*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

dragi cozonacei...
Teodora de aleinad.g,
David Bogdan de gabriellag
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Sunt patrioti adevarati cozonaceii.

criss703 am vazut o cozonacica tare dragalasa.. care s-a distrat de ziua ei.. si cate cadouri.. a fost foarte rasfata de cei dragi.. si ce zambet frumos are. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de printesa.
Te-ai obisnuit cu serviciul.. si dragalasa.. s-a obisnuit cu noul tau program?

Nebunica _zapacica sanatate multa puiutzului tau.. si sarcina usoara si fara greturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pa pagina 13 (edit, se facuse 14 intre timp) am in sfarsit vesti bune...
A nascut Eliiiiiiii!
Pe la 10 si ceva, o mandrete de fata
de 3060g si 50cm!

M-a sunat ea acum, dupa voce e foarte bine, happy, cea mica a plans imediat, zicea Eli ca nici n-a scos-o bine si urla, e o fomista, Rh negativ, deci nu mai e nevoie de vaccin.
I-a facut rahianestezie, dupa cat de bine era la tel cred ca pe seara o transfera de la terapie intensiva, cea mica, citez, `e la gradinita` acum.

Bun venit, Antonia Stefania, in zi de sarbatoare, frumos sa cresti, parintii sa-i implinesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce veste frumoasa.. este o patrioata... sa fie sanatoasa si sa fie o mancacioasa si fara colici. Mamicii rafacere rapida... si sa intoarca acasa cat mai repede.
Multumim de veste anca_27

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Pa pagina 13 (edit, se facuse 14 intre timp) am in sfarsit vesti bune...
A nascut Eliiiiiiii!
Pe la 10 si ceva, o mandrete de fata
de 3060g si 50cm!

M-a sunat ea acum, dupa voce e foarte bine, happy, cea mica a plans imediat, zicea Eli ca nici n-a scos-o bine si urla, e o fomista, Rh negativ, deci nu mai e nevoie de vaccin.
I-a facut rahianestezie, dupa cat de bine era la tel cred ca pe seara o transfera de la terapie intensiva, cea mica, citez, `e la gradinita` acum.

Bun venit, Antonia Stefania, in zi de sarbatoare, frumos sa cresti, parintii sa-i implinesti!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicitar Eli sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de copilasii vostrii toata viata. Si recuperare cat mai rapida si mult laptic in tzitzi.

Nebunica-zapacica felicitari pt sarcina, sa fie cat mai usoara posibil.

Acum sa va spun cateva vb si despre noi. Dupa cum bine ati aflat am fost nevoita sa fac cezariana. A fost cea mai groaznica experienta din viata mea. Nu aveam cum sa nasc altfel, bebe a fost cu capusorul in sus si mai avea si dubla circulara de cordon si infasurat cordonul o data in jurul corpului. Saracutul cred ca s-o fi chinuit sa se intoarca dar nu a mai reusit. Asta e acum bine ca este el bine si sanatos. Eu am avut hemoragie pe masa de operatie, de vreo 3 ori mi-a scazut tensiunea, s-au chinuit sa ma readuca la lumina ca sa zic eu asa, ca simteam ca ma scufund...Off dar a trecut...numai zic durerile de dupa. Groaznic...Ca drept urmare nu prea am nici laptic, in conditiile in care am alaptat-o pe Lorena 1 an si 1 luna....Acum ii dau si completare caci nu ii ajunge si isi suge pumnii ... of si mie mi se rupe sufletul ca nu vreau sa fie diferit de sora lui....dar dc asta e sa fie...trebuie sa ma resemnez. Ma gandesc ca, pe masura ce imi voi reveni si fizic si emotional poate se va regla productia..

Sa va povestesc si de reactia Lorenei. A fost f geloasa primele 2 zile, cand il alaptam pe bebe trebuia s-o iau si pe ea in brate, offf mititica... nu stia cum trebuie sa se comporte cu el. Insa cu multa rabdare zic eu ca am adus-o incet incet pe calea cea buna. Sper sa ne fie bine in continuare. Offf nu mai pot scrie, mai revin.
Va pup.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, felicitari, bun venit pui mic in zi de sarbatoare!!!
Nebunica, felicitari pt sarcina si sanatate lui Victor!

Noi tot in plansete adormim, dar suntem pe calea cea buna...timpul de plans e din ce in ce mai scurt!
Ne pregatim intens pt ziua de maine, tati e la restaurant sa dea ultimile instructiuni, eu diseara ma duc la manichiura..am pus sa fac si o ciorbita.
Maine nu voi avea timp sa intru, o sa fiu pe fuga... la coafor, apoi acasa, trebuie s-o trezesc pe Sara, s-o pregatesc si sa plecam la party.
Intru cu vesti vineri spre seara sau sambata...dupa ce ne refacem...
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

ELI FELICITARI! SA TRAIASCA MICUTA ANTONIA STEFANIA! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eliii felicitari ! Bun venit pe lume in zi de sarbatoare Antonia Stefania !

Hera asa e la cezariana , cu tensiunea am patit la fel , recuperarea e mai dificila si de durata ...dar trece si-ti vei reveni si fizic si emotional

Dandusa , ooo multumim ,multumim ne-a crescut deja inima de la atatea laude ...dar prind bine din cand in cand si noi cretulina si blondu'

Monicus ..inca nu pot zice ca m-am obijnuit la servici dar asta este mergem inainte ! Sofi inca e cam derutata mai ales dimineata la trezire ca nu stie pe cine v-a gasi (tata, unul din bunici , azi eu..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Criss dar cu lactatia cum e? Tu ai avut probleme la inceput? Din cate imi amintesc ai alaptat si tu ceva timp pe printesa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ce veste buna!!! Eli, felicitari !!! multa sanatate, refacere rapida si tot ce-i bun si frumos in viata, micutei Antonia Stefania!!!

Hera, prin ce ai trecut! bine ca totul e in regula acum, sper sa ai mai mult laptic, chiar daca n-o fi asa sa nu te invinovatesti pentru asta, important e ca sunteti bine amandoi ! asteptam poze!

Fluturasha am vazut poza cu bebelina, o dulceata!!!!!

Criss, am ratat pozelecu gagicuta noastra, trb sa caut din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI TEODORA!Sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe parinti!

Mergi la inceput