*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata!

Hai Eliii. Asteptam vestile bune. Si cat asteptam va invit la o cafea sau ceai sau suc, dupa preferinte.
Azi este si la noi sarbatoare, e ziua tatalui meu. Imi pare asa rau ca nu sunt langa el azi dar i-am trimis www.onetruemedia.com/shared?p=cc61c0ef59e1b5af0f0839&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ceva dimineata

La multi ani Teodora. . Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.

Nebunica felicitari pentru burtica si multa sanatate lui Victor. Pupam frumuselul sa-i treaca repede. Sa ne tii la curent.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

TEODORA

Anca nicio veste?

Loryd sa-ti traiasca tatal!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Romani de pretutindeni !

La multi ani Teodora ! Sa cresti mare , sanatoasa si norocoasa alaturi de familia ta frumoasa !

Haide Eliii

Nebunica _zapacica sanatate multa lui Victor si tie felicitaaaari mamix2
, sarcina usoara si la termen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Haide Eliiiiiii,ma gandesc la tine!

Criss,
am deschis in fuga pozele voastre si brusc m-am relaxat.am uitat ca n-aveam timp si le-am savurat la max.santeti atat de frumoaseee,amandoua!atat de delicateee.mor de drag!tablourile cu voi doua ar trebui sa le vad in tot orasul.hai pune-te pe treaba,fa portofoliul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Teodora,sa cresti mare,sanatoasa!

Nebunica,
felicitariiii pentru sarcina si sanatate multa puiului mic!
Lory,
m-ai emotionat tare cu filmuletul pt taticul drag!nu stiu sentimentul...,l-am avut f putin timp in viata mea.in mintea mea fiecare fata care are un tata,este o fata norocoasa!sa-ti traiasca,sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Teodora, David Bogdan multa sanatate si petreceri frumoase!

cu intarziere pentru:

Vlad Stefan de Kita
Mihnea de neamtu_c74
Adina si Alexandru de Marush
Eliza Gabriela de Mickyyy
Bogdan Andrei de machus
Diana Andreea de mada_rozz
Matei de mariana28
Sara Andreea de IuliaCospy

Felicitari Nebunica, sa fie sanatos si norocs bb! Taceai si nu ziceai nimic. Sper ca n-ai greturi sau alte neplaceri.
Anca, te asteptam cu vesti bune.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Va multumim din suflet pentru urari, sunteti scumpe, scumpe! Sa vi se intoarca inzecit, sa va traiasca puisorii si sa va bucurati din plin de ei!

Invitam si noi virtual toti cozonaceii la o felie de tort si un suc de portocale.

Si ... pentru ca tot suntem la masa ... vorbeati zilele trecute de carne de porc si dulciuri. Thea a servit din ambele. Muschiulet de porc la gratar cand si cand, iar ciocolata (cacao, cum ii spune ea) aproape zilnic ca Bodan Eu sunt de parere ca la varsta asta pot manca orice, bineinteles in limite rezonabile. Dar la noi nu se pune problema cantitatii, ca ea se limiteaza singura, nu e mare mancacioasa,indiferent de fel.

Mergi la inceput

Nebunica, felicitari pentru burtica! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!

Cozonacelul ce mai face? Ce a zis medicul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd
Azi este si la noi sarbatoare, e ziua tatalui meu.

La multi ani, fericiti si impliniti, tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Multumesc mult pentru urari, mamici dragi M-ati emotionat pe bebe 2 il asteptam de mult, deja ma gandeam ca ceva e in neregula, se pare ca doar nu era momentul potrivit, pe 14 dec merg la eco sa vedem ce face samburelul..abia astept

Victor e la regim de azi, numai lichide, supe, zeama in care a fiert orezul, poate un iaurt sau o banana pe seara daca urla rau de foame...voi v-ati confruntat cu o situatie de genul aste, e bine sa-i dau asa? Mi se pare ca o sa faca foamea, dar mi-e si frica de un alt episod de voma..nici nu stiu ce a cauzat-o, doctorita zicea ca are multe gaze in stomac, e posibil sa fi mancat ceva ce nu i-a priit, poate de la mucisori, poate e un inceput de gastrita..pai si eu ce fac, dau cu banu' sa vad care e cauza...off, o sa-i pun si un supozitor impotriva starilor de voma si sper sa fie bine.

Otilia nu ma certa, ca tu mai aveai putin si nasteai cand ne-ai anuntat , intentionam zilele astea sa va spun, deja imi pusesem semnatura, dar nu am intotdeauna timp sa fac tot ce imi propun. Greturi inca nu am, la Victor n-am avut deloc, sper sa am noroc si de data asta.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 4+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput