Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata mai fete!

Sunt absenta din motive de rebranduire site (ati vazut ca standul a aratat intr-un fel si site-ul e nasol) dar mai trag cu ochiul si mai citesc.

Mai ales ma uit la poze. Am vazut blondinul Calin care mi se pare foarte baietel, iar aranjamentele Pisikai sunt foarte frumoase.

In rest nimic nou sub soare, doar un Vladimir scapat de sub control
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Noiembrie2010?authkey=Gv1sRgCJ6yoOq1_YO9_QE#5543212714377391266
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata fetele !!!

Am avut si noi o noapte cam plangacioasa dar fara sa se trezeasca, ziceam "sshhtt!! si gata...

Ieri mi-a gasit Stefan usa la camara deschisa, a luat sticla cu ulei si mi-a uns toata bucataria si tot parchetul din dormitor, deci, un adevarat patinoar chiar daca am spalat pe jos .

Stiti ce mai face ? Ii interzic sa umble la centrala (de multe ori se lasa rece in ap.ca sa constat apoi ca a inchiso el), ii spun "ia mana de acolo " iar el ce credeti ca face? Se urca pe bancheta si invarte butoanele cu gura oare tre` sa-i zic "ia gura de acolo " ... ma gandesc ca o sa-si puna picioarele la butoane...

Mergi la inceput

Bianca2503 - de cate ori ma uit la pozele cu Vladimir, parca il vad pe Stefan , nu stiu daca seamana amandoi dar are acei ochi de curios si independent, greutate si inaltime (12,4 kg/87 cm.)

Mergi la inceput

Dyana si Pisik, ma gandeam la voi azi noapte cand plangea prin somn Stefan, Doamne cate mai indurati sa va treziti in plina noapte sa va chinuiti sa-i adormiti pe pici . Nu ma mai plang de acuma (ei, poate din cand in cand) Stefan il asez in patut, spunem rugaciunea, facem cruce , pup dulce si plec din camera , pai ce poate fi mai frumos de atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata mai fete!

Sunt absenta din motive de rebranduire site (ati vazut ca standul a aratat intr-un fel si site-ul e nasol) dar mai trag cu ochiul si mai citesc.

da si ochiului mei sa vaza sitei pls...macar pe pM

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce fac fetele????
pe noi cred ca ne pasc niste maselute, altceva nu are. azinoapte am reusit sa-l culc dupa o ora jumate, si am dormit pana la 9, asa ca nu suntem prea obositi acum (mai ales eu dupa 2 linguroaie de ness). din fericire chiar n-a plans deloc azinoapte, doar cat l-am chitait eu cu termometru si supozitor, ca l-am luat din somn saracutul; dar dupa aia ne-am jucat frumusel, a ras, ne-am pupacit si chitait pana pe la 4 jumate, a fost chiar ok. azi a facut iar febra, dar l-am luat din scurt cu panadol si i-a cedat destul de repede; si e cam clar ca sunt maselultele, ca dimineatza a avut un "accident moale" in pemparas, ceea ce se intampla doar la dintisori/maselute. oricum el e vesel si se joaca super frumos de azi dimineatza
si ce credeati ca doar voi sunteti cu "mosul avansat"????? la noi a venit ieri cutia de "mos", dar evident ca am cotrobait in ea si asta m-a cam salvat azinoapte, jucariile noi... care clar nu le mai primim de mos.. ca le-am primit deja; de mos vreau sa-i iau o masuta cu scaunel.... si nu prea ma hotarasc; am vazut unele de lemn faine rau de tot, dar ideea e ca eu vreau sa si pictam /balacim in plastilina... asa ca mai degraba ar merge una de plastic; am vazut niste "studiouri" destul de faine, dar la 4 milioane (marca Molto... arata bine rau... dar nu vad de ce ar fi atat de mult)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineta,

faina rau cafeaua ta dodo

dyana - noi avem masuta si scaunel rosii din ikea si te asigur ca a trecut cu bine testul pictatului/desenatului/mancatului/ciocanitului

pisikule - pupacim mamica talentata - sunt foarte frumoase aranjamentele tale si se vad deja progresele
cu dormitul, nu stiu ce sa zic... nu ai mai spus nimic de mult timp si am crezut ca s-a "rezolvat" problema, dar constat ca nu

toata lumea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

meniul de astazi:

9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si dulceata de cirese
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba de pasare cu bors; Cartofi gratinati cu piept de pui la cuptor; Turta dulce
16-Tartine cu unt si cascaval; Compot de fructe

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Daca tot sunteti la jucarii sa va arat si eu ce am comandat:

http://www. mothercare.com/Mothercare-Penguin-Counting-Bank/dp/B003V8YRNE/sr=1-2/qid=1290678043/ref=sr_1_2/278-6171679-6237142?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42775041&mcb=core

http://www. mothercare.com/VTech-Baby-Pop-Play-Elephant/dp/B003XE9VWS/sr=1-4/qid=1290678065/ref=sr_1_4/278-6171679-6237142?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

http://www. debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_171010375199_-1?CMP=OTC-SHOPZILLA&CMP=AFC-ANET&ref=529299

Astea sunt pe drum. Intre timp am mai luat un banc de scule (de plastic) si sper sa ma opresc aici.

Mergi la inceput

A cumparat sotul cand am venit din state data trecuta (e sub forma de melc si a dat 20 $) s-a jucat cu ea o sapt.si in loc de mingii baga tot ce ii pica in mana... partea nasoala e ca pe unde iese bila iese si aer iar lui Stef.ii place sa stea cu nasul acolo

Mergi la inceput