mereu palida
Raspunsuri - Pagina 3
pisellino spune:
am fost la analize normal ca m-a durut si mi-a venit rau sau creierul meu a crescut senzatia de durere
pe robi l-a tinut un medic rezident de acolo ca nu aveau asistente disponibile si cand am intrat in cabinetul lui nu mai stia omul ce sa-i dea lui robi sa taca ii imprastiase o mapa cu foi pe jos, sper ca nu erau importante si se juca puiul meu cu ala de ascultat plamanii
raspunsul nu mi l-au dat, au zis ca i-l transmit direct medicului de familie, maine il sun pe el si imi zice exact ce am
va multumesc pentru galerie
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
EllaX spune:
No, bine ca a trecut intepatul! Ai fost curajoasa - te-ai dus repede la analize, chiar daca stiai ca ti-e frica de intepat!
Te asteptam maine cu vesti!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
Sabina spune:
Bravo, ai vazut ca a trecut?
asa eram si eu sa stii....acu nu mai am nicio treaba, merg la spital, intind labuta la perfuzie...analizele mi se par deja distractie ;)
S-auzim de bine maine si sanatate!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
pisellino spune:
a venit rezultatul, mi-au facut si o analiza pentru ficat nu stiu exact cum se numeste si a iesit super super rea, in rest calcemia si glicemia toate astea sunt in limita, nici foarte mari dar nici scazute, in rest cu ficatul e naspa, medicul meu a zis ca de-asta eram galbena si nu palida la fata. incep tratamentul de maine ca azi nu mai merg la farmacie ca ploua si deja m-a udat toata pe drum, medicul a zis ca nu vrea sa ma sperie dar nu e de bine. cand ma bucuram ca a trecut greul de unde ca joi tre sa fac alta analiza tot pentru ficat
adevarul e ca aveam de mult in cap sa merg la analize ca arat palida toata si am mereu un gust amar, dar fara interventia voastra nu ma duceam in veci. va multumesc fetelor
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
nikole spune:
Bine ca ai mers!!!
Tine cu sfintenie tratamentul, si ocupa-te de tine.
Sanatate multa iti doresc
ina.click spune:
Ei poftim si tu vroiai sa aplici retusuri cosmetice. Bine ca te-ai dus. Felicitari!
Mult succes cu tratamentul si sa vezi ca in final vor reveni si bujorii in obrajori
26 +
iulix spune:
Lasa Pisellino, ca se rezolva cu tratament. Ma bucur ca te-am putut ajuta si acum stii de la ce vine problema. Acum tot ce trebuie sa faci e sa te ocupi de tine, sa iei pastilutele si totul va fi bine.
kariguld spune:
cum mai esti? ma gandeam la tine zilele astea, nu ai romani prin apropiere? cred ca ti-ar prinde bine putin ajutor, cateva ceasuri pe saptamana sau atunci cand ai de mers la medic ptr tine.
sanatate si putere iti doresc!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!