Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 10
cami_05 spune:
Hello fetelor!
Intru pe graba sa va invit la o felie de tort si un pahar de sampanie, suc, ce doriti. Azi Iulia implineste 18 luni!
Va 
novus spune:
Iulia

Sa fii sanatoasa si fericita mereu !!

Cami
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Comanda am facut-o direct pe site-ul mothercare.
De fapt o cunostinta a facut comanda, a platit cu cardul, iar la adresa de livrare a trecut adresa unei alte cunostinte din Londra (in Romania nu mai livreaza). Ideea e sa fie cinvea cunoscut care sta in orice alta tara decat Romania. Produsele au sosit la |LOndra si de acolo le trimite persona repsectiva cu un curier. Se pot livra si prin posta.
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI MEZINEI IULIA!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Gina2008 spune:
Fetelor, intru si eu pe graba sa va zic ceva. Maine este Black Friday in SUA. Ceea ce inseamna ca sunt niste reduceri dementiale. Am intrat pe site-ul Toys R Us si este o mare nebunie acolo.
Daca aveti posibilitatea de a comanda prin cineva de acolo, ca nu livreaza in Romania, banuiesc ca maine vor fi si 70% reducere la multe dintre chestiile de acolo.
Si apropos DIANA, cred ca acolo iti gasesti patul pe care il doresti pentru Mutzu si e doar 70 usd. Eu as vrea unul din alaaaaaaaaaa...
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3533146
Va pup, seara placuta
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
PS LA MULTI ANI IULIAAAA!!!!!
Bianca2503 spune:
Cica e "cineva" pe Facebook care aduce chestiute de la MOthercare din UK. Comanda minima trebuie sa fie de 60 de lire si comisionul e de 20% din val comenzii.
ramona7575 spune:
Am cazut multe din jucariile care le-ati dat voi pe forum ca sunt si la noi in magazin , e pacat sa dati atatia bani pe comision si tot la acelas pret ajungeti... sunt si in ro.pe site-uri romanesti... cum e ala cu elefantul, am vazut la real cu 170 ron. dar au reducere si e acum la 120 ron.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 2.dimineata cand o las la gradi in 80% din zile plange un pic iar cand sta acasa si plec eu, ne pupam, facem pa si fugim la geam (ea, ca eu alerg pe scari)sa ne mai facem din mana si sa ne trimitem pupicuri (ca si asta a fost unul dintre primele lucruri invatate la gradi - sa trimita bezele |
Nu-sh de unde a invatat si Adela sa trimita bezele... ca eu nu am invatat-o...
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Intru pe graba sa va invit la o felie de tort si un pahar de sampanie, suc, ce doriti. Azi Iulia implineste 18 luni! |
La multi ani, Iulia!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
La multi ani draga mea nora
IULIA 
Eu sunt super obosita ca am inceput sa fac o curatenie mai amanuntita si am tras toata ziua ca sa fac cat mai mult, ca l-am trimis pe Lucian de dimineata la a mea soacra, am avut ceva emotii ca nu a mai stat asa mult cu ea singur, dar a fost bine, in schimb cand a ajuns acasa era tare marait si mi-am dat seama ca e suparat pe mine si cand l-am intrebat daca ia fost dor de mine, a raspuns asa hotarat un da
Nu va spun Sebi ce fel facea cand a vazut ca vine Luc, numai putea de fericire,nu mai avea rabdare sa ajunga la usa, cand la vazut l-a strans tare in brate si il pupa in continuu, m-am topit toata 
Lucian nu bea cu paiu, dar in schimb bea singur din cescuta si mai nou nu ne mai lasa deloc sa-i dam noi de mancare, mananca singur si ciobita, ma uimeste si pe mine ca nu mai da prea mult pe el.
Am vazut pe fuga si pozici frumoase
cu Calin si Vladimir.
Fug la
, somn usor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)