectiv.Plangea si suspina cum n-a mai facut-o niciodata.Eu stateam in patulmare si ma faceam ca dorm, a venit tati,a vorbit cu ea, i-a explicat ca trebuie sa faca nani...si pana la urma ne-am imbracat si noi in pijama, am luat-o cu noi in pat si asa a adormit.
Tati acum a plecat pe stadion la meci, sper sa fie ok la culcare.
ma gandesc ca poate era si f obosita, s-a trezit la 8 jumatate si am adus-o acasa pe la 14, poate se gandea ca plecam din nou...habar nu am dar s-a manifestat tare urat.
Am rezolvat tot pt turta, asteptam petrecerea!
Eli, mai ai putin pana la intanirea cu printesa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ura au iesit pozele de la sedinta foto... au iesit ff frumoase...
vrabiuta iti multumim frumos pentru gest si sa ai mult succes in activitate.. si multa sanatate printeselor tale.
Ne gasiti aici...http://community.webshots.com/album/579175387HooKGX

[red]eli[/red tinem pumnii pentru marea intalnire cu printesa ta... sa fie totul bine pana la sfarsit si sa iasa asa cum va doriti. Astept vesti de la tine.

Ai o o papusa f frumoasa.... mi-auplacut tare mult pozele... gingasa printesa ai... sa va aduca bucurii multe si in primul rand sa fie sanatoasa...Pupici dulci.. si sa sti ca seamana tare mult cu tine..

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Anca da trece ff repede timpul , 2 ani mi se pareau o eternitate
Eli ..deja marea intalnire !! Sa te ajute D-zeu sa decurga totul bine si repede ..azi a oprit-o in spital la Sibiu si pe cumnata mea pt. nastere asa ca avem si noi deja emotii

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Iulie cu intarziere.Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, frumoasa si sa ai parte doar de bucurii.Fluturasha sa-ti traisac fetele.

ca veni vorba de mancare.Azi i-am dat lui david prima data 2 boabe de fasole.A fost incantat dupa prima si a mai cerut.Ne-am oprit insa la 2 boabe.Insa sunt niste boabe mamut, una e cat 3/4 dintr-o lingura.ciocolata nu i-am dat niciodata, si pana ieri singurul dulce a fost din biscuiti facuti in casa, tortul din branza de vaci facut de ziua lui sau din dulceata pt diabetici.Ieri insa am cumparat de la un targ de toamna o prajitura cu dulceata si frisca, cica facuta in casa.A cerut de cum am ajuns acasa sa manance prajitura.I-am dat dupa masa de pranz si m-am convins ca prea curand nu o sa fac prajituri in casa, se bateau efectiv turci la gura lui.Nu l-am vazut niciodata sa manance ceva cu atata pofta si placere.Este drept ca si eu sunt topita dupa dulciuri, si mananc oricand si oricate cu la fel de multa placere si renunt la mancare ca sa mananc dulciuri, deci probabil ca mamosteneste...daca asa ceva se poate mosteni.Dar am observat de mult ca lui david ii palc mancarurile dulci si nu ii plac acriturile.am incercat de cateva ori sa-i dau muraturi, dar a refuzat de fiecare data.Nici iaurtul nu-l mananca daca este acru, dar nici eu nu-l mananc, motiv pt care cumparam mai mult sana.

aaaaaaaaaaaa....voiam sa va intreb daca nu repetam operatiunea mosul de anul trecut.Mav ce zici, te mai bagi sa faci organizarea, ca ai deja mana formata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Monicus, ma bag imediat la poze. Pana atunci las o , z s-a luat dupa stim noi cine , si s-a trezit la 6 juma.

Malinas, la fel si z, nici o muratura, nimic, Dar nici prajituri de casa. In schimb sfanta ciocolata si bobo, sa fie dimineata, la brunch, la lunch, la 5 o`clock, la cina. Nu-i dau, le arunc uneori sa nu fiu tentata, ca s-o las sa planga, si se calmeaza, o iau cu altele... dar ii mai si dau, alteori, altfel de unde sa stie de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Monicus, super pozele! Ce cocheta, ce delicata, ce bolero! Deci fu si Bertha, de-abia astept sa ma delectez si cu pozele ei. Superbe!

Malinas, ma gandeam si eu zilele trecute la operatiunea Mosul, insa e cam tarziu. Deja Mos Nicolae e saptamana viitoare. Insa mai vine un Mos. Ne bagam? Eu trag la sorti daca vreti, cu z, sau uite, cu Eli. Sau cu Ionu a lu Eli.
O fac atunci strigare publica?
Cine vrea operatiune Mos? Va puteti inscrie aici! Sa fixam o data limita? Ziceti voi.

Mergi la inceput

Neata,

Mai fetelor eu nu stiu ce se intampla la mine in casa de nu adorme copilul decat cu urlete.La ai mei nu a scos un sunet, iar la noi....crize de isterie...aseara am pus-o in patut si a inceput sa urle...apoi s-a mai calmat, s-a dezbracat de pantaloni si chilotei, am lasat-o un pic asa, apoi m-am dus s-o imbrac ca erau piciorusele reci...si au inceput urletele.Am luat-o cu mine in pat pe la 23 si a adormit pe la 23.30.Azi noapte a plans si in somn...
Ma gandesc sa aduc un preot sa faca o slujba, nu mai stiu, mi-e groaza de ora somnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Eli
Monicus dulce tare Ana !
si pozele reusite, felicitari Vrabiuta, multa bafta cu studioul foto!
Ramo, ai un pic de rabdare cu ea, e normal sa sufere dupa suzeta.

Mergi la inceput

Stiu ca e normal sa sufere dupa suzeta...dar la mama de ce nu sufera???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

manumanu, carne de porc de la 3 ani

Mergi la inceput

M-am inscris la Mos....

Mergi la inceput