Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana - noi avem masuta si scaunel rosii din ikea si te asigur ca a trecut cu bine testul pictatului/desenatului/mancatului/ciocanitului ![]() |
pai am tot rasfoit catalogul dar nu am gasit nimic; probabil ca cel mai bine e sa ajung acolo sa le vad clar cum arata; mai am varianta sa-mi faca tanti care mi-a facut toata mobila, ca oricum mai dau comanda acum de o parte la mutzu in camera (care n-a fost facuta din cauza patutului, ca nu mai avea loc), si de vreo 2 dulapuri la bucatarie, ca stau cu multe chestii insirate aiurea

; si pana la urma cand ne apuca pictatul pun o musama peste masa... ca e mai usor de spalat asa
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada, ma bucur ca va plac asa mult cizmulitele asteptam ceva poze proaspete PS-sper ca nu dormiti cu ele, nu ? Nu de alta dar eu imi amintesc ca de fiecare data cand primeam ceva nou si imi placea mult, dormeam cu cadoul in pat Am notat reteta de biscuiti, mai trebuie sa iau forme si sa ma apuc de treaba ![]() |
Intrai pe net sa caut un site cu prognoza meteo buna!
Ca-mi speriara astia de pe realitatea.net motanu' ca cine vine omatul mare si se gandise el sa nu mai plecam maine la munte.
Pai eu abia astept!!!
Dar inainte de prognoza, am zis sa bag un oki pe aici! 
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana - noi avem masuta si scaunel rosii din ikea si te asigur ca a trecut cu bine testul pictatului/desenatului/mancatului/ciocanitului ![]() |
Si noi tot masutza rosie din ikea!
Scaunelul (tot rosu) este de la o expo... de la nu-sh ce meshter popolar.Vazut pozici cu Vladimir frumushel si vrednicutz.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gina2008 spune:
Neatza!
Eu sunt obo rau azi si fara chef.
Floricule, Calin bea din cana cu pai ca nu vrea altfel. Eu am tot incercat sa-i dau din cana (una mica de plastic, asa pentru manutele lui) dar nu vrea si pace. Mai degraba bea dintr-un paharoi de-al meu apa, sigur trebuie sa il tin eu. Momentan bem apa asa.
Cat despre comportamentul copiilor lasati cu altcineva. Da, si Calin se manifesta altfel cand sunt si eu acasa. Cu mama nu face "atatea figuri" - ca sa ma exprim plastic. Cu mine e mult mai alintat. Mai nou ma tine de mana si ma cara cu el peste tot vreo ora dupa ce se trezeste. Pana se asigura ca sunt prin preajma. Si dintre toate persoanele cu care e el obisnuit, cu mine "chitaie" cel mai tare. Daca ii spune mama ca nu are voie sa faca ceva, se executa imediat. Daca ii spun eu, zici ca are casti pe urechi... Bine, eu nici nu ii interzic multe lucruri.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
simplyana_m spune:
Salut!
PISIK, frumoase floricelele!
Te-ai apucat serios de biznis, sau iti aduce pisicu' asa, din cand in cand, cate 40 de trandafiri, sa te joci tu cu ei?
La Ana e cu siguranta doar o faza, mentine-te calma in continuare! Despre nani, desi sunt absolut de acord ca e mult mai confortabil pentru pici sa se trezeasca in EXACT acelasi peisaj in care adoarme, eu tind sa cred ca e mai degraba manifestarea unui disconfort sau o forma de protest/manipulare. Nu prea cred eu ca la culcare copilul plonjaza in neant, crezand ca e sfarsitul, iar maine nu exista...are totusi zi de zi surpriza sa se trezeasca in aceeasi camera/casa, cu aceleasi persoane si obiecte pe langa el. Cel putin copilul meu, atunci cand observa disparitia vreunui obiect "de la locul lui", incepe sa il caute prin casa, "intreband" cu degetelul, un pic aplecat de sale, e tare simpatic. Deci stie ca nu s-a dezintegrat, ci trebuie sa fie pe undeva. Plus ca acum, de cand doarme in pat de copil mare, are libertatea sa investigheze el insusi presupusele disparitii, la orice ora din zi si din noapte. Si chiar a facut-o in primele nopti de dormit in camera separata (cu toate usile deschise, ovcors), itindu-se la capul patului nostru si de 2 ori pe noapte. Din pacate eu am vazut si am fost chiar marcata de expresia unui copil care s-a trezit pierdut, s-a crezut abandonat (la varsta de 1 an jumate), insa si mai marcata am fost de expresia regasirii! Asa o lumina brusca, liniste si fericire curata s-a asternut pe fatzuca aia! Toate neajunsurile s-au dizolvat in clipa respectiva, nicidecum sa mai smiorcaie juma' de ora dupa. Cel putin puiul meu nu cred ca e asa nestiutor cum pare ![]()
![]()
![]()
MONIQUE, frumos pre-cadou ai mai primit! Sa-ti fie de bine plimbarica!

BIANCA, super faine maimutele alea!

Si eu vreau sa iau tot chestii de construit-asamblat-mesterit, dar se cere si ceva cu butoane, ca telefoanele, aparatul foto, pesepeul, mouseul, tastatura si mai nou butonul de on/of al monitorului, sunt uzate de abia se mai tin! Si Da-i un pup apasat de la noi lui Vladimir, ca asa o pofta mi-a `facut cu moaca aia de la sfarsit!

http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Yupiiiiiiiiii! Am gasit prognoze ok! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
m_monique spune:
floric nu e nici o problema ca nu bea cu pai. si ioana bea apa si laptele de vaca din cana normala. in ultima vreme i se pare mai interesant sa bea cu "poi" si ne tot cere.
am observat si eu ca ai mei copii au alt comportament cand stau cu altcineva, decat cand sunt cu noi. sunt cuminti si ascultatori.
chiar educatoarea de la gradinita il lauda pe andrei cat de cuminte s-a facut, si ce om de baza e la serbare, si cat de frumos canta. incat eu am ramas tare mirata, ca el acasa e ben10, iar ioana il copiaza. va dati seama ce e la noi in casa 

Ilinca_M. spune:
Halou!
Gata, stim ce-i luam la Sophiphi de Craciun! Niste cutii mari, goale, de carton!![]()
N-am mai rezistat fara scaun ergonomic pana ia huzband premiul cu coronitza
, am imprumutat de la maica-mea un bulion, mai aveam si io unul pe card si am luat scaun;nu va spun bucurie pe Sophiphi, cum si-a revendicat ambalajul, a tzopait pe el, l-a facut tobogan, circu' de pe lume...deci ne-am scos de sarbatori, cerem din vecini niste cartoane si gata
Floric, a face pipi fara sa spuna e traznaie la Raru? Oooo, pana sa ajungem noi la asa traznai mai este:))). Maximum pe care-l face Phiphi e sa spuna melodios:"ca!" DUPA ce face:))). Io zic ca e chiar un progres, din moment ce nu am invatat-o, a dedus ea din vorbele noastre:)))
Bai, sa fac infarct cand l-am vazutpe Vladimir cocotzat acolo! Cred ca ce i-ar placea si Sophiei, ca si ea e pasionata de alpinsim...dar io-s mai slaba de inger ca Bianca, as lesina s-o vad urcata acolo
. Da' frumos par mai are Vladimir! Dar de fapt, ce nu e frumos la el?!
Ramona, nu-mi spune ca desi sotzul e plecat tu si pruncu' dormiti nu doar in paturi dar si in camere separate?! Da' asa vrei tu sau asa s-a obisnuit? Io cred ca numa inlantzuita de copil as dormi, cum de altfel fac si acum:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
simplyana_m spune:
DYANA, bucur ca v-ati odihnit un picut!
Mutzu maselos! Dar voi parca gasiseti ceva "anestezic" homeopat, niste granule parca? nu mai functioneaza?
Si m-am gandit eu ca n-am fost suficient de specifica, atunci cand m-am referit la o eventuala prabusire: eu am patit-o, dupa moartea tatei. Sistemul imunitar s-a prabusit la propriu, am facut 2 pneumonii in vara anului respectiv si m-am ales cu rinita mea alergica atat de acuta in urmatorii doi ani, ca reactionam si la diferentele de temperatura nasol, sa nu mai zic de orice poate zbura prin aer, ma trezeam cu mucoasa in batista, aproape ca nu mai aveam piele pe nas, sa nu mai zic ca aveam niste dureri de cap de zile mari si eram mereu ametita si buimaca de la stranuturi nonstop. Asa ma culcam, asa ma trezeam, stranutand, iar nasul era robinet. Plus ca mi-au "murit" ceva nervi pe spate, ca vreo 6 luni de zile eu nu simteam nimic pe pielea de pe 2/3 din spate, era amortita toata zona...nu simteam atingeri, cald/rece, ciupituri...nimic. Mi-am revenit dupa cele 6luni, cu dureri infioratoare, normal. Norocul meu a fost ca am fost "asistata" in perioada asta de un ffff bun prieten medic, care mi-a explicat in detaliu ce se intampla cu mine, care sunt cauzele, efectele si mecanismele, ca altfel o luam razna si cu capul. Si totul a fost pe fondul epuizarii fizice si psihice.
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou! Gata, stim ce-i luam la Sophiphi de Craciun! Niste cutii mari, goale, de carton! Ramona, nu-mi spune ca desi sotzul e plecat tu si pruncu' dormiti nu doar in paturi dar si in camere separate?! Da' asa vrei tu sau asa s-a obisnuit? Io cred ca numa inlantzuita de copil as dormi, cum de altfel fac si acum:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
As dormi numai bot-in-ot dar Stefan vrea singur in patutul lui (sa simta patul cu capul si picioarele, ocupa un juma din patut la ce pozitie are) asa ca fiecare cu patul lui dar in aceeasi camera (seara ies din camera pt.ca am treburi de terminat pana la 23:30
Apropo de cartoane (cred ca am scris acum cateva luni), toata vara am cautat cutie mare sa i-o transform in casa (cu usa si geamuri care se inchid) dar nu am gasit la nici un magazin pt.ca toate produsele se vand in cutii... nici la gunoaie nu am gasit
simplyana_m spune:
Si tot pt DYANA, cu masuta: e foarte ok si masuta de sufra "LACK" parca, de la IKEA, e vreo 25-30 de lei, nu te doare sufletul cand o vezi facuta praf. Si scaune luasem noi 2 foarte misto, de plastic, gen fotoliu, foarte stabile, cu 19 lei de la DINOLAND, daca imi amintesc bine... acum nu stiu daca mai sunt ![]()