*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Felicitari Eli!!! Sa-ti traiasca mandretea de fata si sa te bucuri de ea! Refacere cat mai rapida, mult laptic si sa nu stiti de colici!

Edit: Anca multumim pentru asa veste buna!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Fluturasha aaaa da am vazut poza cu Delia e tare draguta si delicata .Tu cum te mai simti ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Criss, eu sunt bine. M-am recuperat foarte repede dupa cezariana cu epidurala (e muuuult mai bine decat cu generala). Delia e fff mancacioasa - sper sa recupereze repede caci acum are 2300g. Cu Iulia nu am avut probleme de gelozie pana acum si sper ca nici de acum inainte.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Deci pana la urma cand e nascuta Delia? Pe 25 nov cu 1 zi inainte de aface iulia 2 ani? Frumos, veti avea 2 zile una dupa alta, petrecere continua
In conditiile astea treci dintr-un CIC in altul? Ca stiu ca iti faceai probleme, intrebai la legislative...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ELIIIIIIII....FELICITARI!!!BINE AI VENIT PE LUME ANTONIA!!!!!
nebunica.....sarcina usoara si nastere la termen!!!!

hera.....bea multe lichide si in special ceaiuri de lactatie..eu am folosi FARES o perioada si apoi am trecut pe TEEKANNE care este ffff bun si gustos...iti trebuie liniste!!! si eu am trecut prin probleme la nasterea lui david (stiti foarte bine ce a fost) si mi-a venit laptele in cincea zi de la nastree...am avut rabdare, am baut ceaiuri gramada...
stiu ca centura nu este indicata dupa cezariana....ginecologul meu nici nu vrea sa auda de centura...pentru ca este totusi vorba de o operatie, de o cusatura, iar uterul trebuie sa se micsoreze de la sine....dupa 6 saptamani sunt indicate abdomene, dar fara a forta....depinde oricum de fiecare organism...la mine burta a disparut in vara asta, chiar inainte sa raman insarcinata!!!!!!
cea mai buna pompa este copilul..dacaa el este pus la san, laptele poate veni fara probleme...

pupici de la o gravidutza care lupta zilnic cu 2 baieti, unul mai activ ca altul!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 28+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna seara mamici si cozonacei!Bun venit pe lume fratiorilor si surioarelor mai mici!

Va multumim mult de urari si ne bucuram ca v-ati amintit de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Eli felicitari mamico! . Sa va traiasca scumpetea de fata, sa fie mancacioasa si fara colici iar tie iti doresc recuperare usoara si mult laptic .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile adresate tatalui meu.Sunteti minunate.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Deci pana la urma cand e nascuta Delia? Pe 25 nov cu 1 zi inainte de aface iulia 2 ani? Frumos, veti avea 2 zile una dupa alta, petrecere continua
In conditiile astea treci dintr-un CIC in altul? Ca stiu ca iti faceai probleme, intrebai la legislative...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Pe 22 (cu 4 zile inainte de Iulia), s-a grabit cu 3 saptamani. Da, multumesc, stiu ca mi-ai raspuns acolo.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Loryd sa-ti traiasca taticul si sa te bucuri de el! Foarte frumos filmuletul, sigur l-a emotionat!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Eu am inceput serviciul pe 1 sept, am f putin timp liber, dar va citesc de cate ori am putin timp liber.
despre Matei ce sa spun... ca e mare, ascultator, vorbeste toata ziua si sta cu bunicile cat sunt eu la servici....a si de la 2 ani se cere la olita...cra cra cra

Cateva poze de la 2 ani, sper sa se vada
http://matei-andrei.weebly.com/poze-la-doi-ani.html

Mergi la inceput