Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
pup fetele asa pe fuga
noi suntem inca cu cate o tura de febra, inca nu am gasit explicatie... par sa fie maselutele ca face si kkutza mai moale... dar om vedea
; el e vesel in rest, prima zi a fost mai blegut si pleostit; in schimb nu mananca absolut nimic, motiv pentru care titi mele sunt..... vraiste.... daca ar fi dupa el asa ar sta toata ziua, mufat!!!!

azi am casa plina, au venit parintii mei, surioara si cumnatul si parintii cumnatului

![]()
(ca sa vada si ei apartamentul nou cumparat de surioara- acum sunt acolo, mutzu doarme... asa ca profit de liniste)
; si mi-au adus 2 cutii imense cu prajituri de casa
, noroc ca maine am programare la nutritionist si pa, s-a terminat cu praji si alte balarii

![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Gina2008 spune:
Buna 
Sa raspund temei...
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):
- sa mananc ciocolata ![]()
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas:
- nimanui (nu ca n-as avea ceva gene de violenta in mine,
cand trebuie...)
3.O porecla pusa cuiva:
- Bumbuletz (unui sef - sper sa nu citeasca DC-ul -
care are "boala" de a pune multi bumbi in texte
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:
- ai... aici chiar nu stiu. ca am renuntat la a ma gandi la
cadouri pentru mine...
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:
- sa citesc (ca nu mai am timp de asta de vreo 2 ani)
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!):
7.La ce as renunta fara regrete:
- la kilogramele (muuulte) in plus
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:
- zgomotul "de fond" de pe strazile mult-iubitului Bucuresti
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!):
- sa ma tin de planurile pe care le fac
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Ma bucur enorm ca Pisilinca e mai bine si rugam pe DD sa fie sanatoasa de acum incolo!
ANAAN, tufata, daca zici ca vecinul tau e Vadim Tudor... asta inseamna ca locuiesti in Cotrocoir (a se citi cotrosoar) cum ii spuneam si eu cand locuiam acolo. Oare am fost vecine? Stai demult acolo?
ILINCA m-ai emotionat foarte tare cand ai zis ca iti venea sa plangi de fericire cand ai vazut-o pe Phiphi fericita!!!
Asta inseamna ca esti o super mama. Of, sa dea Domnu' sa plangi intruna asa

BIANCA... Vladimirescu e bestial cum da el din cap ca un rocker adevarat. Si noi ascultam in masina, da' nu mi-a dat prin dibla sa ii pun si acasa...
NOVUSICA pup pe mami si pe Ada 
OLI distractie placuta in RM si imi pare rau ca ratati Mosu' de la gradi. Nu fi trista, vom avea Mosh si la Moeciu si va fi cumva ca la gradi cu atatia pici prin zona... 
KEA ce tare ca a nins la voi. Abia astept si eu! Sper sa fie o iarna ca cea trecuta, cu muuulta zapada!
Kea spune:
Recuperez imediat, sper sa apuc, dar pana atunci intreb repede: e posibil sa vomite de la dinti?
Parca Dodo zicea ceva de genul, am retinut oare gresit? De vreo saptamana o zi nu mananca nimic, o zi mananca din 2 in 2 ore. Are gingia umflata, asteptam cel putin un canin. Pe de alta parte, ieri am picat pe gheata.
Strazile aici sunt curatate, dar ca sa se joace copilul in zapada, ne-am dus pe un loc de joaca. Era zapada peste tot, ne-am tot plimbat, nu m-am gandit ca era si o zona in care era patinoar sub gheata. Am picat amandoi in acelasi timp, m-am uitat la el, nu mi s-a parut ca s-a lovit tare la cap, dar fiind si eu in cadere poate n-am apreciat ca lumea. Cred totusi ca am dreptate pt ca avea fularul legat la gat si innodat in spate, plus gluga care nu-i era pusa pe cap si cred ca astea doua, nodul si gluga au atenuat putin, plus ca nu si-a lasat nici copilul capul din prima jos. A plans putin, dupa, e drept, dar mai apoi a mers mult pe jos, a fost vioi... Nu stiu ce sa cred. De cazut a cazut ieri dimineata pe la 11, iar de vomitat a facut-o azi de dimineata pe la 8. Ar putea fi de la cazatura? Ce ar trebui sa mai urmaresc?
Gina2008 spune:
KEA vomitatul a fost in jet? Ca de la cazaturi la cap am inteles ca asa e. De la dinti nu stiu daca poate sa vomite. Dar in afara de vomitat ai mai observat altceva?
novus spune:
Off Kea imi pare rau pt cazatura voastra sper sa fie totul ok ! Eu sincer nu am auzit de vomitat de la dinti dar mai stii ?
Monnvas, aproape 11 kile de Ada, da
?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gina, parca tu stiai ceva site-uri din State pt jucarii, care erau in afara de Amazon ? ca m-a apucat nebunia sa-i comanda Adei lego daca il prind maine la un pret bun , o sa rog niste amici care stau acolo sa-l cumpere ei si sa-l trimita

Anaan spune:
Salutare!
Ce-mi place sa vad ca v-ati facut temele
, numai Chatonel asta e lenesa...un patru pentru azi, domnisoara!![]()
Gina, vecinul meu nu e Vadim Tudor, e un capsoman anonim; eu aveam doi candidati pe lista cu pumnul in nas
...si nu, nu stau in Cotroceni, nici macar in Bucuresti
Monnvas, esti mortala cu parul de pe piciaore; mie nici nu mi-a trecut prin cap, dar m-as putea lipsi de el cu draga inima
- plus de jumate din parul din cap; la fel, mare dreptate are Dodo cu ratele, si de alea m-as putea lipsi.
![]()
Olishka, de-abia astept tema de la tine
Tufete, da' zen mai sunteti
, nu tu dorinta de a da pumni in nas...mes omages (e bine, Chato?)
novus spune:
Anaan, ce-ai gatit bun azi
de n-ai dat prin zona?!
Subscriu si eu la epilarea definitiva si stornarea ratelor 
Noi am fot la plimbarea de dimineata dar ne-au cam inghetat picioarele asa ca am venit la caldurica ![]()
mireal spune:
Buna,Noi azi am scapat de soacra, parca simt o eliberare.Nu am nimic personal cu ea, dar m-a omorat cu uitatul la canal d, nora pt. mama si alte aberatii.Ne-a facut gogosi din care binenteles ca i-a dat si lui Theo, nu intelege de ce nu mancam salam, prajit si alte chestii.l-am vazut pe Vladimir super si pe Ada si Gulia, tare dulci.Kea, nu stiu ce sa-ti spun referitor la vomat, poate a mancat ceva si nu i-a placut.Mi-am facut si eu tema, cu toate ca nu am fost o eleva silitoare la scoala, imi placea sa trag chiulul
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):- sa trag de timp cand trebuie sa fac ceva important2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas:- unei foste sefe, care urla non-stop3.O porecla pusa cuiva: - nu imi aduc aminte4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:- multe, dar cred ca o sa ma limitez la un aparat ab tronic5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:- sa citesc, sa ma plimb6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea:- sa fiu invizibila7.La ce as renunta fara regrete:- la servici, mi-ar placea sa pot calatori toata viata8.Un zgomot care ma scoate din sarite:- cand stau linistita sa bocane cineva9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!):- sa fac sport