mereu palida

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

of ca m-ati convins ma duc la intepatoare am sunat dimineata pe medicul de familie si mi-a zis sa merg maine la el dupa trimitere si luni la... analize a zis ca poate e vreun microb in sange ca eu de fiecare data aveam analizele bune. ce m-as face fara voi?
multumesc

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pisellino mergi cu incredere la analize si sper sa iasa totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Pisellino, daca ne zici ora la care mergi la analize, luni iti facem si galerie. Sa vezi ce curaj prinzi!

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Daaa!!! Sunt de acord cu Ella. Scoatem agitatele si te sustinem.

Mergi la inceput

la ora 10 cum stau eu flamanda pana la ora aia si sa am pretentia sa nu cad pe jos acolo?

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu cazi, mai, ca nu-s vampiri
Lasa ca va fi bine

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

singura analiza pt care tre sa fii nemancata e glicemia....si uneori nici aia, daca e doar de rutina, serios.

Acum la Viena mi-au zis toti medicii ca sa nu care cumva sa mai stau nemancata atatea ore inainte de analize. Si mi-au luat vreo 15 eprubete pe putin....

Si du-te cu incredere, am facut si eu ca tine anul trecut toata vara si toamna...si cand am ajuns la dr era aproape prea tarziu, asa puternica era anemia.
Deci curaj, e o intepatura ca de tantar care te va linisti in final.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Mai sunt vreo cateva analize de sange pt care e recomandat sa stai nemancata (analize care au legatura cu organele tubului digestiv si anexele lui), dar glicemia e cea pt care trebuie sa stai nemancata (si sa bei doar apa), cu 2 ore inainte de "intepat". Daca mananci cu 3 ore inainte, n-are nicio importanta ca ai mancat: glicemia trebuie sa revina la normal la 2 ore dupa orice masa. Atentie la apa bauta ca sa ameteasca foamea: daca bei prea multa, modifica (scade) valorile unor chestii care se masoara din sange. Deci moderatie si la apa (dar nu sta insetata!).

Pisselino, o sa rezisti! Nu gasi motive sa nu mergi, acum ai zis ca mergi. Ai vazut ce ti-a spus si Sabina: du-te acum! Ia-ti o bomboana pentru imediat dupa ce iti ia sange, sa-ti creasca un pic glicemia, apoi mergi si mananca ceva.

Facem galerie maine!

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Pisellino mult curaj!!! Maine scoatem agitatiunile!!!

Mergi la inceput

multumesc fetelor, eu l-am terminat de imbracat pe robi si zbor ca e cam departe de mine si tre sa ajung acolo pana la 10 nu va mai povestesc ce visuri am avut azi-noapte mi-e frica dar o sa treaca, acum chiar sunt decisa sa vad ce e cu mine
va pupam, o zi frumoasa

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput