mereu palida
Raspunsuri - Pagina 4
pisellino spune:
mutumesc ca va ganditi la mine, eu am inceput tratamentul si am vomitat de nu mai aveam aer, ieri la fel, azi nu l-am luat si mi-a fost super bine.de ce oare? l-am sunat pe medic si mi-a zis sa nu intrerup pastilele ca asa e la inceput bla bla bla dar mie imi vine rau numai cand le vad ca sa nu mai zic de sirop joi mi-a luat iar sange, astept sa imi dea raspunsul luni ca e o analiza care dureaza cateva zile.
kari, am romani aici dar nu sunt foarte prietenosi, am 2 vecine care se uita lung rau de tot la robi cand vin in vizita la persoana cu care stam in casa si nu ma simt bine in preajma lor asa ca merg peste tot cu copilul din dotare
va pupam multumesc de sfaturi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
nikole spune:
Pisellino, ce medicament iei??
totusi, inca nu ai un diagnostic, nu?
eu asa am inteles...
nu ai cautat pe net despre medicamentul asta?ai citit prospectul?
oricum sfatul medicului e sfant, imi pare tare rau ca ai asa reactii!
iulix spune:
Pisellino daca iti este rau nu ii poti cere un inlocuitor? Ma gandesc ca nu e normal cum te simti. Stiu ca majoritatea medicamentelor au reactii adverse, dar nici chiar asa... Multa sanatate!
nikole spune:
Pisellino, si eu ma gandeam ieri la tine,mi-am amintit de problemele de sanatate ale bunicii(de acum vreo 20 de ani in urma), i s-a depistat tarzior o hepatita, nu retin tipul, dar nu a fost bine deloc...
s-a internat, si imi amintesc ca in primele zile de spitalizare , si de administrare a medicatiei, ii era fff rau, varsa pana la epuizare, slabise...
6 luni cu regim si tratament a durat, pana si-a revenit
acum e bine, asta e poveste veche, astazi are 74 de ani si-i mai energica decat mine
sanatate multa iti doresc
pisellino spune:
multumesc ca va ganditi la mine
ieri am fost la medic si mi-a schimbat tratamentul, de azi incep un siropel care e mai usor decat celalalt si sper sa nu mai am probleme.in weekend cat nu am luat nimic am fost bine, dar tot galbena la fata pe reteta scrie 'colangite' nush ce este asta, o sa dau mai tarziu daca am timp un search pe google.sambata seara am avut umpic de febra dar nu foarte mare, azi sunt bine.
va pup o zi frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta