Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus M_monique ![]() Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

La multi ani sanatosi!

dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):
-beau mult ness
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas:
-dr-lui care mi-a spus ca Bogdi nu o sa-si revina in veci
3.O porecla pusa cuiva:
- galusca
-dar nu spui cui![]()
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:
-.....(nu-s in stare sa raspund
-n-am mai primit tare de mult ceva de Craciun-nu ne-am permis-incat nu am curaj nici sa visez)
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:
-sa ma intalnesc cu fete dragi si copii din dotare
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!):
- as face sa nu mai am rate![]()
7.La ce as renunta fara regrete:
- la dusmani![]()
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:
-zgomotul scos de ruptul atei cu dintii
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!):
- sa merg la doctor
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
am recuperat,facut tema...
si acum va ofer cu drag
O duminica superba va doresc

Dumnezeu imposibilul!
m_monique spune:
buna dimineata!
multumesc pt urari. sympliana ai intuit motivul pt care am fost la viena.
ieri am avut musafiri, azi am din nou. si asa o vom duce pana la sf ioan, ca in fiecare saptamana aveam cate un motiv de sarbatorit.
va invit la

Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan 1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): |
Sa tzip (am invatat de la sotz)
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: |
Io-s pasnica, numai cu sotz am momente cand imi vine sa-i dau un pumn in nas - cand isi expune teoriile de 'parentare'.
3.O porecla pusa cuiva: |
Nu-mi apartine creatia, da' e prea misto ca sa n-o invoc: Ghiuloforos, unui prof din facultate care avea ghiul (foros in greaca inseamna 'purtator'). Inventia mea e 'injineru' pt fiu-meu.
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: |
Am niste chestii nemateriale pe lista, da' cum nu se poate... (gen: o relatie mai apropiata intre M. si fiu-sau, sa rezolv problemele plecarii in Belgia, un second job care sa ma astepte din toamna)
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: |
Sa citesc de placere, chestii nestiintifice
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): |
Sa provoc calm si o stare de bine - mai ales piticului, cand e nervos.
7.La ce as renunta fara regrete: |
La parul de pe picioare. Il dau gratis!
8.Un zgomot care ma scoate din sarite: |
Fashaiala de polistiren. Mi se face pielea de gaina.
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!): |
Sa ma organizez (cu timpul, cu banii, cu sentimentele).
Gata tema!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Acum ca am tema facuta, pot sa va salut si eu: neatza!
Monique

Mi-au placut muuult pozele cu Ada, ce-ati facut, dragilor, a luat Pisi de la piata 10 kile de Ada? 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
chatonel spune:
Neata tufete!
Iesim si noi la raport cu o dragoana urlatoare din cauza de dinti. Aproape ca n-am dormit toata noaptea, sintem frinti... si ea tot vioaie 
Am vazut ca sinteti puse pe facut teme, noua ne e lene :) da mi-au placut raspunsurile cu cedat paru pe picioare si kilogramele in plus :) as da si io si din una si din alta... desi mi-e teama ca daca dau jos prea multe kile ramin fara tzitze, si tare imi place sa le am ![]()
Ieri am fost la mall, am gasit citeva cadouri pt mama (vine aici de sarbatori) si, bineinteles, pt pogo: i-am luat o rochita de ocazie, tare frumoasa, de catifea (singura nemultumire e ca e neagra) si iegari asortati, lool !
In rest, aici a nins, e prima data cind vad zapada, in sud, in noiembrie... Iziei i-a placut tare ieri, am facut bulgari, am mers prin zapada, ne-am intors ude la picioare amindoua :)
Io ma tot stresez cu o nunta la care tre sa mergem in aprilie, se marita var-mea din italia si tre sa ne gasim tol festiv de zi, ca e de fapt cununie, nu se merge la biserica... gasii io o rochie sa-mi placa, da e de seara 
ramona7575 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Monnvas [br
La parul de pe picioare. Il dau gratis! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Aoileu , eu as da si bani cuiva pt.parul inutil care-l am , sa ma scutesc de chinul epilatului... (
ramona7575 spune:
Mai stiti piesa "Omleta din oua de broasca testoasa " cantata de A.Similia ?? MI-am adus aminte de ea , am gasito pe net si behai de azi dimineata intr-una, l-am disperat pe Stefan... poarte trag un video sa-mi etalez vocea de aur pe forum daca la teveu nu am avut mare "succesuri"![]()
![]()