*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 6
eliza_cri spune:
buna fetele
buei si eu vreau la mos gasim si noi ceva cat sa incropim un cadou ..deci il imprumut pe tata ion ca pana nasc si ma externeaza se incriu suficiente fete sper eu
bon venit ion, facut bagaj, venit neni revizie gaze cica dureaza in puii mei...si plecat la drum sper pe la 1.....
plec la drum cu inima grea l-am visat pe Pavel frumos grasut, cum il stiam inainte de operatii mia- zambit..stiu ar trebui sa ma imbarbatez, dar zau de pot....va pupam, va imbratisam...si revin uc multumirile de rigoare dupa nascare..sa ma simt ca la oscaruri
38+Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
malinas spune:
M-am inscris la mos.
Ramo, cred ca esti tu foarte stresata in general si ii transmiti aceeasi stare si Sarei.Si nu e vorba doar de situatia asta, ci in general.Incerca sa te mai calmezi un pic.SAra este acum destul de mare cat sa poti sa comunici cu ea, iar ea sa poata comunica cu tine.Sunt sigura ca a inteles ca nu mai primeste suzeta, dar stie ca poate sa profite de tine, ca te poate aduce pe culmile disperarii si incearca sa te santajeze, poate, poate obtine altceva.LSi la David am observat ca are cu mine un comportament total diferit fata de bunici si fata de Liviu.Este clar ca mie imi aplica alt tratament, pt ca si eu tind sa-l cocolosesc si sa exagerez, dar, cred, ca sunt un pic mai temperata decat esti.Probabil ca e varsta.Deci...incearca sa te mai linistesti si ai sa vezi ca o sa fie mai bine.
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Printesa01 manumanu, carne de porc de la 3 ani |
da da...
chiar alaltaieri a scapat la ea, nu gustat, cantitate mare si tot nu se mai satura. Cam rar ma indur sa o opresc de la mancare dar cred ca a bagat 200 de grame pana am zis stop.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicus spune:
Multumim frumos pentru complimente.. ne faci sa ne inrosim..Da, a fost si bertha, iuliacospy si monicabo. Ne-am intalnit si mi-a parut atat de bine ca le-am intalnit pe mamici si pe cozonacele.
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Monicus, super pozele! Ce cocheta, ce delicata, ce bolero! Deci fu si Bertha, de-abia astept sa ma delectez si cu pozele ei. Superbe! |
oceanborn multmim frumos draga mamica pentru cuvintele frumoase, intr-adevar a fost f frumos la vrabiuta in studio.
Si eu stiu ca, carnea de porc se da de la 3 ani. Nu i-am dat nici noi.. cu siguranta va fi mai tarziu.
bebecris spune:
eli...tinem pumnii....draga mea!! o sa fie f bine si o sa veniti repede acasa cu printesa voastra...
david s-a comportat extraordinar la ai mei..aseara cand ne-am dus sa-l luam nu a vrut sa plece....parca imi pare rau ca nu l-am mai lasat pana miercuri....oricum o sa mai repet figura si o sa-l trimit o data la 2 saptamani la ai mei...se inteleg super bine... ne-am intors de la bran cu cadouri....i l-am luat de sf andrei pe pluto, i-am luat un calut gonflabil de la poiana tapului, puzzle din lemn cu CARS, o felicitare muzicala cu mickey si toata gasca, i-=am luat pentyru mos nicolae pe FULGER MCQUEEN din plus..a mai tot primit si de la socrii, un puzzle din lemn cu litere, botosi de casa...etc....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 27+cuMATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
manumanu spune:
Fetele, multumesc pentru raspunsurile legate de mancare. Ma gandeam si eu ca trebuie sa lasam carnea de porc pe mai tarziu.
ELI, ma rog pentru tine, sa fie bine si abia asteptam poze cu zanuta in brate si fericita!
RAMO, Sara stie ca pe tine te poate "santaja" mai usor si, in plus, cum zicea si Malinas, te simte mai mult decat crezi. Fii consecventa in continuare si multa bafta. O sa vezi ca o sa treaca repede. Pai voi ati trecut asa repede la olita, sunteti avansate mai fetelor, n-o sa va impiedicati de o suzeta!
MONICUS< sunt superbe pozele, Ana e o dulceee... Si eu vreau poze in studio! O sa ma interesez ce mai exista prin Sibiu, poate facem si noi acuma de sarbatori.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
loryd spune:
Salutare dragi mamici!
Iar am lipsit ceva timp de pe aici dar motivat. Am fost la parintii mei cam 1 luna. Acum suntem la noi acasa. Ce bine e sa fii in locusorul tau.
Eu voiam sa va intreb cam ce idei de cadouri pentru Craciun aveti pentru cei mici. Sunt in cautare si nu stiu exact ce sa iau . Si am vasut ca faceti insrieri pentru mos. Vrem si noi dar nu ma pot inscrie unde a facut Anca lista. Cum fac?
Si mai am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa-i iau lui Lory 1 masuta cu scaune de la IKEA (mammut) dar o sa vorbesc cu cineva sa se duca sa le ia. Intrebarea e sunt voluminoase pachetele? Pt ca banuiesc ca nu sunt asamblate.
Am ratat multe aniversari. Le spun cu scuzele de rigoare "La multi ani" tuturor cozonaceilor si cozonacitelor care au implinit 2 ani in ultima luna. Sa fie sanatosi, mereu voiosi si sa-si bucure parintii..
Eli .
Monicus, am admirat o adevarata printesa. Tare mult mi-a placut de ea, asa delicata si frumoasa. Sa va traiasca! .
AA, poze de la 2 ani avem la semnatura pentru doritori
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
anca_27 spune:
Loryd, daca dai click aici, trebuie sa te poti scrie pe lista https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD#
Daca totusi nu poti, te trec eu.
Deci pe Eli o trec eu, din oficiu.
O saptamana e prea mult data limita de inscris?
Mai dati goarna in tara poate mai sunt doritori, chiar de nu ne citesc des.
bebecris spune:
http://www.facebook.com/cgavrila1#!/photo.php?fbid=176830468994715&set=o.138958249459306
ne ajutati si pe noi cu un like?rebuie apasat pe degetul tinut in sus (like)...
multumim si va pupam
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 28+cuMATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story