mereu palida
Raspunsuri - Pagina 2
pisellino spune:
of ca m-ati convins ma duc la intepatoare am sunat dimineata pe medicul de familie si mi-a zis sa merg maine la el dupa trimitere si luni la... analize a zis ca poate e vreun microb in sange ca eu de fiecare data aveam analizele bune. ce m-as face fara voi?
multumesc
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
EllaX spune:
Pisellino, daca ne zici ora la care mergi la analize, luni iti facem si galerie. Sa vezi ce curaj prinzi!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
pisellino spune:
la ora 10 cum stau eu flamanda pana la ora aia si sa am pretentia sa nu cad pe jos acolo?
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Sabina spune:
singura analiza pt care tre sa fii nemancata e glicemia....si uneori nici aia, daca e doar de rutina, serios.
Acum la Viena mi-au zis toti medicii ca sa nu care cumva sa mai stau nemancata atatea ore inainte de analize. Si mi-au luat vreo 15 eprubete pe putin....
Si du-te cu incredere, am facut si eu ca tine anul trecut toata vara si toamna...si cand am ajuns la dr era aproape prea tarziu, asa puternica era anemia.
Deci curaj, e o intepatura ca de tantar care te va linisti in final.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
EllaX spune:
Mai sunt vreo cateva analize de sange pt care e recomandat sa stai nemancata (analize care au legatura cu organele tubului digestiv si anexele lui), dar glicemia e cea pt care trebuie sa stai nemancata (si sa bei doar apa), cu 2 ore inainte de "intepat". Daca mananci cu 3 ore inainte, n-are nicio importanta ca ai mancat: glicemia trebuie sa revina la normal la 2 ore dupa orice masa. Atentie la apa bauta ca sa ameteasca foamea: daca bei prea multa, modifica (scade) valorile unor chestii care se masoara din sange. Deci moderatie si la apa (dar nu sta insetata!).
Pisselino, o sa rezisti! Nu gasi motive sa nu mergi, acum ai zis ca mergi. Ai vazut ce ti-a spus si Sabina: du-te acum! Ia-ti o bomboana pentru imediat dupa ce iti ia sange, sa-ti creasca un pic glicemia, apoi mergi si mananca ceva.
Facem galerie maine!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
pisellino spune:
multumesc fetelor, eu l-am terminat de imbracat pe robi si zbor ca e cam departe de mine si tre sa ajung acolo pana la 10 nu va mai povestesc ce visuri am avut azi-noapte mi-e frica dar o sa treaca, acum chiar sunt decisa sa vad ce e cu mine
va pupam, o zi frumoasa
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI