*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 15
manumanu spune:
Felicitari ELI! Bun venit pe lume, printesa Antonia Stefania!
Multumim, ANCA, pentru vesti!
HERA, pupam sa treaca durerile si sa vina cat mai mult laptic! 
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
NEBUNICA-ZAPACICA, felicitari pentru sarcina! Nu-ti face probleme cu puiul mare, da-i asa cum a zis doctorita, important e sa se hidrateze cat mai bine, iar unul din remedii va functiona si asupra cauzei, oricare ar fi ea. Zeama de orez e foarte buna, noi cand am avut probleme (e drept, numai scaun moale, apos, nu si voma), le-am facut laptele cu ea si a functionat, si mai e si hranitoare. De asemenea, noua ne-a mai recomandat dr Biotics Baby pt refacerea florei intestinale.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicabo spune:
La multi ani tuturor!
Eli, sa va traiasca fetita. sa fie sanatoasa!
Bine ca a fost totul ok!
Nebunica, felicitari pt sarcina
Hera, imi pare rau pt problemele de la nastere! Bine ca suteti bine cu totii, asta este important in primul rand, cu laptele se rezolva, totusi ii dai si san, si asta conteaza. Ca mai vine si completarea, nu vad nici o problema
Tot cu Tutunaru ai nascut?
La multi ani Teodora (aleinad.g) si David Bogdan (gabriellag)!

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Darling_ spune:
Ce de vesti bune ![]()
Eli felicitari
sa va traiasca printesa Antonia, sa fie sanatoasa si voioasa alaturi de Dimi. Acum sunteti 4
, sa vezi ce frumos e
. Anca multu de vesti 
Nebunica felicitari pentru samburel, sarcina usoara si bb sanatos si la termen. Multa sanatate lui Victoras
, continua cu lichidele ca e cel mai important. Cantitati mici si dese, nu-i da mult sa nu dea afara tot, asa cate putin, incet incet o sa treaca. A avut si Edu ceva asemanator, nici nu vroia sa vada mancarea, o zi a stat numai cu saruri de rehidratare si ceai de menta. Nu i-am dat deloc lapte ca-i provoca imediat diaree violenta. Ii puneam si eu Biotix in ceai.
Ramo petrecere frumoasa!
Daniela sa va traiasca Teodora
sa creasca mare si frumoasa si sa aiba o viata frumoasa 
noi am fost iar la dr azi ca tr sa facem primul set de vaccinuri. L-am amanat pt sapt viitoare ca inca se reface dupa bronsiolita. Respira usor acum doar ca tuseste destul de productiv. E tare plangacios si agitat in ultimul timp
.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
Darling_ spune:
Hera
, stiu cum e sa ai o experienta traumatizanta la nastere, e tare greu, nu vreau sa intru in detalii. Sper sa-ti revii cat mai repede, bine ca suneti sanatosi. O sa se regleze si lapticul, continua sa-l pui cat ai des la san pe Edutzu (frumos nume
)
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
criss703 spune:
Hera da am alaptat-o 8 luni , 4 1/2 exclusiv san iar apoi in completare Nan (asta ii dadusera la inceput in spital) .In primele 2-3 zile nu cred ca am avut deloc lapte (eventual cativa stropi) si cum am spus in spital i-au dat biberon cu Nan iar de la mine nu incerca sa suga ca era satula si adormita .Abia din a 3-a zi acasa am riscat si nu i-am mai dat lapte praf si fiind rupta de foame a inceput sa suga si de la mine .Laptele a venit pe parcurs , o tineam si cate 1 1/2 ore la san .Nu am avut lapte in exces , sa ramana de la o masa la alta (am folosit si pompa de san) dar asa incet-incet am lungit-o pana la 8 luni .Aaaa si bea ceaiuri multe pt. lactatie , eu am baut de la Fares in general .De cezariana ce sa-ti zic..e bine sa porti centura de la inceput(eu am pus-o tarziu si burta s-a treas mai greu ) exercitii fizice dupa 6 luni ..dar la mine a mai fost o problema nu s-a absorbit ata din interior si desi se voindecase in exterior s-a deschis iar pana a migrat afara si ata interioara , se intampla rar , dar mi-ar fi prins bine daca as fi stiut , sper sa nu fie cazul tau
Refacere rapida si usoara si laptic pt. cel mic !
Fluturasha aaaa da am vazut poza cu Delia e tare draguta si delicata
.Tu cum te mai simti ?
Nebunica Biotix am dat si noi cand era deranjata la stomac si Smecta pt. copii pt. scaune apoase .Debridadul e iar pt. reglarea tranzitului intestinal dar e tratament de durata mai lunga .
Oceanborn
cauta-ne ! Thomas cati carlionti mai are ??
ca esti tare scumpa la pus poze !![]()
Ramo2007 spune:
Din cei 4 copii invitati la petrecere...vine doar unul...nepoata-mea, restul sunt raciti
...de 2 din ei stiam de la sf sapt, iar de finut am aflat acum...
Sara se va distra oricum si cu adultii ca toti o iubesc...iar la programul pt.copii vom participa si noi, cei mari...dar imi pare rau ca nu va putea sa impartaseasca bucuria si cu prietenii de varsta ei...deh, e sezonul racelilor.
Olivia26 spune:
Felicitari, Eli! Bun venit, Antonia! Refacere rapida, sa va traiasca puii scumpi.
Hera
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
fluturasha23 spune:
Felicitari Eli! Recuperare rapida si multa sanatate Antoniei!
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia