*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 7
Ramo2007 spune:
Am fost afara, la plimbare vreo ora si un pic.A papat, a facut pipi la olita si cand s-o ridic nu si nu...stia ca urmeaza nani.Am imbracat- cu pijamalele, ne-am inchinat si am pus-o in patut...a marait un pic...de intimidare zic si eu, eu m-am pus in pat si i-am spus ca fac nani, a pus si ea caputul pe perna, si-a luat pausa in brate, s-a mai perpelit un pic cand pe burta, cand pe spate si a adormit la 14.Doamne ajuta sa fie asa si in continuare!
Chiar ma gandeam cat de repede s-a obisnuit cu olita, la 10 luni si ca de la 1 an jumatate nu mai are pampers deloc...si uite ce patim cu suzeta...trebuia sa avem si noi o problemuta
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Loryd, daca dai click aici, trebuie sa te poti scrie pe lista https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD# Daca totusi nu poti, te trec eu. Deci pe Eli o trec eu, din oficiu. O saptamana e prea mult data limita de inscris? Mai dati goarna in tara poate mai sunt doritori, chiar de nu ne citesc des. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9235&n=Cizme-maron--camel" target="_blank">Produse la Bazar ............... http://la-taclale.ro/" target="_blank">La Taclale |
propun perioada de inscriere pana pe 5 dec.Tot pana pe 5 decembrie persoanele care se inscriu trimit pe PM ancai adresa si numele destinatarului.Pana pe 7 decembrie anca trimite participantilor numele si adresa castigatorului. Iar in perioada 15-19 decemrbie trimiterea cadourilor.
Propun ca acest timesheet sa fie trecut si in fisierul in care se face inscrierea doritorilor sa participe la actiunea mosul, astfel incat toate datele sa fie centralizate.Apoi sa trimitem mesaj tutror celor pe care ii avem in lista de yahoo, din grupul cozonaceilor, ca sa facem cunoscuta actiunea.Ce ziceti?
monicus spune:
Multumim frumos pentru aprecieri.. este atat de frumos sa vezi pe puiutzul tau cum il fotografiaza... cum prinde momentele...ce mai..
Ar fi super sa fie si la voi in oras.. si cred ca exista astfel de studiori.. pentru ca Sibiu este un oras mare si sigur.. vei gasi sa ii fotografiezi pe cozonaceii vorbareti. Este o idee frumoasa sa aveti fotografii frumoase si din studio prinse.
Succes.
MONICUS< sunt superbe pozele, Ana e o dulceee... Si eu vreau poze in studio! O sa ma interesez ce mai exista prin Sibiu, poate facem si noi acuma de sarbatori. |
loryd bien ati revenit pe acasa.. V-a priit sederea..ne bucuram.
ff frumoase pozele.. ce bine va distrati impreuna... si vad ca s-a simtit in largul ei la bunici.. cred ca a fost f rasfatata.. .sa fie sanatoasa si sa va umple inimile cu bucurii.
oceanborn spune:
Lory, noi i-am luat cadou de craciun dar cum facem de obicei..i le-am dat deja , asa ca o sa mai facem o tura prin magazine chiar inainte de sarbatori .un laptop de la 2 la 5 ani, are si jocuri simple si lui th ii plac cateva,cele cu numere si de logica(cu forme geometrice). i-am mai luat un joc, nu stiu exact cum ii zice, aveam si noi cand eram mai mici, cu animale pesti etc daca nimeream imaginea cu denumirea exacta se aprindea un bec(era pt copii mai mari, tin minte ca erau si denumirile stiintifice).acesta s . n . sapientino, o tablita vorbitoare cu 2 pixuri, pe tablita se aseaza diverse planse cu gaurele, trb sa asocieze cate 2 chestii.jumatati de obiect, numere(numarul 5- 5 mere- eu numar merele iar el trb sa gaseasca nr), , culori etc. e de la 3 ani dar le facem impreuna si cu toate ca n-am vrut sa-l luam acum imi pare bine, e f interesat de el si e o activitate placuta impreuna.
I-am interzis sotului sa se mai uite dupa masini.
Casuta lui Mickey am vazut-o, nu m-a incantat deloc si e si scumpa pentru ce are, 50 euro, cam mult.
din ce am vazut eu pe aici, sunt f multe jucarii care fura ochii dar sunt genul de jucarii care plicitsesc repede si costa foarte mult.
Ramo2007 spune:
Malinas, despre ce castigator vorbesti?
Din cate stiu, anul trecut Mav a centralizat lista cu fetele inscrise si tot ea (mai exact Sebi) a tras la sorti expeditorii si destinatarii.
malinas spune:
citat din mesajul lui Ramo2007 Malinas, despre ce castigator vorbesti? Din cate stiu, anul trecut Mav a centralizat lista cu fetele inscrise si tot ea (mai exact Sebi) a tras la sorti expeditorii si destinatarii. |
"castigator" = numele persoanei careia trebuie sa ii cumparam cadou.Am uitat sa pun ghilimelele.
Printesa01 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
da da... chiar alaltaieri a scapat la ea, nu gustat, cantitate mare si tot nu se mai satura. Cam rar ma indur sa o opresc de la mancare dar cred ca a bagat 200 de grame pana am zis stop. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Doamna, io am zis doar cum trebuie, nu cum fac eu
daca as scrie cate interzise mananca fi-miu, ati da cu mine de tozti peretzii
daca nu sunt pe faza, la gradinita fura pachetele de mancare ale colegilor lui Alex sau linge farfuriile cu resturi. Mai, copilul asta numai la haleala se gandeste
isi trage un scaun, si il gasesti scotocind prin frigider
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Printesa01 daca nu sunt pe faza, la gradinita fura pachetele de mancare ale colegilor lui Alex sau linge farfuriile cu resturi. Mai, copilul asta numai la haleala se gandeste isi trage un scaun, si il gasesti scotocind prin frigider |
Bine ati venit in club!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD#
Malinas, mersic!
Cine mai are idei, poftiti, eu sunt pe fuga si iar pe fuga... Puteti modifica si-n text, dupa vrere si placere.