mereu palida

mereu palida | Autor: pisellino

Link direct la acest mesaj

fetelor m-am uitat azi pe niste poze mai vechi cu mine si eram asa de roz in obraji imi statea bine, m-am uitat dupa si in oglinda si mi-am dat seama ca sunt mereu palida in ultimul timp.beau si mai multa cafea dar nu pot renunta la ea,nici alimentatie nu am foarte sanatoasa ca nu am timp sa ma gandesc la mine. stiti vreun remediu, creme sau ceva?va multumesc

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Fumezi?
Fumatul ingalbeneste pielea si reduce circulatia sangelui.
Anemie?
Poate un set de analize ar ajuta.

Daca vrei doar sa apelezi la trucuri cosmetice, un fond de ten si un blush te pot (pre)face ca o piersica in obraji, dar paliditatea poate uneori fi un semn de alarma asupra starii de sanatate.

Eu zic sa incerci sa faci niste analize sa vezi cum stai cu Ca, Fe, etc. Schimba dieta pe alimente bogate in fier, incearca sa faci un pic de sport.
Pentru stimularea circulatiei capilare, foloseste prosoape aspre dupa baie si lufa. (buretele ala dintr-un fel de fibra)

Mult succes

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ina multumesc de raspuns.de fumat nu fumez si nu am fumat niciodata, analize in schimb n-am mai facut de multisor, mi se taie filmu' cand vad acul cred ca o sa apelez la fond de ten sa acopar desi ar fi mai bine sa remediez

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Dar macar treci pe o alimentatie bogata in fier, calciu, vitamine, etc. Rau din cate stiu eu nu are cum sa iti faca

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu zic ca iti trebuie analize. probabil oboseala si stresul din ultimile luni isi fac efectul.
mananca fructe, legume cu continut bogat de fier. asta pana ajungi la medic.

sanatate si putere multa iti doresc! un ptr Robi.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Pisellino, cunosc problema prea bine din pacate :( Si eu sunt alba ca varul si din pacate nu prea am ce face in afara de trucuri cosmetice. Imi fac analizele in fiecare an - ies perfect, mananc cat de cat sanatos, nu fumez, nu prea beau cafea si fac sport cel putin de 3 ori pe saptamana... Cred ca trebuie sa ma conformez ca asta mi-e felul..
Oh, ce nu fac bine deloc este ca nu dorm de-ajuns noaptea. Asta e o problema, dar din cauza lipsei de timp, nu prea am cum s-o remediez. Si nici nu prea stau pe afara, la aer curat. Mai ales pe frigul asta, nu stiu cum sa ajung mai repede inauntru la caldura

Si eu sunt tot pentru fond de ten si blush sau crema hidratanta colorata.. plus crema de protectie solara, chiar si iarna! Nu recomand bronzarea artificiala, chiar daca pe moment e o solutie bune, in timp indelungat iti face mai mult rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu zic ca un set de analize ar face sa iti mai dispara din indoieli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc de sfaturi fetelor, in seara asta am trecut la mancat fructe, eu nu le suport da de nevoie...am mancat un mar si a fost bun asa ca am mancat si marul nr 2 bineinteles ca o sapt probabil nu ma mai ating de mere dar e un inceput
va pupam, maine ma duc sa iau peste

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Si eu stiu ca o piele palida poate fi un semn de anemie, un deficit de fier, magneziu, acid folic.
Iti spun ca am avut si eu o perioada de eram ca ceara la fata, mai in adolescenta e drept, si anemia a fost cauza.
Dar aveam o culoare ciudata ce se extindea la ochi, buze, ce mai...aratam de parca uitasem sa inchid ochii

Macar la un medic de fam. poti ajunge?
tot e mai competent decat noi...cateva intrebari daca iti spune, si tot si-ar da seama daca ai vreo problema.

In aer liber iesi??

Mergi la inceput

Daca nu-ti plac fructele decat sa mananci putine si in sila mai bine ia un complex de vitamine de la farmacie. MagneB6 sau...chiar vitaminele prenatale :) Dar daca tii la silueta, cica uneori pot favoriza cresterea apetitului deci si ingrasarea.

Iti transpira rece mainile / picioarele?
Ai des carcei?
Ai pielea cianotica in jurul gurii? (ca un fel de umbra albastruie)
Iti amortesc des extremitatile, etc?

Daca le bifezi pe astea de sus ai probleme cu circulatia periferica probabil; vestea buna e ca se trateaza uneori exclusiv prin alimentatie si exercitii fizice bine coordonate. Alteori trebuie sa intervina si ajutorul medical, dar totul e spre binele tau.

Nu mai bine afli totusi ce se intampla? Nici mie nu imi place sa ma intepe la analize, dar nu ma uit la ac niciodata si incerc sa nu ma gandesc la ce mi se intampla.
Dureaza 10 secunde, durerea e suportabila, primesti rezultatele in maxim 1 saptamana. Si macar stii de unde sa te apuci de treaba dupa.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Hai, mai, pissellino, mergi sa-ti faci niste analize! Te rog! Daca ele or sa-ti spuna ca in sange totu-i ok, atunci e usor sa treci la fond de ten si blush si cateva vitamine. Nu-i usor sa traiesti cu griji, cum traiesti tu de ceva timp, si asta te poate "palizi", dar bea un ceai de sunatoare (calmeaza; sa fie neindulcit si fara lamaie), du-te la doctor si hai inapoi sa ne spui ce ai facut. Zi-le celor care iti iau sange ca ti-e tare frica, or sa se adapteze ei.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput