Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 9
simplyana_m spune:
RAMONA, pai Stefanel are grija de mama lui si e cumintel (cel putin la somnic)! 

ILINCA, pai doar Phiphi are ca zestre genetica, fire si imaginatie de artist!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
SIMPLY, si al meu e tipicar (sa fie toate "la locul lor" - loc de dumnealui gasit), dar asta nu inseamna ca nu are frica asta. Amu banuiesc ca, asa cum nu toate m.uierile au frica de apa, nu-i musai sa aiba toti copiii teama de somn. Ca nu-s facuti la shubler.
Acum sa va zic cu cine m-am conversat azi. Cu SHASA
am sunat-o sa culeg vreun raport ratacit. Acum is OK, au fost bolnavi toti 3 indienii + mami, Petroiu' rupe si el cuvintele, mai putina japoneza. A promis ca trece si pe la noi sa ne salute, desi e bizi pana peste cap.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Asa, ca-s la capitolul colportari, ieri am vb si cu Matzagri, erau bine, cel mai devreme luni pleaca acasa. Pisilinca e fan spital, in afara de administrarea tratamentului nu face scandal, is copii, se joaca cu mingea pe holuri, ii place haleala de la cantina... Oricum, se pare ca a fost nasol, o punga mare de puroi si destul de adanca... Oricum, si acasa va mai sta ceva pana sa fie complet refacuta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
simplyana_m spune:
Despre Luca a.k.a. mister X, el daca are picioarele intinse si "drepte", nu-si poate apropia gleznele mai mult de un lat de palma - timp in care genunchii sunt strans lipiti. Adica fix ca in poza pt "genu valgum" de-aici: http://www.answers.com/topic/genu-valgum . Ca nu e X si e Y intors, sau ce-o fi, ma streseaza mai putin.
ANAAN, orice sfat, orice parere, e binevenita!

simplyana_m spune:
MONNVAS, ai dreptate cu shublerul.
Multumim de vesti de insanatosire! 

pisicile(gri) si indienii!
Gianina34 spune:
1.nici noi nu bem din cana cu pai
in timpul zilei si la gradi si acasa folosim paharele de unica folosinta
noaptea bem apa din cana cu cioc de silicon
lapte (adica 1 data pe luna cateva guri) din cana verde din setul de la ikea
2.dimineata cand o las la gradi in 80% din zile plange un pic iar cand sta acasa si plec eu, ne pupam, facem pa si fugim la geam (ea, ca eu alerg pe scari)sa ne mai facem din mana si sa ne trimitem pupicuri (ca si asta a fost unul dintre primele lucruri invatate la gradi - sa trimita bezele
)
cand ne revedem , ne pupacim, chitaim ... si stam lipita de mami
pentru tot restul zilei
nu testeaza limitele doar ca sta lipita de mine si-i jale daca cumva ma sustrag
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
Gianina34 spune:
cat de bine este sa auzim vesti bune despre pisilinca si indieni
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
Pisik06 spune:
Hello!
NOVUS

. Mi-e dooooor!
SIMPLY, mare parte a florilor le-am cumparat de drag, unele le-am avut de la curs, iar alea pt cosurile mari de 40 de trandafiri au fost comanda de la o vedeta, prietena cu o prietena
BIANCA, de unde ai comandat jucariile, de pe site-ul mothercsre, cat e transportul, cum procedezi cu livrarea, etc.?
Si Ana cu bunicile e super cuminte, cu tati asa si asa si cu mine...dezastru
Ma tot intreb ce gresesc, dar pana la urma vad ca nimic, asa sunt ei, astia mici, escroci![]()
Mami de minune mica
novus spune:
Hello !!!!
Pisik, maine te sun negresit, astazi am avut in plan dar m-a luat valu' de treaba pt si extra birou mai ales
!! Pana atunci ai o tona de 

de la mine
Monnvas, Anaan, sunteti dragute, incerc eu sa fiu zen tot timpul dar cateodata nu-mi iasa doar ca-mi trece repede ![]()
Ada de obicei nu reuseste sa ma scoata din sarite, poate dpoar noptile cu treziri fara numar dar le-am rezolvat si pe astea ca-i las la vedere si la indemana tzitile ![]()
Si sa stiti ca si eu cred ca mamele de fetite au o sarcina mai usoara 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Bianca, abia astept sa-l vad in actiune pe Vladimir
!!
Floric, si noi bem apa din canuta cu pai dr si din paharel cateodata, la canuta avantajul e ca bea singura si nu da pe langa ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)